jak gra polegająca na skradaniu może zostać strzelanką roku
wogule ta śmieszna gra chyba tylko graficznie dobra
Do tego obwieszcza to "znafca orgrografji" ?
ale tak się przepuszcza założenia
O czym ty w ogóle mówisz, jeśli można wiedzieć? Nie dość, że nie stosujesz interpunkcji to jeszcze popełniasz błędy ortograficzne, czego nie powinieneś robić na forum, gdzie możesz się zastanowić i sprawdzić w internecie jak pisze się daną rzecz. Poza tym chciałbym gdzie ty to wyczytałeś, że Crysis 3 to strzelanka roku jak będzie miał premierę prawdopodobnie w przyszłym roku?
crysis 1 też chwalona a totalne dno tylko grafika n 10
Co?
Napisz jeszcze raz. Po polsku. A jeżeli nie potrafisz, to nie pisz nic.
Dobra, zostawcie go z jego umyslowym problemem...
1 błąd ortograficzny człowiek popełni to jestem ciekaw ile % z was pisze bezbłednie nie sprawdzając błedy w google
ja po prostu nie mam czasu i też z lenistwa każdy głupi umie sprawdzić pisownie w google
Tu nie chodzi o błędy ortograficzne. Ilość postów, które można bez wysiłku zrozumieć, jest rak mała, że można je policzyć na palcach jednej ręki. I dotyczy to wszystkich twoich kont.
ale to nie jest powód do obrażania człowieka sethlan
a namro połowa twoich odp jest poza tematem jesteś typowym nabijaczem co widać po rankingu
Od kiedy ranking jest związany z liczbą postów?
Weźcie przestańcie karmić trolla, ten gimbus sobie siedzi przed kompem i cieszy się, że w jego prowokacyjnym wątku jest tyle postów...
twój poziom
Jeszcze miesiąc.
Diablo IV grą roku, ale nie wiem którego.
1.Gra jeszcze nie wyszła ,a już jest strzelanką roku ?! :0
2.Crysis to świetna seria strzelanek ,ale bez przesady ... najlepszą strzelanką Crysis 3?