Chatpad do kontrolera Xbox One

Forum Komputery
Odpowiedz
22.10.2015 20:09
1
odpowiedz
Tillig
17
Pretorianin

Chatpad do kontrolera Xbox One

Dobry wieczór Panowie.
Ponoć od 5 listopada ma być dostępny Chatpad do kontrolera do Xbox One.
W sieci jest bardzo mało informacji jeszcze, wiadomo że będzie kompatybilny z konsolą oraz Windows 10.
Ja chwilę obecną powstrzymuje się od instalacji tego systemu i chcę pozostać na swoim Windows 8.1.
Czy ktoś z Was (posiadaczy Windows 8.1 i pada Xbox One) będzie miał w planach zakup Chatpad'a i zda swoje relacje, czy wszystko działa?

Kupiłem Chatpada do kontrolera Xbox 360, ale niestety dałem sobie spokój z instalacją amatorskiego sterownika. Sterownik nie chce się zainstalować.

22.10.2015 21:10
EMILL
2
odpowiedz
EMILL
76
8 bit

ale chcesz go uzywac z komputerem czy konsola, bo nie rozumiem? jesli z konsola - to nie bedziesz mial wyjscia i bedziesz musial zrobic update systemu :) ja rozwazam zakup bo w dashboardzie sporo sie wpisuje tekstow i robienie tego za pomoca pada czy pilota jest irytujace

22.10.2015 21:14
3
odpowiedz
Tillig
17
Pretorianin

Zapomniałem dopisać, że pada używam na PC :)
Zastanawiałem się nad kupnem kontrolera Xbox One, ale wyczytałem, że na PC działa tylko przez kabel micro USB co nie bardzo mi się podoba.

22.10.2015 21:28
EMILL
4
odpowiedz
EMILL
76
8 bit

ostatnio wypuscili bezprzewodowa przystawke dla PC, wpinana w USB

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl