CDA - Call of Juarez - problem z grafiką
Witam
Mam problem z grafiką w tej grze, otóż wygląda to identycznie jak tu http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=40652 jednak nie mam pojęcia jak zmienić Shader Model na 2.0 ? w opcjach gry nie am takiej możliwości
Z góry dzięki za pomoc

Jakiego masz windowsa? Ja mam windows xp profesional tylko że mam Call of juarez-więzy krwi ale grafika jest dobra na zdjęcie popatrz
instalowałem na windows 7 i xp i na każdym mam to samo
Gre patchowałem tym plikiem co znajduje sie na płycie to moze przez to ?
raziel88ck instalowałem juz na trzech - i bez różnicy czy to na laptopie z zintegrowana kartą czy na PC z radkiem HD6850 więc sam już nie wiem
W takim razie nasuwa mi sie jedna mysl.
W WarCraft 2 tez mialem rozne jaja graficzne, powodem byly sterowniki. Na szczescie mam 2 systemy. Na 7mce mam najnowsze, a na XP stare, wersja bodajze Ati Catalyst 9.1. Poszukaj i sprobuj.
Ostatnio mialem okazje, doslownie kilka tygodni temu grac w Call od Juarez, zainstalowalem patcha, gralem na 7mce gdzie mam najnowsze stery do grafy, dodatkowo zainstalowalem patch dodajacy obsluge DX10*. Nie mialem absolutnie zadnych problemow, wiec dziwna sprawa.
*Tak swoja droga gra jest wtedy ladniejsza.
Ja miałem tak: Gdy włączałem plik CoJ to robiło mi się identycznie jak u ciebie. A gdy włączyłem plik CoJ DX10 to gierka chodziła tak że aż miło się grało.
czyli muszę ściągnąć tego patcha około 900MB aby móc uruchomić na dx 10 ?
Mateusz XD mógłbyś napisać jakiego patcha dokładnie zainstalowałeś ?
[12] - Ja żadnego patcha nie instalowałem. Po prostu wejdź do folderu z grą i tam znajdź plik CoJ DX10 i po sprawie.