Call of Duty - jaka najlepsza część?
Siemka wszystkim! Chciałem się was tutaj zapytać, jaka część/jakie części CoDa są wg. was najlepsze? Moim zdaniem MW1 najlepsza i CoD1 też całkiem dobra
Obojętnie. Pod względem mechaniki niewiele się poszczególne części różnią. W dwóch ostatnich CODach dodano troszkę bardziej otwarty i zróżnicowany rozwój postaci dzięki systemowi Pick 10. No i też kwestia mapek. Brałbym na twoim miejscu albo MW2 albo Black Ops 2. MW2 jeszcze ze starymi perkami jest, a BO2 ma już nowy system i mapki są całkiem niezłe.
Zacznę od roku 2007r. Wcześniejszych części pod uwagę nie biorę.
Modern Warfare jedynka jest okej, dużo godzin przegrałem. Chce się do niej wracać.
Modern Warfare 2 jest lepsza od jedynki, większa dynamika, perki, bronie, kamuflaże, mapy - praktycznie wszystkie są dobre. Mega grywalność.
Modern Warfare 3 odradzam, grając w tytuł miałem wrażenie, że gram w ogóle w inną markę. Dziwne animacje, śmiesznie wygląda bieg z bronią w ręku na sprincie, perki są jakieś dziwne i mapy nie powalają, są wręcz słabe.
Black Ops jest spoko, więcej nie napiszę bo długo nie grałem, ale najwięcej czasu spędziłem i spędzam w MW2.
Jedynka z 2003r.