CoD MW 3 problem z ilością klatek.

Forum Komputery
Odpowiedz
12.05.2012 17:54
1
odpowiedz
stolek1234
32
Centurion

CoD MW 3 problem z ilością klatek.

Mam problem. Otóż grając w tą grę na maksymalnych detalach na i5 2500 3,3 ghz 12 gb ram i gtx 570 mam tylko po 30-40 klatek i czasem ostre ich spadki. Bardzo mnie to zaniepokoiło ponieważ na tym sprzęcie powinienem wyciągać minimum 100 fps (patrz link: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Modern_Warfare_3_PC_-_wymagania%2C_test_i_premiera-4206/strona/16058.html każda z tych kart jest słabsza od mojej). Nie dawno miałem parę problemów z systemem/dyskiem, nie wiem co to dokładnie było (bluescreen, i w hdd health zdrowie kilkumiesięcznego dysku to tylko 67% i z dnia na dzień maleje). Co byście na moim miejscu? Czy dysk może być powodem tego klatkowania? Dodam tylko że w bf3 na ultra mam 45-100 klatek.
Edit: Po tym bluescreenie wydawało mi się że system poważnie "zamulił". Czy opłaca się przeinstalować system, czy lepiej zanieść komputer do serwisu i niech pracownicy w ramach gwarancji trochę się nad nim pogłowią.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl