Gra dużo osób jeszcze w to?
Chętnie bym teraz kupił BF4 premium z wszystkimi dodatkami.
Nie nudził by sie w tej grze? Dawniej Grałem w BF3 i było spoko, ale to kupę czasu temu.
Ściągnij i zobacz. Jest obecnie za darmo w Okresie Testowym. A ludzi wciąż gra całkiem sporo.
W media za 119pln jest premium to chyba warto. Może za 2 godziny bym po to pojechał.
W tym premium dostane wszystko co jest dostepne w grze?
Kupiłem i nie jest źle na razie. Bronie słabiutkie na początek, ale kupował nie będe na pewno.
Miałem ciekawą akcje jak gość mnie od tyłu z nożem zaszedł to miałem akcje kontry no i go zabiłem. Od czego to zależy?
Ludzi gra masa więc nie ma pustych serwerów.....tylko teraz chyba serwery EA siadły bo nie mogę się do żadnego podółączyć
Jakieś rady na początek?
Jaka klasa dobra jest na początku? Coś próbuje wsparciem grać, i tą podstawową bronią nawet mam dobre wyniki, ale mogło by być lepiej.
Jakie sa dobre apki na samoloty i helikoptery, w BF3 później głównie tylko tym grałem i osiągnąłem prawie że tam lvl expert, tutaj na początku wziąłem jakąś mapkę wsiadłem w samolot heli i zaraz śmierć. Albo odzwyczaiłem sie już grać albo jest trudniej? nie znam map jeszcze to tez może jest to...
Nie mogę się jakoś odnaleźć w tej części bf-a...
I servery faktycznie padły.
Na początku8 gram wszystkimi klaami po trochu :) Teraz, z
przy 40lvl gram głównie jako Wsparcie + RKM Type88. tryb to głównie Podbój, mapy to raczej wszystkie z podstawki (najmniej lubię Linia Golmud). Odkąd kupiłem premium to gram w mapy z Naval Strike