Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Blog o co w tym chodzi ?

18.02.2015 15:52
szympek1818
😉
1
szympek1818
56
Generał

Blog o co w tym chodzi ?

Witam mam do was takie pytanie. Co wogóle chodzi w tym całym blogu wiem jedynie tyle, że ludzie go zakładają by pisać w nim o swojm hobby i te sprawy. Czy to wogóle ma sens i czy ludzie na tym zarabiają kase ? Wiem może i to trochę dziwny temat ale od pewnego czasu się nad tym zastanawiam.

18.02.2015 15:56
2
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Czy to wogóle ma sens
tak

czy ludzie na tym zarabiają kase
niektórzy

18.02.2015 16:22
3
odpowiedz
zanonimizowany1067940
2
Centurion

Niektórzy mają kilka tys. zl miesiecznie z tego poczytaj seee na [link] niektóre blogi nawet coś wnoszą dobrego.

18.02.2015 16:26
4
odpowiedz
MaXXii
90
Generał

Lepiej robić coś od siebie i mieć fanów/widzów z czegoś w co wkładasz wysiłek., Niż potem czytać że się sprzedałeś, prawda taka że więcej jest Polaków Cebulaków którzy chcą za wszelką cenę zarabiać HAJS na czymś. Pierw mówią że "oo ja nie robię dla kasy tego" a potem po 1-2 latach dowiadujesz się że trzepie na tym mamone tylko dla tego że się sfrajerzyłeś i uwierzyłeś.
To się nazywa bycie hipokrytą.

18.02.2015 16:28
5
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Oczywiście, że nie ma sensu. Idiotyczne wypociny dla równie tępego widza.
Oczywiście trafiają się wyjątki, ale na pewno nie te o grach, ubrankach i innych pierdołach.

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to i tak nikt tego czytał nie będzie. Poza innymi, mało ciekawymi osobami szukającymi widzów dla swojego bloga.

18.02.2015 16:29
Bezi2598
6
odpowiedz
Bezi2598
155
Legend

A dlaczego miałby na tym nie zarabiać? Szkodzi to jakoś fanom? Świadczy to tylko o bólu dupy czytelników. Ja bym nie chciał mieć takich "fanów".

18.02.2015 16:33
DanuelX
7
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Słyszałem od zaufanego źródła, że w YT są miliardy dolców a jutuberzy śpią na górze forsy. Polecam założenie własnego katanłu, nie zapomnij tylko poinformować o tym forum.

18.02.2015 16:34
8
odpowiedz
MaXXii
90
Generał

Bezi2598: Nie wiesz co piszesz, to nie żaden ból dupy jak ty to ująłeś. Wielu bardzo wielu ludzi mówi/pisze jedno a potem robi drugie.
A to że czytasz komentarze "Sprzedałeś się" albo "Dwa lata temu lepiej się ciebie czytało/oglądało" po prostu ktoś kto się sprzedaję gorzej wypada w oczach ludzi którzy zaufali tej osobie w wierze że jakość materiału itp: nie spadnie kosztem KASY. I że będzie ta osoba sobą a nie grała/udawała kogoś innego.
W wielu przypadkach właśnie tak jest, jeżeli chodzi o bloga to wielu przestało w ten sposób pisać z sensem, oraz zabierać się za pisanie od czegoś coś co pisał wcześniej. Jednymi słowy HAJS zmienia człowieka, albo inaczej nie znałeś tego kogoś bo zamiar miał cały czas "Zarabiać Hajs" a tobie wciskał kity że nie miał takiego zamiaru.

18.02.2015 17:03
tadzikg
😱
9
odpowiedz
tadzikg
193
starszy brygadier

MaXXii -> ja mam bloga i nie miałbym nic przeciwko zarabianiu na nim, jestem Polakiem Cebulakiem?

Forum: Blog o co w tym chodzi ?