Co to za gra?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
29.05.2014 18:18
1
odpowiedz
zanonimizowany1000988
1
Junior

Co to za gra?

Gdy byłem mały przez mój dysk twardy przewalało się wiele gier, często demówek, moje zapytanie dotyczy gry, w której czas toczy się gdzieś w średniowieczu, ale są też różne inne stwory, pamietam, że były 3-4 postacie, z czego jedną postacią była kobieta z włócznią lub kolczastym kijem i grę nią rozpoczynało się w pewnego rodzaju labiryncie z pułapkami, kolejna postacią był jakiś barbarzyńca z jednym wielkim mieczem i miał taki atak, że obracał się z mieczem wokół własnej osi, miał goły tors i zaczynało się nim grę bodajże na jakimś górzystym terenie (zbocza czy cuś, nie jestem pewien), ostatnią postacią, jaką pamiętam był dość stary dziadek, który był typowym rycerzem z mieczem jednoręcznym i tarczą, zaczynało się nim grać w jakimś zamku, w celi chyba, na pewnym etapie gry był jakiś boss w czerwonawej zbroi, w grę tę grałem przed rokiem 2005 na pewno, mam nadzieję, że tę informacje wystarczą, żeby mi pomóc, bardzo mi zależy, żeby w to zagrać, z góry dzięki za główkowanie :)

29.05.2014 18:21
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Severance: Blade of Darkness
Enclave

29.05.2014 18:25
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany1000988
1
Junior

To ta, dzięki bardzo!

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl