Brink - jak tam sytuacja na serwerach?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
11.06.2011 10:54
1
odpowiedz
Xiadnoth_NPC
107
Senator

Brink - jak tam sytuacja na serwerach?

Zastanawiam się nad kupnem Brinka, tylko jak tam wygląda sprawa zaludnienia serwerów i ogólnie community? Ponoć gra była dość niedopracowana na starcie - rozwija się jakoś, ludzie grają?

11.06.2011 12:27
2
odpowiedz
Xiadnoth_NPC
107
Senator

Up.

11.06.2011 12:31
3
odpowiedz
Teicus_NPC
25
Legend
Image

:(

wieczorami jest duuużo więcej ludzi

11.06.2011 12:42
😐
4
odpowiedz
Xiadnoth_NPC
107
Senator

Uhh, źle to wygląda jak na sobotnie popołudnie. I teraz nie wiem co zrobić przy całej mojej sympatii do ET i QW i przegranych tam godzin. :(

11.06.2011 12:44
5
odpowiedz
Dycu
65
zbanowany QQuel

Wstrzymaj się Karrde. Ja popełniłem błąd kupując APB i nie polecam popełniać tego samego błędu z Brinkiem. Gra prezentuje się conajmniej średnio, szybko straciła naprawdę dużo graczy, obawiam sie że specjalnie lepiej nie będzie.

11.06.2011 14:46
6
odpowiedz
Xiadnoth_NPC
107
Senator

Tja, tak zrobię. Ale że mam ochotę coś sobie kupić, to waham się między nowym Red Faction Armageddon, a Dragon Age 2.

12.06.2011 01:07
7
odpowiedz
Interior666
168
Generał

Mnie dragon age 2 oczarowała konkretnie! Niesamowita gra, może to dlatego, że hackenslashe to najlepsze gry dal mnie. Co do Red Faction to również wygląda bardzo ładnie :) grałem w demko i było bardzo ciekawe zwłaszcza bronie oraz destrukcja otoczenia.

12.06.2011 10:22
.:Jj:.
8
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

Red Faction Armageddon, a Dragon Age 2.

Jak nie grałeś to wpierw RFG. Tańsze i mimo braku kilku rzeczy z RFA wydaje mi się lepsze. IMHO niby dodali możliwośc przywracania zniszczonego otoczenia ale jakoś feeling rozwałki jest o wiele gorszy. O ile RFG to klocki lego to RFA to sklejony na ślinę styropian. Brr. Poza tym konstrukcja gry bardziej mi przypada w RFG. Może się to poprawi, grałem tlyko z 1h w RFA.

DA2? Crap. Chyba że nie masz dużych wymagań. Zainwestuj w Wieśka2 albo chociaż ME2 jeśli nie grałeś :) Risen2 się zbliża więc polecam zapoznać się z jedynką.

Co do BRINKA- do Bożego Narodzenia umrze niestety. Współczuję szarzastemu- chyba jedyny jego zakup growy w tym roku.

12.06.2011 11:10
9
odpowiedz
Xiadnoth_NPC
107
Senator

W RFG grałem oczywiście i właśnie dlatego że mi się bardzo podobał to przymierzam się do RFA. Wiesiek 2 i ME2 już dawno wielokrotnie skończone. ;) Risen 1 też zresztą.

Po DA1 rzeczywiście nie mam wielkich wymagań wobec DA2, ale to póki co chyba jedyny RPG ostatnimi czasy w którego nie grałem. Gdzież ten Skyrim...

12.06.2011 11:46
10
odpowiedz
Teicus_NPC
25
Legend
Image

Miałem włączone jakieś filtry 0_o

--->

12.06.2011 12:05
ArtoseruS
11
odpowiedz
ArtoseruS
75
Zero Trzy

E głupoty.. w Brink'a gra mnóstwo ludzi. Pooglądajcie filmiki na YT chociażby. Sam planuję kupić grę w tym tygodniu i nie waham się ani trochę :)

12.06.2011 13:38
12
odpowiedz
147
    ENNIO MORRICONE    

Po ostatnim screenie nie widać by były tłumy. Zakładam że na 3 stornie już się pojawiają 0/16.
Sytuacja przy leciwych BF2 czy TF2 wygląda zupełnie inaczej :) Ludzi się na pewno znajdzie ale w perspektywie większej niż rok/dwa nie widzę tego. Chyba że naprawdę pogrzebią w mechanice i wypuszczą masę usprawnień i ciekawych dodatków.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl