bilety na euro 2012, last minute poblem?

Forum Sportowe
Odpowiedz
24.05.2012 19:29
1
odpowiedz
nwo
125
Konsul

bilety na euro 2012, last minute poblem?

witam, uefa ponownie sprzedaje biletu na zasadzie "last minute" jest kilka meczy do wyboru tylko za kazdym razem jest kolopot bo wyswietla sie komunikat: None of the prices you selected could be found. Please contact the box office directly. kurcze co robie nie tak? niby wybieram cene i ilosc biletow i ciagle pojawia sie ten komunikat... macie cos takiego?

24.05.2012 21:04
2
odpowiedz
Ptosio
182
Legionista

Nie wiem, o co chodzi, natomiast dla porządku chciałbym wszystkich napalonych poinformować, że w Polsce są bilety tylko na mecz Grecji z Czechami we Wrocławiu:/

24.05.2012 21:17
GBreal.II
3
odpowiedz
GBreal.II
136
floydian

Nie wiem, o co chodzi, natomiast dla porządku chciałbym wszystkich napalonych poinformować, że w Polsce są bilety tylko na mecz Grecji z Czechami we Wrocławiu:/

Bo portal ponownie otworzyli 17 maja (poieram się na wpisach na forum klubu kibica reprezentacji). jako że teraz jest "kto pierwszy ten lepszy" to "ciekawe" mecze szybko znikają. A przedwczoraj widziałem m.in. bilety na mecz otwarcia na 2. kategorię z ograniczonym widokiem.

25.05.2012 02:22
4
odpowiedz
Ptosio
182
Legionista

A przedwczoraj widziałem m.in. bilety na mecz otwarcia na 2. kategorię z ograniczonym widokiem.
Ożesz cholera, trza było mówić:O

25.05.2012 07:52
Stra Moldas
5
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra
Image

Ten "ograniczony widok" to takie same cuda jak te na poznańskim obiekcie? :>

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl