Blackberry dla mamy :)

Mobile
Odpowiedz
17.01.2013 11:17
1
odpowiedz
zanonimizowany878104
9
Pretorianin

Blackberry dla mamy :)

Witam. Już na wiosnę moja mama będzie obchodzić 58 urodziny, więc wpadłem na pomysł, żeby kupić jej telefon. Jak wiadomo, ludzie urodzeni w połowie poprzedniego wieku są raczej staromodni, (nie wszyscy) przyzwyczajeni do takiego życia, jakie mieli w młodości. Moja mama nigdy nie miała telefonu, bo nie chciała go mieć. Zawsze powtarzała, że telefon jest jej nie potrzebny, że jest to zbędny wydatek, pochłaniacz pieniędzy itd. Jednak dość już nadenerwowałem się, kiedy była gdzieś daleko od domu, a ja nie mogłem się z nią skontaktować, bo nie miała telefonu.

Dlaczego Blackberry? Sam nie wiem. Naczytałem się sporo pozytywnych opinii na temat dobrej jakości połączeniach, ostrym, wyraźnym ekranie, interfejs jest w miarę prosty. Mój budżet jest ograniczony do 300 złotych. Proszę o podpowiedzenie mi jakiegoś starszego modelu, który byłby dla takiej osoby odpowiedni. Z góry dziękuję za odpowiedzi!

17.01.2013 11:58
2
odpowiedz
zanonimizowany890247
1
Legionista

Jako posiadacz Blackberry muszę powiedzieć, że to nie jest prosty w obsłudze terminal. Jakośc jest bardzo dobra, ale za 300 zł to kupisz używane zabytki. Jest strona B lackberry forum pl. Dużo jest o modelach telefonów.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl