Witam. Chciałem sobie dzisiaj rozegrać kilka mapek na multi, wchodzę na swój serwer i oto komunikat ->
Dostałem perma za nic, a grałem kilka dni temu bez problemu. Dodam, że serwer nie ma własnego forum nawet, żeby zapytać co i jak, na dodatek jest to serwer francuski. Co zrobić?
Grać na innym.
grać na innym maż ban na serwer czy na coda 4
jak widac to admina server a nie twój, więc jesteś tam tylko gościem...
a admin może cie wyrzucić za co chce... chocby, bo ma taki kaprys
Możesz spróbować wejść na: gametracker.com/search/cod4/ i wpisz nazwę tego serwera. Możliwie że będzie tam jakiś kontakt o ile administratorzy serwera go dodali :)
Edit: CD-Key masz oryginalny z pudełka, kupiony na allegro, czy znaleziony w internecie? To dość ważne.
On nie dostał bana na grę, tylko na jeden serwer. Może nawet na piracie grać, nie ma to żadnego znaczenia.
Tak, wiem DM. Ale gram tam od dłuższego czasu i pierwszy raz mi się coś takiego zdarza.
Mam stałe ip w Netii, więc nawet nic nie zrobię.
Server mi odpowiada, bo jest dobry skill, hardcore, najlepsze mapy i dobra atmosfera bez zbędnej dzieciarni.
Możesz spróbować wejść na: gametracker.com/search/cod4/ i wpisz nazwę tego serwera. Możliwie że będzie tam jakiś kontakt o ile administratorzy serwera go dodali :)
Patrzałem już i nic..
no to tylko zmiana key'a pomoże. jeśli server jest crack to zmien na byle jaki i pójdzie jeśli org to jutro poszukam jednego klucza którego nie używam i ci dam
Przed zmianą keya trzeba zrobić jakiś backup moich osiągnięć? (o ile takie coś w ogóle istnieje)
Ja zawsze robiąc jakieś zmiany w grze (modyfikacja savów i wgl mody) to kopiuje cała grę i folder danej gry z moich dokumentów i wtedy mam 100% pewności że jak gra się skopie to wkleje to co skopiowałem i wszystko znowu ok
osiągnięcia PRZYPISANE SA DO KLUCZA