CS:GO faceit problem !!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.01.2016 23:59
1
odpowiedz
RubbiPL
26
Pretorianin

CS:GO faceit problem !!

elo niedawno założyłem sb konto na faceit z myślą o cs'ie i na początku pisało że muszę wygrać 3 mecze żeby wyświetliło mi rangę niestety 1 mecz przegrałem 2 też a z 3 wyszedłem i dostałem bana i pisze ''You are banned from PUG until Thu Jan 07 23:20:03 UTC 2016. Reason: Left 1 matches'' i każe mi zrobić cos takiego ''YOU HAVE BEEN PLACED IN A RANKED LEAGUE
UPGRADE TO START PLAYING IT '' dodam że mam wersje free i teraz bo tych 3 nieudanych meczach mam wykupić żeby móc dalej grać ???

08.01.2016 02:15
2
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Kurde, myślałem po temacie, że jakaś zdesperowana panna będzie narzekać na faceta, który za dużo gra i jak mu coś uszkodzić, a z nerwów zrobiła literówkę w tytule.
Nie nadążam za tym wszystkim powoli...

08.01.2016 12:21
AIDIDPl
3
odpowiedz
AIDIDPl
194
PC-towiec

Bo RubbiPL to jest maniak CS:GO, który wiecznie z tą grą ma problemy. Zamiast grać normalnie i nabierać skilla na wyższe rangi to kombinuje, dostaje bany a potem szuka ratunku na forach...

post wyedytowany przez AIDIDPl 2016-01-08 12:21:27
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl