Co dalej z tvgry i tvgry+?
Pytanie w zasadzie takie jak tytuł wątku. Może mnie ominęły jakieś informacje, ale czy wiemy coś na temat przyszłości tych kanałów? Jakieś plany, zapowiedzi? Wbiłem niedawno z ciekawości na główny kanał tvgry i zerknąłem na filmy. Zauważyłem materiał o Wormsach. Ktoś w komentarzu zasugerował, że to jest po prostu przeczytany felieton, który ukazał się na stronie GOLa w grudniu 2025 roku. I faktycznie tak jest. Film z 25 marca 2026 na kanale tvgry to przeczytany słowo w słowo tekst z głównej strony z grudnia 2025... To wygląda jak sztuczne podtrzymywanie przy życiu jak najmniejszym wysiłkiem. Źle to wygląda Panie i Panowie redaktorzy :/
Był o tym wątek. W skrócie - niemiecka firma Webedia, która jest włascicielem serwisu Gry-OnLine podjęła kolejną trafną niemiecką myśl strategiczną - po wygaszeniu reaktorów atomowych - o wygaszeniu video na GOL-u
niemiecka firma Webedia
Webedia S.A. is a company specializing in online media, a subsidiary of the Fimalac group based in Levallois-Perret, France.
Financičre Marc de Lacharričre S.E. (known as Fimalac) is a French holding company focusing on credit rating and risk management companies.
Za duzo "njemcyyy zuee" weszlo? I tak, wiem ze GOL zostal wykupiony przez niemiecka galaz webedia, ale to nadal francuska firma. Wiec?