Chwalę się! Mam pracę!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
23.03.2026 14:47
kluha666
1
10
odpowiedz
kluha666
187
Catch the Rainbow

Chwalę się! Mam pracę!

Otóż jak niektórzy kojarzą, dwa tygodnie temu wyszedłem ze szpitala psychiatrycznego (choruję na schizofrenię). Po wyjściu postanowiłem, że biorę sprawy w swoje ręce i trzeba wreszcie dorosnąć. Zmieniłem nastawienie do moich sióstr, których w ogóle nie było gdy ich potrzebowałem. Umówiłem się do neurologa, na rezonans magnetyczny głowy. Poza tym bardzo intensywnie szukałem pracy, ponieważ po wyjściu ze szpitala stałem się bezrobotny. O dziwo odzew był dość duży mimo, że nie mam wysokich kompetencji. Dziś natomiast byłem na rozmowie o pracę w call center (linia przychodząca, rozwiązująca problemy techniczne) i przyjęli mnie od razu po rozmowie! Rozmawiałem z kierownikiem i uznał, że jestem kompetentny i nadaje się na to stanowisko. Mimo tego, że kobieta z kadr miała pełno innych CV. Bardzo się cieszę, bo potrzebowałem tej pracy. Czuję, że sobie poradzę. Wreszcie będę mógł zbudować oszczędności na nowy komputer, czy podróże.

23.03.2026 15:02
claudespeed18
1.1
1
claudespeed18
224
Call me Snake

Super Kluha, tak trzymaj!

VVV Zapytam tylko, bo mnie ciekawi.. ale jak nie chcesz to nie mów. VVV

Zmieniłem nastawienie do moich sióstr, których w ogóle nie było gdy ich potrzebowałem.

^^^ Czyli nie odzywasz się do nich już i kazałeś im spadać na drzewo? :D ^^^

23.03.2026 15:05
kluha666
1.2
1
kluha666
187
Catch the Rainbow

Można tak powiedzieć. Do jednej się w ogóle nie odzywam, bo się z nią lekko pokłóciłem. Z drugą i trzecią mam bardzo chłodne relacje na ten moment. Niemniej wyszło mi to na dobre. Czuję się dzięki temu lepiej, bo nie ma tego kłamstwa i fałszu, który wcześniej mnie mamił.

23.03.2026 15:12
claudespeed18
👍
1.3
claudespeed18
224
Call me Snake

Via Tenor

Ja mam jedną i potrafi mnie wkurzyć ale koniec tematu ;)

23.03.2026 15:00
DexteR_66
2
1
odpowiedz
DexteR_66
17
Generał

Premium VIP

No i super, oby tak dalej i do przodu. Powodzonka!

23.03.2026 15:07
lewel
🥳
3
odpowiedz
lewel
20
Pretorianin

To świetna informacja. Trzymam za Ciebie kciuki!

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl