Buahaha, no nie mogę, co robią Ci z rządu USA :D
To ma być WIELKI dowód?
30 sekund tyłu głowy Osamy oglądającego samego siebie w TV, plus stare znane już nagrania?????
Normalnie rzeczywistość z filmów Bareji :D
Współczuje Amerykanom, że rząd ma ich za totalnych debili, skoro mają to kupić.
sama Al-Kaida przyznała że osama nie żyje więc zwolennicy teorii spiskowych są debilami myśląc że rząd USA kłamie w tej sprawie
Trzeba byc debilem zeby myslec, ze Obama sciemnia przemawiajac oficjalnie do narodu gloszac smierc najwiekszego terrorysty po badaniach DNA.
[8] No tak .. wlasnie czekam na to ;)
[9] Kolejny debil to stworzyl i kolejny debil mysli w ten sposob. Lub po prostu dzieci, ktore nie maja pojecia o niczym a wypowiuadaja sie bo tylko w necie maja glos.
Swoja droga amerykanie przynajmniej nie udaja ,ze sa patriotami.
Nie no pewnie mówi prawdę, ale fakt faktem ten film to raczej komedia. Dla mnie (i przypuszczam dla baaaaaaaaaardzo wielu innych ludzi) to żaden dowód
Trzeba byc debilem zeby myslec, ze Obama sciemnia przemawiajac oficjalnie do narodu gloszac smierc najwiekszego terrorysty po badaniach DNA.
Takie podejscie wykorzystal Obama - przemawiajac oficjalnie do narodu wmowil ludziom smierc najwiekszego terrorysty po badaniach DNA.
spoiler start
Joke.
spoiler stop
http://demotywatory.pl/3032808/10-lat-2-wojny-150-000-ludzi <- tak czy siak coś w tym jest
żaden rząd nie jest idealny ;>
W Mediamarkt telewizory 40 calowe LCD sa po 1500 zł, a Osama oglądał telewizję na 14 calowym pudełku :/ Jak dla mnie to widać, że lubi(ł?) oglądać TV i śmierć to fake, bo by miał znacznie lepszy TV.
Amerykanie wpadli do niego na kablówkę. Ciekaw jestem, czy zginął oglądając telewizję.