Miałem ogromne lagi w SP i MP, ale gdzieś tam wyczytałem że przesiadka na Windows 8.1 może pomóc, a nóż zrobiłem to (wcześniej miałem Win 7) i działa - gra chodzi o niebo lepiej.
Jeśli chodzi o crashe, to gra nadal niestety wywala przy zawalaniu się wieżowca na Siege of Shanghai oraz na kilku innych mapach z niewiadomych mi przyczyn.
Mi gra potrafi się wyłączyć podczas wczytywania map. Ogólnie chodzi płynnie ale irytuje masa bugów.
Na PS3 grałem przez tryb wieloosobowy i wszystko działa jak należy.
Miałem ogromne lagi w SP i MP, ale gdzieś tam wyczytałem że przesiadka na Windows 8.1 może pomóc, a nóż zrobiłem to (wcześniej miałem Win 7) i działa - gra chodzi o niebo lepiej.
Kupiłeś specjalnie nowy system?
Dalej się wiesza. Trzeba czekać na patcha.
Nie zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. Jak znajdziesz dobry serwer to jest w porządku. Ja od 2 dni nie mam żadnych problemów ZERO!
Ja miałem problem z zawieszaniem się gry - nie wywalało do pulpitu, po prostu gra najzwyczajnie się zawieszała. Cały system i reszta programów działała normalnie, więc wystarczyło mieć na drugim monitorze już uruchomionego menadżera zadań i od razu można było zabić proces, ale po wyłączeniu wszelkich powiadomień Windowsa 8.1 (nigdzie nie czytałem, że to może sprawiać problem - po prostu o tym pomyślałem i spróbowałem) nie wywaliło mi się ani razu.
@Soulcatcher oto link do patcha do BF4: http://bf4central.com/2013/11/new-battlefield-4-patch-causes-new-problems/
Możliwe, że już go dawno wgrałeś (bo ostatnio mało byłem na necie i nic nie grałem) , ale mimo wszystko podaję ten link oraz dodam, że teraz gra się o wiele lepiej.