Co to za gra wojenna?
Otóż poszukuje pewnej gry,grałem w nią tak w 2007-2009 roku nie wiem dokładnie.Gra była taka wojenna nie był to żaden fps tylko bardziej taktyczna.Były dwa oddziały Amerykanskie Alfa i Delta bodajże.W każdym oddziale byli 4 żołnierze i każdy miał inną specjalizacje ( Tego nie jestem pewien).Gra toczyła się w Iraku lub Afganistanie.Sterowało sie myszką że np jeden żolnierz ma pójść pod ten płot drugi ma go osłaniać itp Mam nadzieję,że ktoś zna tą gre bo chętnie bym w nią zagrał a jeżeli nie wiecie co to za gra to prosze podajcie jakies podobne.Z góry dzięki.
Nie brothers in arms znam bardzo dobrze ;) Mam wszystkie części.W tamtej grze nie można było poprostu celować,strzelać tylko poprostu zaznaczałeś w którego ma nawalać i on to robił automatycznie.
Full Spectrum Warrior?
[EDIT] Gre mozna legalnie i za darmo sciagnac z internetu, gdyz stala sie darmowa po pewnym czasie.
Niestety ja ogralem ja juz dawno. Poszukaj spolszczenia na necie albo jak koniecznie chcesz PL to kup na Allegro, bo chodza za kilka zlotych doslownie. Z tego co pamietam to byla tez w CDA i pewnie w innych gazetach wiec moze ktos ze znajomych ma.
Ok dzięki za pomoc,ściągam już z ing.pl mam nadzieję,że będzie po Polsku.