Co lepsze Call of Duty czy Battlefield?
Co sądzicie? Bo według mnie to Call of Duty. Nie chcę kolejnej wojny fanboyów tylko normalna wymiana zdań.
Moim zdaniem Battlefield ponieważ wprowadza jakieś zmiany w porównaniu do BC2.
Let the flame war begin!
normalna wymiana zdan
Tytuł wątku na to nie pozwala.
Vargus: A czemu Call of Duty jest lepsze? Zapomniałeś chyba tego napisać...
Battlefield ma zniszczalne otoczenie, lepszą grafikę, większe mapy, różne rodzaje pojazdów, tryb gry do 64 graczy, bronie zachowują się bardziej jak bronie, a mniej jak plastikowe zabawki, jest na nowym silniku.
Więc moim zdaniem Battlefield 3 jest lepszy.
Nie chcę kolejnej wojny fanboyów tylko normalna wymiana zdań.
CoD -> bo nie lubie dużych map i pojazdow, szybka i ostra walka to jest to
Nie zaczynaj wojny. Chcesz wiedzieć co lepsze poczytaj zapowiedzi i pooglądaj gameplaye
DoMo96
Vargus pyta o całą serie a nie o nowe części(chyba).
edit: [11] ok ale może naprawdę chce poznać opinie golowicz-ów którą serie wolą.
spoiler start
nic za to uciąć nie dam :).
spoiler stop
macio
Nawet jeśli to tak trudno poczytać w encyklopedii gier na Golu, pooglądać gameplaye. Wątek powstał tylko po to, żeby zacząć wojnę. No chyba, że autor nie umie z Google korzystać
[10]
To od tego są wątki seryjne poświęcone oby tytułom.
Poza tym znalazłem ciekawszy wątek.
https://www.gry-online.pl/forum/moda-na-watki-o-cod-i-battlefielde-3/zbafeb85?N=1
Ba że CoD,szybka akcja,dynamiczne tepo,małe mapy dzięki temu CoD jest boski a co do BF to dzięki ale nie chce mi się jechać na drugi koniec mapki 10min.
Nie wiem co jest lepsze. Nie grałem ani w BF3 ani w MW3. Lubie i BF-a i CoD, gry kupię obie.
Jeżeli jakaś gra miałaby być lepsza to BF3 ze względu na nową technologię...
COD bo ma fabułę i ogólnie ciekawszy singiel.
Nie grałem ani w BF3 ani w MW3
No i? Wątek dotyczy serii tych gier.
to dzięki ale nie chce mi się jechać na drugi koniec mapki 10min.
Jak nie przypadła ci do gustu, to chociaż nie pisz bzdur. 2 min.
Co kto woli. Ja lubię obie. Która lepsza? Głupie pytanie. :/
spoiler start
Nie udało ci się. 2/10.
spoiler stop
Ja bym rzekł, że to prowokacja...
Prowokacja, jak nic, ale wyrażę swoje zdanie.
Wolę CoD, bo uważam, że ta seria obecnie faworyzuję xkloca, którego ja posiadam. Wiem, że nie dostanę mniejszych map niż na PC. Ba, dostanę nowe DLC szybciej niż na PC, dlatego lubię CoD'y.
Jedynie w czym BF3 jest lepszy to grafika,ale przecież o nią nie chodzi tylko o styl gry,czyli CoD najlepszy.
SPOILER Z COD MW: 3
spoiler start
Zabiją Makarova x]
spoiler stop
W MW i MW2, zawsze jak gram każdy biega sam, mało kiedy gra się drużynowo i wgl. to taka napierda*anka dobra dla 10 latka.
BF 2 i BC 2, gra drużynowa, klasy żołnierzy. Dzięki nim każdy trzyma się kupy. Duże mapy nie sprawiają trudności. Pojazdy są.
Co do życia w BF3. Chyba nie będzie tam autoregeneracji...? Bo mają byc soldiero-medycy. A wątpię by był pasek życia.
gra z większą napie...ielanką to raczej call of duty
ps:jakbyś niemógł wybrać to weź team fortess 2
[21] TF2 jest free2play...
Jak dla mnie Call of Duty pod względem fabuły bo w BF nie ma sensu ,a grafika nie jest aż tak ważna dajmy przykład HL i HL2 grafika stara ale pod względem sensu fabułu jest THE BEST ponad 40 tytułów najlepszej gry roku dla HL2 i jak coś weż MW1,2 albo 3 ale jak lubisz 2 Wojne to weż World at War . Ale mówie weż CODA bo lepszy pod względem fabuły.A w zględzie grania samemu czy w drużynie to jest tak samo jak lubisz grac z innymi osobami w oddziale to kup Red Orchestra 1 lub 2 lub pobierz jakomś darmową gre.
Poradnik jak rozpocząć wojnę na jakimkolwiek forum:
1. Napisz co jest lepsze - CoD czy BF?
2. Czekaj na rozwój wypadków
3. (opcjonalnie) Możesz napisać że lubisz jedną z tych gier i żeby inni podali dlaczego ta druga gra jest lepsza/gorsza.
spoiler start
CoD ssie jak ladacznica bez pieniędzy robiąca "przyjemność" biliarderowi który mówi że da jej 15 miliardów hajsu w gotówce.
spoiler stop