Zegarek również posiadam. Chcę kupić nowy, ale to wydatek koło 300zł :)
Dobranoc.
Tomaszu może skoro nie znasz własnych pasji :P
http://allegro.pl/prezerwatywy-durex-extra-safe-50-sztuk-apteka-i4913661057.html :DD
Dzisiaj nikogo ? A szkoda. W Biedronce wprowadzili mieso z uda kurczaka. Pokroic, opanierowac, przyprawic i jest wypas !
Szymon w space/medieval engineers, fallucie 4, wot, wt i pierdylarcie innych gier jej nie spotkałem :D
Diablo ---> xD
Niedawno wpadla do mnie Agata "na 2 minuty", siedziala ~1.5h :-D A teraz ide sie jeszcze douczyc na kolo z organy, mozecie trzymac kciuki rano o ~8 :-D
Malutka wstałeś po wodę bo suszyło :P
i tyle ;P
https://youtu.be/0qi6niSlZVM - nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z pewnym panem na A z wątku :D
jakkoże świeta za ppasem...
Diabolo : haha no tak jakby podobny "P
Haaha nowe urzadzonko mobilne mniee urzadza "D
Przychodze tutaj polecić Wam program na andka. 360 Security, wyłącza niepotrzebne programy, usuwa śmieci itp. Myślałem ze nie działa z tym że jak godzine temu wlaczylem Agario ze stanem baterii 47% tak teraz mam 45% przy ciągłym wlaczonym wifi, ustawieniach, agario i messengerze. Nie to nie żart. Prsewudywany czas pracy baterii w obcenym trybie to 13h 47min dzwonienia, 12h 11min siedzenia na necie. No nieźle...biorąc pod uwagę fakt że te 12 i 13h to przy 45% baterii a nie 100% :)
Druga sprawa, śmieci systemowe. Ja to zawsze usuwam wszystko ręcznie itp i ogólnie taki ze mnie czyściioch jeśli chodzi o system i jak zacząłem skanować tym programem to myślałem że pojawi sie jakieś max 30mb śmieci a tu jebut 539MB :'D
Gry które sie zacinały to teraz sie nie zacinają :P nie przekonywałem sie nigdy do takich programów ale ten jest naprawde dobry ;) (y)
Jest nawet taki bajer jak monitor temperatury baterii i coś co pokazuje nam który program najbardziej podgrzewa baterie :D
Jak posiedze do powiedzmy 3 to zrobię wtedy screena. Zrobiłem juz jednego o 1.30 ze stanem baterii 45% i gwarantuje Wam ze o 3 będę mieć ok 42% :). A caly cxas mam włączone wifi, agario, messengera i chroma
Teraz dalej mam 45.
Przeciez do tego systarczy Avg cleaner. Ale Huawei daje swoje oprogramowania z defaulta w nakladce systemowwej. Wiec... spozniles sie o jakkies 4 lata z tym :p
Heh Avg....w życiu juz tegl nie zainstaluje na żadnym urzadzeniu czy komputerze. Zżera tylko pamięć i do tego kiedyś usunął mi z kompa wszystkie cracki (zablokował bo uznał że to zainfekowane pliki i nie dalo sie teog odpalić) :D
Tak samo avast który blokował mi trainery do NFS MW i Plants vs Zombies :P
Edit
No chyba mi sie wskaźnik baterii zbudował bo to niemożliwe :D nadal 45% :D
Moge w gronie pochwalic sie, ze na swieta zrobilem sobie prezent i spelnilem jedno z marzen, ktore ciagnelo sie za mna juz dluzszy czas. Leci do mnie to cos z obrazka. Wiem ze pewnie dla wiekszosci nic specjalnego, no ale kto zorientowany w temacie, wie ze w PL trudno o taki sprzecior. Oczywiscie nieoryginalny, ale mowi sie trudno. I tak bedzie super
Nie no to jest dziwne serio, prawie półtorej godziny ciągłego grania i nie spadł 1%, nadal 45%
1:27 ->
3:06
No i to:
Patrzcie jak bateria spadała wcześniej (dopiero od 00:00 mam ta apke) a jak spada teraz (a raczej nie spada xd)
Ten żółty, prawie poziomy pasek to pewnie to jak mialem tablet w stanie czuwania bo leżał i tyle. No i zwróćcie uwagę że podczas czuwania bateria spadała szybciej niż w trakcie ciągłego grania mając ten program.
Ok test wykonany także dobranoc juz :) bo za 3h wstaje :D
BTW chce ktoś kupić ładowarkę? Bo mi juz niepotrzebna >:D
maly ---> Ostatnio pytales, co Agata ma w pokoju - otoz, ma krzyz, dwa obrazki i poswiecona krede.
(S)@d@m brzmi to jest zestaw malej czarownicy
Ciut magicznych symbolów, kreda i już się zacznie wyrywanie serc gołymi rękami ! :D
:)
Poświęconą kredę?
Single ---> Do napisania na drzwiach inicjalow trzech medrcow, jak sie domyslam.
Emil ---> Pojecia nie mam, co w pokoju moze miec poukrywane :-P
Dalej ukrywa się pod łóżkiem a Emil za firanką ;D
Poczekaj aż mały wyjdzie z lodówki ! :D
Wzywales mnie, moj akolito zwany Dymem z Karczmy?
Adas - uuu zolta lampka powinna sie zapalic.
Moze jakies takie porzadne, silikonowe zabawki? :)
Btw kumpel dzisiaj na podrywie kelnerki przejezyczyl sie i zamiast "szefowa" powiedział " burdelmama" :D
Malutka wzywam?? to raczej przybiega do pasa i się łasi i czeka na okazje że może być pomocne :)
Ej, kochani, co jest?
Żyjecie?
D wieczór.
Kupa roboty w transporcie przed Świętami więc i jakoś nie było okazji na samotne pijatyki przed kompem...
Może ktoś pamięta tę dziewczynę, o której pisałem. Tę, która dostawała po pysku od swojego byłego, tę fajną, przed którą bym chętnie kleknął, tę, która pracuje w firmie moich rodziców??
Otóż Panowie - wychodziłem sobie spotkanie :D.
Dżizas, pięć miesięcy łażenia za kobitą...
Dziś po raz czwarty zaproponowałem kawę lub obiad, a ona spłonęła pięknym rumieńcem i od słowa do słowa wyszło, że myśli o mnie, że by chciała, ale jedyne czego się obawia to moi rodzice... Ale chce i to się liczy.
Kij z tym, że mam swoją firmę i mogę ją "zatrudnić" u siebie... Dziewczę jest szalenie skromne, niezwykle rzadka cecha u dzisiejszych "dziwczyn" więc jeśli Bóg da, to może będę w końcu miał żonę :D.
Bym się chętnie ujebał butelką Jamesona, ale jutro muszę jako tako się trzymać na nogach więc odpada.
Kurrrr, jutro rano po raz pierwszy od naprawdę nie pamiętam kiedy będę miał ochotę otworzyć oczy, wstać i zrobić cokolwiek!!
To nie jest oficjalny wątek świąteczny
Arabus - no ladnie, ciesze sie, ale bylbym troche mniej entuzjastyczny :) choc fakt, skromne dziewuszki teraz to troche teraz rzadkosc. Tez lstatnio czesciej myslle o mojej znajomej. Jednak Czlek rozumiem co stracil jak jest za pozno...
No nie jjest to swiateczny watek, alee do Sigilii zdazymy :)
@Maly
Oj żebyś wiedział, że dobrze to wiem, o docenieniu po "stracie"... Ma na imię Kasia i ma męża i dziecko. To nie jest moja "była", ale równocześnie to jedyna dziewczyna, którą nazwałbym przyjaciółką. Choć nie spaliśmy ;).
A wracając do tematu - nie jestem idiotą i biorę pod uwagę, że w ostatniej chwili mi odmówi, ale już jej zapowiedziałem, że nie odpuszczę i będę próbował po raz piąty.
Dopóki nie powie mi wyraźnie, że nigdy się ze mną nie umówi. I wiecie co wtedy odpowiedziała? Że tego nie zrobi bo chce :D.
Żesz kurde, jak małolat się czuję ;). Tak jak pisałem - po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy będę chciał jutro wstać.
PS. Zimny Paulanerek pięknie wchodzi, zdrówko!
Mojaa Natalia... Fakt, jest tylko z tym swoim, ale cos czuje, ze dlugo to nie potrwa... Chociaz i tak wlasnie terazzdaje se sprawe z jednego popelnionego bledu.... Tak, tez do niczego nie doszlo, ale im dalej w czasie tym czesciej wraca w myslach...
Herbatka z sokiem malijowym :) no nic. Leece spac, bo jutro znow od 8 do 20 i zostalem w robocie, bo nie oplacalo sie wracac do domu, a przekimac mam sie gdzie :)
Arabus czyli odniosłeś rady z kiedyś do serca? :)
Malutka spanie to spanie.. a co z zmianą choćby kurde bielizny :P
Malutka tja śmierdzi tylko i spada komfort okolicy .. to w sumie jednak może koleżanka zrozumiałaby obecnie te fasolki zwłaszcza jak stanie po zlej stronie ;)
tak dla odmiany po cyckach malutki piesio ;)
edit : stracilem 2 punkty rankingu za krytykę Soula ;P
ale cos czuje, ze dlugo to nie potrwa
To zawsze sie tak wydaje. :)
@Diablo
No tak wyszło :).
Kolejny raz sprawdza się (oby!!!) moja życiowa zasada - nigdy, przenigdy, absolutnie przenigdy się nie poddawać. O cokolwiek by nie chodziło.
Piesek z fotki zajefajny, chociaż do domu kupiłbym sobie misia rasy Tosa - pies potężny, waleczny i nieustraszony, a jednocześnie kochający małe dzieci.
@Bizon
Dziewczyny często NIE zmieniają facetów bo myślą, że na nic lepszego nie trafią.
Z "moją Kasią" post factum było podobnie, jak zaczęliśmy gadać szczerze to oboje żałujemy, że tak potoczyło się życie. W sumie to ja okazałem się pizdą. Bo szukałem nie wiadomo kogo i nie wiadomo gdzie...
Debil.
Adamku a to dlaczego.. prosimy ale z szczegółami :)
porady czasem ( 237 post) działają :)
Z jednej strony, w piatek dala mi lampki choinkowe (z okazji swiat) mowiac, ze jesli je powiesze w mieszkaniu, to nie uwolnie sie od niej i chec przyjechania do mnie do domu w ferie.
Z drugiej, pytanie jak czesto chodze do kosciola.
@d@m i co to ma do siebie? ;)
mówisz jakiż to masz stosunek do kościoła i dlaczego .. plus dodajesz coś o niej jak ją czujesz :)
iże to nie konkurs szukania klona..
o ile nie moherowy beret .. zrozumie
z głupia franc całowałęś się już z nią ( nie liczymy w policzek)
Tomku sercowe .. alfabetyczne :D
Diablo ---> Nie, jeszcze sie nie calowalem. Powiedziala mi, ze jeszcze nie miala nikogo, ze musialbym miec przy niej swieta cierpliwosc i, zebysmy sie nie spieszyli az tak.
Swoja droga, myslalem, ze ona ma 20 lat, a okazalo sie, ze 19 :-D
@D@m ludzie kolo 20 i pocałunek to spieszenie się ? :P
o ja cie pierdziu...
i padnie to wkrótce.. bo ona potrzebuje kogoś z jajami ..
chyba jednak odpuszczę sobie morderstwo :P bo za wysokie progi dla Adamów nogi :D
edit kolejny to Gdzie Ty ją chciałeś całować? :D
@Diablo
Jeśli dobrze pamiętam to @d@m jest wieku nieco młodszego więc nie musiał jeszcze się w ogóle kiss kiss ;).
A poza tym @d@m - chłopaku - ja w Twoim wieku połowę życia bym inaczej rozegrał :D.
Jakie to piękne!!
http://centralainternetu.pl/oto-co-czuje-spora-czesc-mezczyzn-gdy-staja-oko-w-oko-z-kobieta-ktora-im-sie-podoba/
Trza oglądać całe.
Zwróćcie uwagę na te zdanie na końcu :)
Jakby nie było, Święta już za chwilę, a do Sylwestra na dobrą sprawę 10 dni. Jakie plany na spędzenie tego dnia?
Ja w tym roku na spokojnie, w większym mieście niedaleko mnie. Domóweczka, swoje towarzystwo. Czyli recepta na udane świętowanie :)
Ja chyba w końcu będę pił we własnym towarzystwie... Potem pojadę na rynek czy coś może. Nie wiem.
Aco., ze nie calowala sie jeszcze? A co ona, 12 lat ma?
Biza - nie potrwa dlugo bo jest chorobliwie zazdrosny(czyt.: zakazal jej wszelkich kontaktow na pewno, z jakimkolwiek chlopakiem w sensie pci) afere mi kiedys zrobil, ze mam czelnosc sie odezwac do "jego dziewczyny" w pracy. Gdzie razem pracowalismy. Najgorsze jest to, ze ona widzi, wie, ze on zle robi... Nie wiem bo ani to widac inteligentne, ani przystojne... Chyba dobry w wyrze jest...
No. Bileciki na pobudzenie Mocy kupione i teraz tylko czekac na 3D Imaxa :)
https://m.youtube.com/watch?v=xh3Wveg4DMk
arabus ---> Co bys inaczej rozegral?
A ja wiem, co robie :-P Nie musicie sie martwic. Dzis mi powiedziala, ze dostala na urodziny sukienke czerwona, ktora zalozy specjalnie dla mnie, jak sie zobaczymy :-P
@d@m zostajesz jej najlepszą przyjaciółka i to poważnie :)
Może to będzie chamskie, bolesne.. (nic personalnego przy okazji ale apel może pomoże).. ale zachowujesz się jak ciapa..
Widać że dziewczyna Ci się podoba, klaskasz jajami na jej widok.. a robisz się na najlepszego przyjaciela ( a raczej przyjaciółkę), te wszystkie podchody, przemyślenia koloru włosów, każdego durnego pytania..
Wkrótce będziesz znał imię chomika sąsiadów, to że wołali na nią Agusiątko w przedszkolu, a ukochany pluszak miał na imię rudolf.. i co to zmienia ..
O ile nie jesteś skrajnym idiotą wiesz że kobiety także myślą czują analizują.. a tu słuchasz jak przyjaciółka ( i jeszcze wysmarkać się na rękawie można) a nie działasz w celu zostań moją kobieta..
Kurde randka randka jak opisałeś bez całowania, to na czym bliskość zamierzacie złożyć na piórnikach, w własnym kierunku? :P
Bo podejrzewam ( i to mówię serio) że rogacizna więcej działa na własnych randkach..
Ty się po prostu boisz nie wiem czy jej, siebie, czy tego co będzie?
Czego? że odrzuci? trudno będziesz wiedział szybko ( lub jak logicznie się zapytasz siebie lub innych powalczysz jak Arabus).. i nie będziesz rok wzdychał za czymś co nie maiło szans..
upijesz się kilka razy, pośmedzisz, uronisz łezkę tyle :)
Nikt nie karze się od razu pytać czy idziesz na sianko robić ruchanko, czy hey babe co tak stoisz sama jak widły w gnoju idziemy do mnie ogrzeję ..
Kuzwa działaj jak chłop ...
edit : Ocenisz czy jej dobrze i pasuje na poważna randkę :D
edit 2 : serio mam wrażenie że będziesz tu ryczał za około pół roku..
Malutka - ja już byłem powrót do korzeni ale tak jakby wszystko to już widziałem..
Panie i Panowie, rok się już kończy więc chciałbym nominować Diablo do najlepszej 'rady roku' i najlepszej przemowy z cyklu 'weź się ogarnij'.
Ja wiem, dwie nominacje dla jednej osoby to troszkę dużo, ale... cholera... zasłużył.
badum tss
Diabolo to wielce sppecyficzny osobnik. Raz na trzewo nie idziie zrozumiec jakich wyrazow uzywa , a za chwile napisze cos co sklanialoby do dyskusji. Takie wahaniaa nastroju sa zle same w sobie dla sdrowia psychicznego, a co za tym idzie fizycznego, ale z drugiej strony to oznaka geniuszu. A jak wiemy czesto geniusze pkd konkec swych zywotow czy karier sa po prostu psycholami :P
Na imaxie jeszcze nie bylem i jestem bardzo ciekaw jak to wyglada :) a to, ze sie powtarza schemat... A gdzie on sie nie powtarza? :)
Co myślicie o rozbiciu związku, który się nie układa?
Z drugiej strony kiedyś podobała mi się pewna dziewczyna, już wtedy była ładna, ale teraz przyszło mi powiadomienie o jej urodzinach i gdy zobaczyłem jak wygląda... Co robić? :<
Malutka nie chce Ci spoilerować :(
kiedy idziesz? :)
Ja psycholem byłem od zawsze, boję się ludzi co mówią że są normalni.. :P
Single - a skąd wiesz że się nie układa? :)
bo coś tam cicho piszczy ( ofiary nie piszczą :P jest przecież idealnie)
to może być adorujcie mnie a nóż się lepszy trafi..
lub po cichu grzecznie się "żali" bo zołza :P
skoro "wspólna i bliska" znajoma to masz możliwość zrobienia wywiadu środowiskowego :P
rozbijanie gówna tak, rozbijanie bo ktoś bruździ i szuka lepszego frajera - donieść facetowi i olać to coś ;P
rozbijanie normalnych związków - STANOWCZE NIE :P
Pat - a jeszcze do Oscara mnie nominuj :P Kiedy będziesz w Wawie? :)
Single ->
Co myślicie o rozbiciu związku, który się nie układa?
Po Twoim nicku zgaduję, że już znasz odpowiedź na to pytanie...
Diablo -> Do Oscara Cie nie nominuje, bo nie chcę znowu pomniejszać szanse Leo. Może za rok.
A ja dopiero do Krakowa się przeprowadziłem, więc nie w kartach na najbliższy czas :D Ale jak będziesz w poprzedniej stolicy to daj znać :)
Edit:
maly -> https://www.youtube.com/watch?v=q_n8FRILoYE
Diablo - dziewczynę tę znam od wczesnej podstawówki, potem trafiło nam się razem do klasy no i ten jej chłopak miał jakiś problem z tym, że w ogóle z nią rozmawiam.
Sama nawet mówiła mi, że jest w ciul zazdrosny i w ogóle nie chciałby żeby miała kolegów, że ją po prostu wkurza. Mimo to dalej z nim jest, wtf.
27 ide, nawet 15 pro znizki na barze dostalem do kazdego biletu :)
Anyway, nie waz sie anni tego spoilowac, ani nieczego innego, wytworu w sensie filmowego :) bo bede musial uzyc brazowego byka...
Dobra. lece, do rej nocy wshzystkim :
Pat - haha niezłe :D i chyba pol filmiku to Pulp :) https://m.youtube.com/watch?v=C8ZvsFCxxCU
Single - młodzi jesteście, zasugeruj że jak tak źle to niech zerwie, po co się ma męczyć :P
bo tu takie siedzenie okrakiem na płocie :)
Malutka w gwiezdnych wojnach używają mieczy świetlnych.. kuźwa spoiler :P
Pat podejrzewam że ja w grodzie Kraka będę praktycznie nigdy ( zwiedziłem już a interesów moich tam brak, a do Lecha zimnego nie pielgrzymuję ;) ).. ale jak by coś przywiało do stolicy .. jakieś % się znajdą :)
Single, rozbij, są święta :)
Diablo -> Oj spokojnie, o takim zapewnieniu nie zapomnę, kiedy będę się zbierał na wycieczkowanie :)
Pat - zaproszenie realne
https://youtu.be/-bzWSJG93P8 i ciągle nucę ..
Adam mam nadzieję że się nie obraziłeś a myślisz :)
https://youtu.be/k1sF9veTzuU
https://youtu.be/tMUvVvMLVBU
https://youtu.be/y1qyXxLIXLw
aż zainstalowałem Kotorki :)
I Sylwester ch*j strzelił, ale się wnerwiłem. Zawsze jak kroi się coś dobrego, to coś musi nawalić. Tym razem to sąsiad znajomych, pewnie był kłopot z dogadaniem się. I zaś siedzenie w mojej mieścinie, niedobrze mi.
Diablo ---> Nie, nie obrazilem sie. Dzis nie mysle o tym w ogole, bo pol dnia spedzilem w klinice okulistycznej, a jutro rano znow musze tam isc na USG :-/
Diablo. Jeszcze powiesz, ze uzywaja Mocy?! :O nieee, tego sie wladnie obawialem....
Co ten czolg? Tak zniewazyc serie....
Tomasz, nie ma tego zleggo, co poniektorzy musza pracowac...
Anyway, nie chce mi sie nic. .a jutro tyle roboty naa kwadracie....
Witajcie kochani
Tak sobie mysle, ze na przyklad takie sushi to niby droga rzecz, a w praktyce moze sie okazac, ze w domu zrobimy je duzo taniej. Oto co planuje wykonac w najblizszym czasie:
- sprobuje ugotowac zwykly ryz bialy, z ta roznica, ze dodam do wody lyzke octu, to powinno zastapic mirin, niewyplukany ryz bedzie sie mocno kleic
- wasabi robi sie dzisiaj mieszajac ostry chrzan z ostra musztarda i dodaje sie barwnika spozywczego, wiec jesli zamiast zielonego bedzie zolte, to chyba nikomu korona z glowy nie spadnie :P gdyby w sprzedazy byl naturalny atrament, to moze bym dodal krople, ale dzisiaj same syntetyki
- imbir mozna zamarynowac samemu, wystarczy kupic korzen imbiru, obrac i pokroic cieniutko, ale ja go nie lubie wiec poradze sobie bez
- sos sojowy to nie problem kupic, biore Woh Hup jasny, jest go duzo i pasuje do sushi
- dodatki, tu juz jest pelna dowolnosc podobno, wiec bedzie ogorek, szczypiorek, papryka (w PL rzadko spotykane, w GB jadlem i calkiem smaczne), surimi, majonez, serek kanapkowy, tamago (tez mozna zrobic samemu ;) ), czasami mozna dorwac taniego lososia (na przyklad w Auchan), planuje tez poeksperymentowac z tunczykiem z puszki, awokado, moze kupie tez kilka krewetek (na wage), rozdrobnie i zrobie paste z majonezem, jak widac mozliwosci jest duzo, wiec bedzie roznorodnosc
Zrobie 2 rodzaje, california i nigiri, oba sa bez lisci nori. Oczywiscie najpierw eksperymentalna partia pojdzie, ale jesli sie powiedzie, to wyjdzie na to, ze za 100 PLN bede miec caly stol jedzenia ;) a nie tylko zestaw z 20 kawalkami. Poinformuje was jak sie uda !
Szymon to zrób jeszcze kabab z samymi surówkami :P
i pizze bez sosu pomidorowego ot opiecz same blaty
No i nie rozbiłem. :P
Adamku współczuję ;P
ale aż mnie kusiło na komentarz w spoilerze żebyś nie strzelił focha ( uprzedza brutalny) ;)
spoiler start
Ty to jednak szukaj z pryszczami, krzywym nosem itp, jak się wzrok do końca popsuje to po dotyku zawsze rozpoznasz że twoje
spoiler stop
Jaskra czy co?
Szymon -> Wyślij mi troche. Ja wiem, że to zepsujesz, bo ryby się nie powinno za długo dotykać ręcoma, ryż gotować ileśtam... ale ja jestem prosty chłop ze wsi i nie poznam się. A zjadłbym.
I ten, dietetyczną colę raz.
Chłopie!
Ja mieszkam sam a alkohol kosztuje swoje! Ja paprykarzem żyję! :D
Diablo ---> xD
Wczoraj jak bylem i okulista mnie badal, to atropine zaaplikowaly mi dwie studentki ladne i tak sie smialem, ze niedlugo tylko po dotyku bede mogl poznac (cycki) xD
Ja paprykarzem żyję! :D
Kufa, dawno nie jadłem, aż bym zjadł teraz :D
Czasem kupię Pikantną z Makrelą, dobry szajsik :)
Pat - wcinasz rybę z ryżem codziennie i jeszcze chcesz japońska?
to samo co nasze tylko nie dogotowane ;)
Właśnie instaluje Mortala X. Widze ze ocena duża a i mały sobie w to pogrywa :D więc pewnie gierka ok :)
Biza - tylkoo nie ma opcji dodawania do znajomych, tak normalnie jak sie powinno robic. Przed walka w wiezach w dabularnym losuje jakich randoomow imoze ich dodac do znajomych wtedy... lipa, bo nyslalem, ze z bratem sepopoframam. jak mnie ta klawiatura wkurwia! Niby nowy zajebisty tealleppoallekpodtpodtawalfunkcjonallnoscbjaakpodtawafunkcjonalzzjebanaa.. noi. WWidziciee co mi siee robi... bedet tesknil za stara, sprawdzana i intuicyjna L9 od LG... tutajj nnawet wykonac telefon jest ttrudno ;p
No i chuj bombki strzelił mortala nie będzie.
Gra ma 1.26GB. Ja mam 6.24/8GB i co? I nie zainstalujesz bo przecież samsung twierdzi że to za mało. A jak już jakimś cudem zaczęło sie pobierać i w sumie juz sie pobrało i pojawiła sie instalacja to wywaliło błąd ze instalacja nie moze zostać ukończona bo nie mam pamięci.
Gówno.
[294]
Ale to i tak powinno sie zmieścić.
A te 1.70 to z zapisami pewnie. Z Shadow Fightem 2 tez tak jest, normalnie gra ma jakoś 100mb ale u mnie 290.
Nie tylko :) Diablo narzeka na reklamy w kinie przed seansem, adam ma przypisane tabsy, biza narzeka na nakldkke systemowa samsunga w telefobie, a ja narzekam na klawiature i brak jakiejkolwiek intucyjjosci w nakladce systemowej Huaweia, Emui:p
Ide spac, dobrej nocy :p
Mały - praca powiadasz.. Ja do poniedziałku wolne, trzy dni do pracy i zaś Sylwester. Fajnie, bo jednak coś wypaliło i jeszcze może być fajnie :)
maly ---> Ja zadnych tabsow nie mam przypisanych, bede musial miec za to operacje niedlugo :-/
Ja za to byłem u chirurga z kolanem i dostałem kolejne zwolnienie z lekcji WF-u, meh.
Wtedy kiedy wystarczajo sie napijesz :)
A ja od 10 rano pije... I znow poltora llira naa dwoch whiskacza.. W tym jeden ten dobry 18letni Single Malt :)
od 10 to raczej kielonek co 4 godziny +przerwy :P
Jak ja nie znoszę obecnych świat w teorii dostałem na Golu 2 gry :P
a atmosfera :P
Ostatnio piję coś wartego: http://www.mercado-vino.com/catalogo/malbec/intimayu-malbec.html
I sądzę, że jest ok??? :) A co u was?