co to za rodzaj muzyki?
na tej stronie jest player ale tylko dwie piosenki, ale mi sie bardzo podobaja i jak szukac podobnej muzy? jaki to rodzaj muzyki?
w sredniej szkole sie smialismy ze to muzyka kosmosu:]
o gre nie pytajcie bo nie zaczalem grac nawet:]
<edit>
http://www.cosmopulse.net/intro.htm
heheh sluszna uwaga:]
@Shilka the Red
Podaj link przede wszystkim.
Takie klimaty zwano kiedys muzyka elektroniczna :)
no faktycznie spoko mi sie lezy i slucha i nic nie mysli hehe, tylko zem nie w poscieli
ale po takim hasle to nie znajde nic podobnego, conajwyzej barry white itp mi wyskoczy
edit
no ja wiem ze elektroniczna ale to mi wyskakuje 10000 tysiecy wykonawcow od kraftwerku do jakiegos dzikiego techno
jak wpisze chillout to nei do konca to, tak samo ambient, environment, psychill, tez elektroniczna ale inna
a mi chodzi wlasnie o cos takiego, dawno temu taka muze dodawali do intr w grach na 8bitowce, albo do crackow na pc
Wpisz sobie "tangerine dream" poszukaj czegos tak mniej wiecej z konca lat 80, poczatek 90-tych.
A takie muzyczki z crackow, to poszukaj "chip-tune" music.
pouet znalem, ale bieda jest taka ze daja romy a do nich trzeba miec emulator nie chce mi sie z tym motac
smuggler - o to mi chodzilo, tangerine dream kojarzylem z nazwy, ale nei wiedzialem nawet co to za muzyka, i to w dodatku polska, i to wlasnie to o co mi chodziolo, i po tym faktycznie znalazlem wiecej, pierwszy klaus jakis tam, w kazdym razie dzieki:]