Blue screen

Forum Komputery
Odpowiedz
29.08.2017 12:20
Marcin017
1
odpowiedz
Marcin017
108
Generał

Blue screen

Pojawił się u mnie problem z komputerem. Ostatnio nie mogłem uruchomić żadnego programu, bo cały czas wyskakiwało windows explorer przestał działać. Zrobiłem skan antywirusem i coś tam wykryło i wyleczyło i potem całkiem się posypał komputer. To zrobiłem format dysków, bo i tak dawno nie robiłem. To po formacie nic się nie zmieniło, ale zaczął wyskakiwać blue screen z kodem błędu 0x000000F4. Poszperałem w google, że to niby może być wada kabla od dysku. Wymieniłem i wczoraj chodził komputer normalnie, a dzisiaj znowu zaczął nawalać i blue screeny pokazuje. Nie zdążyłem zgrać logów z otl, bo już się znowu posypał. Jakieś pomysły?

30.08.2017 16:55
Marcin017
2
odpowiedz
Marcin017
108
Generał

Teraz przy włączeniu pojawił się błąd wermgr.exe
Możliwe, że Windows źle się instaluje?
Dodam, że Memtest zrobiony i dysk sprawdzony CrystalDisk. Próbowałem zainstalować na drugim dysku windowsa to też nie chciał się włączyć.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl