Mój komputer:
|zasilacz FEEL III 400ATX ATX 12V 2.2 Compatybile MODE COM | dysk twardy -Seagate 250GB Barracuda 7200.10 (8MB, Serial ATAII, zapis prostopadły | Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @2.20GHz 2206MHz | NVIDIA GeFoorce 8600 GTS (256 MB) |Wiem że nie podalem plyty głównej ale nie znam a, komputer chłodzony wentylatorem|
A więc jak? Pójdzie do mulit?
a, komputer chłodzony wentylatorem
oszalałem, popłakałem się ze śmiechu :D
a co do pytania to: tak pójdzie, może nie na wysokich, ale odpalić to odpalisz
Nie wiadomo. Gra jeszcze nie wyszła, a minimalne wymagania, na papierze, dla serii Call Of Duty praktycznie nie zmieniają się od Call of Duty 4 Modern Warfare. Mimo to każda gra ma w rzeczywistości inne wymagania.
dla serii Call Of Duty praktycznie nie zmieniają się od Call of Duty 4 Modern Warfare. Mimo to każda gra ma w rzeczywistości inne wymagania.
Poza Black Opsem, który był wg. mnie robiony na czas i dla kasy, totalnie zabugowany.
Sorka za dubla ale nie zdążyłem edytować.
Gra jeszcze nie wyszła
I tu się nie zgodzę bo od pary dni w necie jest już cod, z częściowo złamanymi zabezpieczeniami, podczas premiery pojawi się zapewne crack. Cinek 7 jeśli chcesz zobaczyć czy twój komp uciągnie coda to pobierz z neta (jeśli masz ochotę ściągać 14 gb) i po prostu sprawdź. Jeżeli będzie wszystko ok to śmiało możesz kupować grę, bo chodzi Ci o multiplayera.
JohnD0e --> Co z tego, że obrazy płyty są w sieci? Nie można tego zainstalować nawet, a tym bardziej uruchomić. Wszystkie pudełkowe wersje gier, które wymagają Steama, w dniu premiery muszą ściągnąć jeszcze dodatkowe pliki, żeby się uruchomić. Dlatego nikt nie grał i dlatego nie ma jeszcze działającego pirata w sieci. Więc tak czy siak poza testerami nikt nie grał.
Narmo strasznie dużo wiesz jak na kogoś kto nie chce mieć z piratami nic wspólnego : ).
Co z tego, że obrazy płyty są w sieci
I nie widzę żebym pisał gdziekolwiek że są to obrazy płyt.
który był wg. mnie robiony na czas i dla kasy
Nie przesadzaj, od kiedy to gry robi się dla kasy??
Nie przesadzaj, od kiedy to gry robi się dla kasy??
Faktycznie nie zawsze dla kasy, ale w przypadku coda było to robione na czas, co wiąże się z szybkim zarobkiem. Ale jest to tylko moje zdanie.
Na średnich detalach może pójdzie.
Szczerze mówiąc to mi za bardzo nie pomogliście no chyba zrobię tak ze jak już gra wyjdzie i będzie można ją pobrać w necie to pobiorę i zobaczę jak chodzi jak będzie git to wtedy kupie oryginał.
[12] --> Jaaasne.
@op Masz tu stronkę która rozwieje wszelkie twoje wątpliwości http://systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
premium972164 --> Ile razy można tłumaczyć? Ta strona jest do niczego. Była dobra w czasach, gdy na rynku można było spotkać karty graficzne bez shaderów bo tłumaczyła właścicielom takich kart, że za nic im gra nie pójdzie. Teraz komputer złożony 4 lata temu spełnia wszystkie wymogi techniczne nawet najnowszych produkcji co nie oznacza, że będzie się na nim dało grać nawet na minimalnych. Bo ilość pamięci, obsługiwane shadery czy wersja DX nie ma znaczenia. Liczy się faktyczna wydajność karty, procesora i ewentualnie ilość pamięci operacyjnej (ale jeżeli ktoś ma 2 GB to jeszcze w wielu grach jest to wystarczająca ilość).
Strona znając minimalne "papierowe" wymagania Modern Warfare 3 powie pewnie, że na komputerze autora wątku będzie można grać bez problemu, a ja śmiem w to jednak wątpić.
Ja zaryzykuje i kupie w ciemno, na pewno będzie jakoś działać na moim lapku :D
Podsumowując. Poczekam do tego 8 listopada a raczej kilka dni po tym i pobiorę sobie pirata tej gry. Zainstaluje i zobaczę jak będzie działa. A jeżeli chodzi o o tą stronie którą podał premium972164 no to sprawdziłem na niej czy mi wejdzie i pokazało mi ze nie zagram nawet na minimum bo spełniam wszystko tylko procek jest za słaby ale z ciekawości sprawdziłem tez co mi napiszą o MW2 i wyszło to samo, a grałem w niego prawe na max. ustawieniach bez zacinki.
Sprawdziłem również jak by mi poszło Call of Duty BO i wyszło mi to samo a grałem w niego na wysokich ustawieniach to tu raczej tez zagram na średnio- wysokich. A ponadto prowadzący przegląd tygodnia mówił ze silnik w MW3 jest ten sam co w MW2, wprowadzono tylko kosmetyczne zmiany.
No ale zobaczymy za kilka dni. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
A skąd taki pewny jesteś?
BTW.
Te "ścinki" w Black Opsie to była wina złego zoptymalizowania?
Jak sobie zainstaluje to wszytko opowiem ok?
AvengerXXX: Chyba nie kompa, na którym da się grać komfortowo w Battlefielda 3 na średnich ustawieniach?
Gra jeszcze nie wyszła
Bzdura, gra wyszła już parę dni temu. Amerykańskie sklepy mają gdzieś wytyczne Activision i sprzedają ją już chyba od czwartku.
XineX
Proszę nie zaczynajmy się nawzajem prowokować.
Polony --> Tak? To powodzenia w graniu na PC w grę wymagającą Steama przed jej premierą.
Edit: Jak na kogoś, kto wytyka innym niewiedzę o produktach wykorzystujących platformy elektronicznej dystrybucji bardzo mało o tym wiesz.
Powracam z zapytaniem czy ktoś już może grał w MW3 na kompie podobnym do mojego żeby się zapytać jak mu ta gierka chodzi bo ja dopiero pobieram a to trochę zajmie..
Pojdzie na średnich . Mam podobny stary komputer i dziś instalowałem bratowi i chodzi mu na średnich.
A ty takie inne pytanko ale tez do kompa.
Jak bym sobie zamienił kartę graficzna na GTS 250 to mam szanse na wysokie? Czy nie bardzo?
up!