Brink - jak tam sytuacja na serwerach?
Zastanawiam się nad kupnem Brinka, tylko jak tam wygląda sprawa zaludnienia serwerów i ogólnie community? Ponoć gra była dość niedopracowana na starcie - rozwija się jakoś, ludzie grają?
Uhh, źle to wygląda jak na sobotnie popołudnie. I teraz nie wiem co zrobić przy całej mojej sympatii do ET i QW i przegranych tam godzin. :(
Wstrzymaj się Karrde. Ja popełniłem błąd kupując APB i nie polecam popełniać tego samego błędu z Brinkiem. Gra prezentuje się conajmniej średnio, szybko straciła naprawdę dużo graczy, obawiam sie że specjalnie lepiej nie będzie.
Tja, tak zrobię. Ale że mam ochotę coś sobie kupić, to waham się między nowym Red Faction Armageddon, a Dragon Age 2.
Mnie dragon age 2 oczarowała konkretnie! Niesamowita gra, może to dlatego, że hackenslashe to najlepsze gry dal mnie. Co do Red Faction to również wygląda bardzo ładnie :) grałem w demko i było bardzo ciekawe zwłaszcza bronie oraz destrukcja otoczenia.
Red Faction Armageddon, a Dragon Age 2.
Jak nie grałeś to wpierw RFG. Tańsze i mimo braku kilku rzeczy z RFA wydaje mi się lepsze. IMHO niby dodali możliwośc przywracania zniszczonego otoczenia ale jakoś feeling rozwałki jest o wiele gorszy. O ile RFG to klocki lego to RFA to sklejony na ślinę styropian. Brr. Poza tym konstrukcja gry bardziej mi przypada w RFG. Może się to poprawi, grałem tlyko z 1h w RFA.
DA2? Crap. Chyba że nie masz dużych wymagań. Zainwestuj w Wieśka2 albo chociaż ME2 jeśli nie grałeś :) Risen2 się zbliża więc polecam zapoznać się z jedynką.
Co do BRINKA- do Bożego Narodzenia umrze niestety. Współczuję szarzastemu- chyba jedyny jego zakup growy w tym roku.
W RFG grałem oczywiście i właśnie dlatego że mi się bardzo podobał to przymierzam się do RFA. Wiesiek 2 i ME2 już dawno wielokrotnie skończone. ;) Risen 1 też zresztą.
Po DA1 rzeczywiście nie mam wielkich wymagań wobec DA2, ale to póki co chyba jedyny RPG ostatnimi czasy w którego nie grałem. Gdzież ten Skyrim...
E głupoty.. w Brink'a gra mnóstwo ludzi. Pooglądajcie filmiki na YT chociażby. Sam planuję kupić grę w tym tygodniu i nie waham się ani trochę :)
Po ostatnim screenie nie widać by były tłumy. Zakładam że na 3 stornie już się pojawiają 0/16.
Sytuacja przy leciwych BF2 czy TF2 wygląda zupełnie inaczej :) Ludzi się na pewno znajdzie ale w perspektywie większej niż rok/dwa nie widzę tego. Chyba że naprawdę pogrzebią w mechanice i wypuszczą masę usprawnień i ciekawych dodatków.