Co Wybrac(Samsung Galaxy S2 vs Htc Sensation vs Sony ericsson experia ar...
Witam was , chcialbym abyscie mi troche podpowiedzieli , ktory byscie wybrali, bo musze sie zdecydowac a mam duzy problemik, ktory????
p.s moze macie jakies inne sugestie, bedzie milo
Galaxy S2 > HTC S
Lżejszy, lepszy przedni aparat, super amoled plus i właściwie tyle różnic.
Ja bym wybrał SGS II, gdyż jestem zadowolony z SGSa I :)
Ale poczekaj na Valema, on Ci doradzi.
raczej nie chce iphona, on jest zreszta duzo drozszy od tej trojki ktora przedstawilem wczesniej
Biorąc np. SII dostajesz telefon przyszłościowy. Każdy następny Android w przeciągu półtora roku będzie udostępniony na niego oficjalnie. Teraz żadna aplikacja nawet nie udaje, że wykorzystuje jeden rdzeń "jedynki", a nie dopiero dwa - "dwójki". Do tego super amoled plus to IMO najlepszy wyświetlacz na rynku(tak, od Retiny też lepszy:)). Samsung zastrzegł sobie do niego prawa, także raczej nikt inny teraz go już nie użyje.
no fajnie,moja kobieta ma s2 , niechcialem jej kopiowac, wiec chyba wezme biala wersje s2.
a co sadzicie o 2 pozostalych telefonach Htc Sensation vs Sony ericsson experia arc
kurcze, ale jestem slawny :D
do czego PRZEDE WSZYSTKIM potrzebujesz telefonu bo ja Ci niestety nie wywroze ;) i czy chcesz wgrywac custom romy
ALe bez Twojej odpowiedzi radze w ogole nie brac pod uwage Arca ktory odstaje od tych dwoch o klase
Wejdź sobie na Youtube i obejrzyj recenzje użytkownika 719bloogpl :) Facet fajnie gada, fachowo podchodzi do sprawy i nakręcił recenzje SGS II oraz Arc (tak mi się wydaje).