Black Ops 2 Dlugie wczytywanie
Witam chcialem sie was poradzic poniewaz mam taki oto problem ze gdy wcztuje mi sie mapa na multi wszystko trwa dluzej niz powinno. Wiekszosc graczy na Search and Destroy zagra juz jedna runde spokojnie a ja dopiero wchodze do gry. Moze ktos mial podobny problem lub wie jak to zalatwic? Dodam ze gra chodzi mi w maxach w 40-60FPS (taki sobie limit ustawilem)
Moj pc:
Athlon 7850 2,7ghz x2
4gb ram
Radeon HD 6850
Dyski:
Maxtor 6B160M0
WDC WD5000AAJS-00A8B0
I Steam wraz z Black Ops 2 mam zainstalowane na dysku WDC ;)
Probowalem metody wyłączenia buforowania zapisu na urządzeniu jednak nic to nie dało :)
Skoro robisz uśmiechnięte minki to znaczy, że podoba ci się te długie wczytywanie. W takim wypadku niebędę ci odbierał radości
Panu z postu nr [2] podziekujemy. I tak byś nie pomógł bo jedne co wiesz to jak pisać bezsensowne wypowiedzi :]
często tak mam w mw3 kiedy wszyscy już grają mi nadal się wczytuje z tego co pamietam trwa to ok +30sek dodam jeszcze że gram również na full detalach,może to od neta zależy nie wiem ja mam 10mb więc problemu nie powinno być a jest ;/
Miałem taki problem w CoD4, było to spowodowane małą ilością RAM i stosunkowo wolnym procesorem. Chociaż gra chodziła płynnie.
Wiem że u mnie BO1 wczytuje się dłużej kiedy mam zaznaczone "Ocieplanie shadera" co odpowiada za wcześniejsze wczytanie tekstur i innych takich. W BO2 jest taka opcja?