Crysis 2 na ps3 - problemy czy norma ?
Ściągnąłem sobie Crysis 2 z ps store. Całkiem niezła gra, ale niepokoi mnie kilka rzeczy ? Czy framerate jest naprawdę aż tak niski czy to wina mojej konsoli ? Czasami w dynamiczniejszych momentach walki spada do 20 paru. Ciężko mi określić. Jest grywalnie, ale dość mocno przycina i trochę mi to przeszkadza w rozgrywce. Druga rzecz to bugi - ja często mam taki bug że przeciwnik wejdzie na jakąś przeszkodę albo swojego kolegę i się zablokuje - tzn przebiera nogami w powietrzu ale się nie rusza. Wychodziły w wersji na ps3 jakieś aktualizacje ? Bo mam wersję 1.00, jestem wpisany cały czas do PSN, ale nie ściąga nic automatycznie jak to zwykle ma miejsce. Proszę o odpowiedź
Podbijam. Zauważyłem jeszcze, że muzyka w tle potrafi przyciąć, raz "głos" kombinezonu się zablokował - standardowy głos - "włączono tryb maskowania" i zablkowało się na ania,ania,ania,ania... Poza tym miałem raz taki bug, że po cutscence nie było widać broni w rękach tylko same dłonie. Trochę dużo tych bugów. Co można z tym zrobić jak aktualizacja się sama nie ściąga ?