BF3 wymagania :)
Serwus czy na takim sprzęcie odpali BF3 ?
System:Windows 7 64bit SP1
Karta Graf:NVIDIA geForce GT 430 1024GB
Procek: Intel Core i3-2120 @ 3,30GHz
RAM: 4GB
Potwierdzam z zdanie z [2] na takim samym lapie tylko z GT310 nie ruszył nawet singiel na LOW bo było z 10fps
Oczywiście, że odpali, na niskich w multi i na średnich w singlu powinno być dobrze.
Karta jest na poziomie 9600GSO, więc aż tak tragiczna nie jest.
Odpalić powinno na niskich, ale i tego nie gwarantuje, jak już odpali to z fps może być słabo.
Nie odpali.
Na sprzęcie z mojej sygnatury gra mi się dość nieprzyjemnie w multi na niskich detalach, a co dopiero na tym komputerze z posta [1].
Na sprzęcie z mojej sygnatury gra mi się dość nieprzyjemnie w multi na niskich detalach, a co dopiero na tym komputerze z posta [1].
Szczerze? Nie wiem jak to możliwe.
[6] --> Raczysz żartować...
http://pclab.pl/art43499-5.html
W Bad Company 2, mającym niższe wymagania, nie ma co liczyć na płynną grę przy średnich ustawieniach i niskiej rozdzielczości...
[13] Tyle, że ten test jest jakiś dziwny. Mając słabego C2D i niegdyś GT240, mogłem spokojnie grać na wysokich w BC2 (1280x1024) i było około 30fps. Borderlands też o niebo lepiej chodziło niż tam pisze.
Oczywiste jest to, ze do multi BF3 potrzeba min. 4 rdzeni.
Na 2 też da radę grać, tym bardziej że jego procesor ma wysokie OC no i grał na najniższych..
W singlu grałem na wysokich, było płynnie. Żadne tam średnio-niskie.
http://www.techspot.com/article/255-battlefield-bad-company2-performance/page4.html
1680x1050, high quality i jeszcze 2xAA! 30 klatek..
[15] Może chce BF3 do singla tylko? Nie napisał w jakim trybie chce grać. Tak, wiem singiel to nędza w tej grze..
U mnie BC2 chodzi w multi właśnie w okolicach 25-30fps i sorry ale z takim fps to w multi nie ma czego w ogóle szukać.
Dwurdzeniowy procesor. Oczywiste jest to, ze do multi BF3 potrzeba min. 4 rdzeni.
Mi na Intel Core i5-2410M gra działa na medium (tekstury ultra) w 40-50 fps... Czasami tylko na Gulf of Oman z B2K zmuli w mieście, na 2-3 sek.
Na PC z [1] raczej nie ma szans o graniu w BF 3.