Call of Duty: Black Ops 2 - kupować...?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
15.01.2013 21:07
😊
1
odpowiedz
V'rra-al_NPC
153
Legend

Call of Duty: Black Ops 2 - kupować...?

Witam. Ostatnio naszło mnie, aby pograć w jakiegoś Coda. Tak, aby to zagrać w inną "szczelankę" niż BF3. :) Ostatnim codem w jaki grałem był MW2 na xboxie 360, ale Gold się dawno temu skończył, a jakoś nie mam zamiaru bulić w niego. Myślałem nad Black Ops 2 na PC. I pytanie, czy się opłaca? Serwery dedykowane? Jakieś nowości większe względem MW2? Niby CoD to CoD, ale strasznie mnie ostatnio do niego ciągnie nie wiedzieć czemu... Z góry dzięki za odpowiedzi. :)

15.01.2013 21:39
2
odpowiedz
Inquisitio
117
bling

Hmm... Znam to uczucie, z tym że ja zawsze zarzekam się że nie kupię nowego CoDa, a po 2-3 miesiącach od premiery robię to :P Zawsze.

A teraz na temat :

W BO2 nie ma dedyków, ale MM działa całkiem sprawnie. Zmieniono system wbijania serii (teraz liczą się pkt. a nie same kille), jak zawsze sporo broni. Muszę zaznaczyć że w BO2 bardzo dobrze spisali się jeśli chodzi o mapy. Ekspres, Slums czy Hijacked to małe arcydzieła.

Jeśli masz ochotę to zdecydowanie polecam, CoD jak zawsze ale wprowadzono kilka całkiem fajnych zmian które jeszcze bardziej poprawiają "feeling" rozgrywki.

15.01.2013 22:20
MAJOT14
3
odpowiedz
MAJOT14
131
Sim racer

Ja kupując BOII byłem niemalże pewny iż ta gra to będzie MW3 w 2025 roku ale zostałem mile zaskoczony. Polecam kupić. Może nie jest to rewolucja jak BF3 ale gra jest całkiem niezła.

15.01.2013 22:31
4
odpowiedz
Obb_NPC
14
Generał

[2] BO2 na PC posiada serwery dedykowane, ale to MM ustala na którym i z kim będziesz grał.

15.01.2013 23:00
5
odpowiedz
Paonax_NPC
38
Generał

Swoją drogą, w przyszłości pojawi się coś takiego jak wyszukiwanie serwerów?

15.01.2013 23:23
6
odpowiedz
Dawid8910
88
Jestę Hejterę

Ja dodam tylko tyle od siebie, że gra potrafi niesamowicie wyprowadzić z równowagi w multiplayerze. Więc jeśli nie ma się dystansu i stalowych nerwów, to gra nie będzie sprawiała przyjemności.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl