Witam,
Posiadam problem z CS`em otóż, gdy próbuje znaleźć grę ładowanie zawiesza się na Wysyłanie informacji klienta..., a niekiedy, gdy się załaduje wyskakuje błąd połączenia i automatycznie rozłącza. Spotkaliście się z czymś taki? Reinstalowałem grę i nie pomogło, wszystkie pliki zweryfikowano pomyślnie, komputer spełnia wymagania gry tak jak i łącze. Proszę pomóżcie, bo mogę grać tylko lokalnie z botami.
Jaki system i ile RAMu?
CS:GO gryzie się z 32 bitowymi systemami. mi pomagało obniżenie jakości grafiki znacznie poniżej możliwości komputera.
win8.1 64bitowy i 4gb ramu
Z innymi grami tez masz problemy czy tylko z CS?
Inne (online) działają bez problemów?
Zaktualizować sterowniki, sprawdzić kompa ADWCleanerem i AntimalwareBytes. Moze antywirus coś blokuje.
Zrobiłem jak radziłeś i nadal, to samo. Dota 2 działa bez problemu.
Hmm..też tak miałem, mi kaspersky blokował ale sprawdź czy zapora zezwala na korzystanie z internetu tej aplikacji
Wyłączyłem antywirusa, zapora zezwala na dostęp, ustawienia wideo na najniższe i teraz ładowanie zacina się nie na Wysyłanie informacji klienta tylko Pobieranie danych gry. Czasami ładuje się od razu, ale wyrzuca mnie po ok.10 sekundach rozgrzewki.
A jakiego masz antywirusa? Może oprócz niego masz jeszcze jakiś hiper program chroniący cie przed atakami z netu?
McAfee, laptop lenovo więc jeszcze lenovo solution centre.
Zrobiłem przywracanie ustawień fabrycznych na laptopie, reinstalowałem steam, cs`a i nadal to samo.
Znalazłem problem-router, gdy podłącze kabel bezpośrednio omijając router gra działa bez zarzutów. Tylko nie wiem czemu to dotyczy tylko cs`a. Myślicie, że wymiana routera lub kupienie kabla pomoże?