Poniedzialek, oprocz zaliczonej wejsciowki z organy, moge podsumowac tylko tak: Scheiße, das war heut nicht mein Tag.
Dzis odkrylem zajebista przekaske do piwka.
Skladniki:
margaryna do smazenia
jajka trojki
bochenek chleba
sol i pieprz
Kromke chleba obtaczamy w jajku, przyprawiamy i wrzucamy na patelnie. Jutro sprobuje opanierowac jak kotleta, powinno wyjsc jeszcze zajebisciej. Cala przyjemnosc kosztuje tak niewiele, a syci znakomicie. Na dodatek z piwkiem moge wpieprzac jak malpa kit
Czy jak podpierdole sasiadowi kapuste z pola, to bedzie nieladnie ? Tylko jedna potrzebuje, bo chce zrobic garnek
Co tam?
Tak sobie dzis pomyslalem, ze najlepiej chyba bedzie dla mojej psychiki, jak porzuce wszelkie nadzieje na znalezienie kogos. Bo niepotrzebie robie sobie nadzieje :-/
Szymon - bierz nawet więcej. Sąsiad ma ich pewnie sporo, dzielić się trzeba.
Poniedziałek z głowy, po pracy. Witam.
Adam - jaki wiek?
pany, musze zgrać jakieś video z dupeczkami z imprez typu Sunrise, Tomorrowland. Gdzie takie coś dostane? Zatoka? :)
O proszę, myślałem że młodszy jesteś, bo już chciałem coś więcej napisać co do dziewczyn :) No to faktycznie pora kogoś sobie znaleźć, ale nic na siłę, pamiętaj.
Bartuś - dajcie wody, szybko!
Pobierasz z YT normalnie takie video :)
Zabawne. Chwile po tym, jak to napisalem, odezwala sie do mnie znajoma z roku mowiac, ze moze mi pomoc w poszukiwaniach O.o Ale cos mi sie to wydaje za proste.
szymon ---> Moja glowna przeszkodza jest niesmialosc :-P
Moja tez byla kiedys. Ale juz nie jest. I nie musialem w tym celu medytowac w buddyjskiej swiatyni przez 10 lat ;)
Ktoś mnie wołał? :V
A tak z innej beczki...
....od 3 dni oglądam dokładnie ten sam film na którym jest porównanie pewnych rzeczy co chce kupić. I kurna za nic nie umiem sie zdecydować >:I
Nawet nie macie pojęcia jak to wkurza....
Dzis odkrylem zajebista przekaske do piwka.
(...)
Eeee, przecież to taka biedna polska odmiana tostów francuskich?
Btw smażonych obierków z kartofli jeszcze nie próbowałeś? :D
Bizon weź to, co najbardziej do Ciebie przemawia. Albo wszystkie rzeczy na raz :p
Dobranoc panowie.
Huth.. nie zapomnij o pomidorkach o liwkach do tostow :) a smazone strozyny slyszalem, ze bardzo dobre :)
Biza - why no both? :)
Ale w Play dbaja o klienta.... dzwonili jakis czas temu z propozycja. Nie zaoferowal nic ciekawego, nic co nie byloby na stronie (a zapewnial takie warunki to tylko na telefon), powiedzialem, zeby zazdzwonili pozniej. Nie dosc, ze nie dzwonili potem to i jeszcze jak sam zazdzwonilem, pogrozilem przejsciem do innej sieci bo jest po prostu korzystniejsza dla mnie oferta. Na co uslyszalem "nic innego nie moge Panu zaoferwac niz to co mamy." czyli po prostu spierdalaj... tak utrzymuje klienta...
Właśnie obie rzeczy przemawiają :D a na dwie mnie nie stać :P
Dobranoc
Chodzi o kamerki sportowe. Jedna jest tańsza, ma w wielu przypadkach lepszą jakość (tylko w nocy gorsza), razem z nią dostajemy pierdyliard zapięć, mocowań, uchwytów itp, matryca 12 jakaś zwykła. 4K, 2,7K, 1080p, 720p
Druga droższa o ~50zł, matryca 16 Mpix Sony CMOS, tryb nagrywania w 480p240 (!) (No i tradycyjnie fhd, hd itp ale te 240 fps robi wrażenie), przy zakupie w sumie nic nie dostajemy (instrukcja, kabel, bateria). Prawdopodobnie robi gorsze zdjęcia ale to jeszcze musze sprawdzić. No i wszędzie na internecie ludzie piszą że ta jest lepsza od tej drugiej a ja twierdze inaczej i przez to ciągle nie moge sie zdecydować :/
Mały
No both bigos mam tylko 350zł, ta pierwsza kosztuje 270zł + 30 zł karta pamięci (bo na coś trza te filmy zapisać :D). Druga 320zł + 30 zł karta pamięci.
Dlatego nie mam telefonu w ogóle. Wiem że to dziwne w moim wieku.
Daj linkacze do tych kamerek :)
Z chomika jutro skorzystam, zobacze czy sie da sciagnac same napisy :)
Dobrej nocy :)
Eken H9 (to ta tańsza)
http://www.eken.com/h9
Xiaomi Yi (droższa)
http://www.optyczne.pl/8092-news-Xiaomi_Yi_Action_Camera_-_120_kl_s_w_jakości_HD.html
Uważaj na komentarze bo one są do wersji z22 która faktycznie była wypuszczona za szybko i fabrycznie niedopracowana. Teraz iest wersja z23l z dużo lepszą ostrością, poprawionym autofokusem i coś zrobili z matrycą że 1080p faktycznie wygląda jak 1080p a nie 960p
Obydwa jak widać chinole ale....nie skreślaj ich za to. Wpisz w yt xiaomi yi 1080p czy coś to zobaczysz :) np tu:
https://m.youtube.com/watch?v=BLm-e-eCNnc
A trzeba pamiętać o jednym że yt ogranicza jakość i maksymalnie może być 720p :)
A no i nie pochwaliłem sie że dzisiaj u mnie to już śnieg spadł :D
Na ali jest za równo 300zł ale to wole kupić na olx bo tam też jest aukcja gdzie kosztuje 299zł z tym że ja od gościa chce jeszcze z dodatkową baterią a to daje 319zł :)
Zresztą nie chce sie bawić w ali bo płatności, karty, przelewy....to nie dla mnie jeszcze :)
Dobra, też już zwijam ;)
Obierki ! Super sprawa, tam jest najwiecej witamin. Ale czesto jest tak, ze ziemniory po kapieli w wodzie (w skorce), kroje na osemki i smaze na patelni, wiec rzadko mam okazje :(
Tost francuski ciekawa sprawa, mi zawsze babcia robila to z bulki, jak obsychala. Palce lizac. Ja bardziej patrzylem na budzetowy aspekt :P
Mam prośbę do wszystkich zgromadzonych ^^
Moglibyście pobrać te zdjęcia :
http://chomikuj.pl/Jakub2K18/Nowy+folder
....i powiedzieć mi jakie według Was jest najlepsze? :) pod względem jakości oczywiście :)
Według mnie to drugie/trzecie.
Aparat z pierwszego zdjęcia robi w dużym zoomie i przez to taki efekt.
A aparat z drugiego i trzeciego to to samo tylko w innym zoomie.
Czyli te o nazwie Xiaomi Yi nasycenie 1.5x, ostrość 1,4x?
Edit
Wszystkie zdjęcia są w takim samym zoomie z tym że jedno jest robione Ekenem H9 a drugie Xiaomi Yi. Z tym że te 3 poddałem obróbxe i chce sprawdzić które jest najlepsze i wyciągnąć wnioski czy to Eken jest lepszy czy Xiaomi.
Kurde nie spodziewałem się, że oni dalej są na scenie... I to w jakiej formie: https://www.youtube.com/watch?v=d4YA1Mzr4Kk
Nie wierzysz mi?
Ok mieszkam w UK a nie stać mnie na konsolę i na gry tak?
To ciebie stać mieszkając w Polsce a mnie nie stać mieszkając w UK... (to chyba chodzi o to że nie wysłałem ci zaproszenia na psn).
Co do PSN, to ja wysyłam tylko tym ludziom, których znam osobiście. A co do prezentacji gier, to nie wiem. Może za jakiś czas je przedstawię w tym wątku: https://www.gry-online.pl/forum/kolekcje-gier-zdjecia-cz18/z4cf0fcb Niech wreszcie przełamię te lody...
Nie chodzi o to, że nie wierzę. Chce zobaczyć jak to się prezentuje i jakie tytuły masz.
/ co to robi, że mieszkasz w UK? Zarabiasz tam tysiące, czy co? Żyję w Polsce, a też mnie stać. Nie rozumiem jaki w tym sens. To, że tam mieszkasz nie czyni Cię bogaczem.
/ co to robi, że mieszkasz w UK? Zarabiasz tam tysiące, czy co? Żyję w Polsce, a też mnie stać. Nie rozumiem jaki w tym sens. To, że tam mieszkasz nie czyni Cię bogaczem. Ja i bogacz :) Chodzi mi o to, że skoro ciebie stać na takie rarytasy gdzie w Polsce jest jak wiadomo ciężej to w Anglii tym bardziej na takie coś mnie stać :) Rozumiesz o co mi chodzi? Np. Taki Assassin's Creed: Syndicate na PS4 wyrwiesz za 42 funty. A tą kwotę zarobisz pracując niecałe 8h najniższą krajową. A w Polsce ile trzeba pracować na AC:S najniższą krajową po 8h?
Już rozumiesz o co mi chodzi? Po prostu w UK żyje się lepiej.
42 funty = 250zł
250 : 8 = 31.25
31 zł na godzine... no, no :)
A w Polsce ile trzeba pracować na AC:S najniższą krajową po 8h?
Najniższa krajowa za godzine w PL to ok 10zł. Syndicate na PS4 kosztuje 160zł czyli 16 godzin :)
I się doczekasz. Na pewno nie teraz, bo niedawno przeprowadziłem się do nowego mieszkania i są one gdzieś tam w pudełku. Kupię sobie (DVD Bookcase), to wtedy pokarzę. Na razie czekają mnie inne wydatki, jak chociażby nowa kanapa. Bo ta, którą obecnie mam to już nie wygodna.
@bizon Nie przeliczaj tego za ile można funta kupić, bo wtedy wychodzą głupoty. Skoro w UK gra kosztuje 42 funty to w Polsce powinno to kosztować tak samo... Czyli 42 zł.
Ale skoro przeliczasz to na złotówki to teraz sobie oblicz ile najniższą krajową zarabia taki Anglik miesięcznie. Najniższa stawka na dzień dzisiejszy to 6.70 funtów za godzinę.
Najniższa krajowa za godzine w PL to ok 10zł. Oby tak było.
Dodam jeszcze, że np. w Polsce masz to na rękę 1200 zł a w UK 1200 funtów miesięcznie. I teraz sobie pomyśl ile Anglik sobie kupi Syndicate za swoją wypłatę a ile Polak?
Właśnie to jest ta przepaść między Polska a Anglia...
Anglik dostając po miesiącu do ręki 1200 funtów wyda na PS4 ok. 300 funtów a 900 ma w kieszeni. Zaś Polak dostając po miesiącu 1200 zł nie kupi nawet konsoli. Już rozumiesz mnie o co mi chodzi Panie Bizon?
Jakby AC:S kosztował w polsce 42 zł to zarobilibyśmy na niego za 4h a w ciągu 8h na dwa takie więc z tego wychodzi że w PL lepiej.
Trzeba to przeliczyć na złotówki.
to teraz sobie oblicz ile najniższą krajową zarabia taki Anglik miesięcznie.
Ale to już nie dzisiaj :D nie mam siły.
Bobrej nocy :)
Napisałeś, że w TEJ CHWILI masz na swojej półce ponad 40 tytułów.. Ściemę wyczuję na kilometr, pewnie nawet PS4 nie masz, tak sie kryjesz ze swoim PSN_ID (tak apropo).
Napisałeś, że w TEJ CHWILI masz na swojej półce ponad 40 tytułów.. Bo tyle mam. Miałem w moim starym mieszkaniu, wiec sądzę, że dalej tak tyle tego będzie. Nikt tego nie musi wiedzieć, że jestem w trakcie przeprowadzki i że gry są w pudełku.
Ściemę wyczuję na kilometr, pewnie nawet PS4 nie masz Aleś wymyślił. Kupiłeś PS4 i myślisz, że nikt tego nie ma tylko Ty tak? Gdzie tam. Ja mieszkając w UK nie mam PS4. Ale ok niech ci tak będzie.
tak się kryjesz ze swoim PSN_ID (tak apropo) Teraz to piszesz to tylko dlatego, aby mnie sprowokować i wysłać ci mojego psna...
Najlepsze jest to, że nigdy nie poprosiłeś o mojego xboxlive mimo, że doskonale wiedziałeś, że mam też xboxa...
W snach może i masz :)
Idź lepiej spać, bo tak łgasz, że aż Ci się z uszu kopci, a nos to masz jak Pinokio.
Szczerze to sram na to, kto ma PS4, a kto nie ma. Możesz mieć nawet dziesięć takich konsol, guzik mnie to interesuje. Takie wałki kręcisz, że w żadne słowo napisane przez Ciebie wierzyć się nie da.
I tak nie wyślesz, bo jesteś zakłamany i by wyszło na jaw, że nie masz konta, a tym bardziej żadnej gry, a już na pewno nie "ponad 40". Sick guy.
Idę stąd, nie chce mi się z Tobą użerać. Dalej pisz swoje bajeczki :)
/ nie chciałbym Cię mieć nawet w znajomych, a że miałeś jakiegoś Xboxa pierwsze słyszę.
// nie będzie spokojnie Bartuś. Dość długo znosiłem jego wypociny ;)
Dobra niech będzie. Mieszkam w UK pod mostem. Z miesiąca na miesiąc ledwo mi starcza na życie i nie mam PS4 (bo nie wysłałem psna).
Streszczając: Nie stać mnie na PS4, bo mi się żyje gorzej niż w Polsce...
@thomas A to uciekaj. Nic do ciebie nie mam, więc też odpuszczam.
Szczerze to albo ja się zmieniłem, albo ty. Nie raz broniłeś siwego a nagle się okazało, że był przeciwko Tobie...
Ja tam Cię lubię i fajnie mi się czyta twoje posty. A ty mnie lubisz? Może kiedyś. A teraz coś ci odbiło i nazywasz mnie kłamcą i jeszcze nie wiadomo kim.
Czytam tą rozmowę i nie kumam o co chodzi.
Czyli, że jeden nie może mieć PS4 bo mieszka w UK a drugi musi mieć lepiej bo mieszka w UK.
Nie ogarniam.
@PatriciusG. thomas mnie oskarża o to, że nie mam PS4 mimo że mieszkam w UK (gdzie kupno tej konsoli w tym kraju to żadna sztuka).
Mnie w sumie bardziej zastanawia kogo obchodzi czy ktoś inny ma konsolę...
... dobre masz zamki w drzwiach?
@up Ale ty dalej nie rozumiesz.
... dobre masz zamki w drzwiach? A co chcesz mnie okraść? :)
Bardziej zastanawia mnie, ze jeden nick pamieta jakiego trzeciego nicka branil drugi nick. I ze ten trzeci okazal sie byc dla drugiego zdrajca. Skad ludzie pamietaja\przywiazuja rzeczy na forach internetowych, gdzie kazdy tekst, post to tylko zlepek zer i jedynek? :)
g@mers0ft -> Na co mi dwie? Nie masz Vity przypadkiem?
maly -> Nie no ja niektóre nicki pamiętam.
Np. wciąż uważam, że 89cm to nie taki mały. Jakoś mnie to wpłynęło na mnie.
Jeśli thomasowi od razu podałbym psna (mimo, że by go odrzucił), to by mnie traktował inaczej. Najpierw uczepił się Jordana latinosa/bossa ale tamten odszedł z forum to wyżera się teraz na mnie.
Nie masz Vity przypadkiem? Mam a co?
Pat, wiadomo, tez kojarze wiele nickow, w jakis sposob identyfikuje je (np taki nagytow, to kojarzy mi sie z negatywem, dlatego zapamietalem, Fett z Bobą Fettem, Arxel kostka; Adam, malpy w nicku i wieczny student, thomasz, csw z cwks i ciaglym chilloutem), ale zeby panietac kto kogo popieral w jakichs klotniach nie wiadomo o co? To dla mnie zbyt duzo zeby paieta, wiedziec takie rzeczy. Niepotrzebny szum informacyjny :) albo cytujac klasyka:"im too old fo this shit" :)
g@mer0ft -> W sumie to myślałem, że nie będziesz miał i się teraz speszyłem, że nie planowałem żartów do przodu. Chamstwo.
maly -> No dobra, coś w tym jest.
@PatriciusG. A ja poczułem ironię w tym co przed chwilą mi napisałeś. :/ Po prostu masz mnie za głupka.
O nie wierze, sam Wielki PatrycjuszDżi przyznal mi racje! :D mozecie szykowac mi gwiazdke :D
Ide spac, dobrej nocy :)
Malutka gwiazdkę dostaniesz jak i kucyka pony! :)
g@mer - ogólnie wkurzająca osobą jesteś gadając lub czytając twoje watki ma się wrażenia 3 rożnych osób .. schizofrenia? ;)
Pat, co tam u Ciebie znowu? :)
@Diablo A tobie o co znów chodzi? Wszedłeś tu jak burza i znów: gamer is no good... Cały DiabloManiak :)
gadając lub czytając twoje watki ma się wrażenia 3 rożnych osób .. schizofrenia? Podaj dowody... Wszystko wyjaśnimy. Tylko bez nerwów.
G@mer patrze na trolowe watki, gadanie tutaj :)
może to zaskoczenie ale nic nie musisz udowadniać ..
(kisiel , piwowarstwo :P) lecim tylko po ostatnich :)
(kisiel , piwowarstwo :P) lecim tylko po ostatnich :) Tylko, że tu nie było żadnego trollowania. Bo taki kisiel na pewno istnieje, bo mam na to receptę od kumpla ze studiów, który też wdrożyłem jak ja byłem na studiach. Nie wierzysz? Sam sprawdź.
A jeśli chodzi o piwowarstwo to bardzo mnie zaskoczyło to, że kumpel studiujący Elektrotechnikę nagle mógłby się tym interesować. Myślałem, że to literówka więc mu to odpisałem ale milczał, mimo że był nadal aktywny na facebooku. Google zapraszało mnie do biosfery, więc przez to był ten mój wątek. Chciałem wiedzieć o co mu chodzi: biowarstwo (biosfera) czy piowarstwo (piwowarstwo). Ja tu nic z trollingu nie widzę. Zresztą jeśli by tak było to już dawno bym został strollowany.
Zresztą co ja będę się tłumaczył. Skoro jestem trollem to niech o tym wykrzyknie przynajmniej 30% tego forum!
a ja słyszałem ze jak g@mer przytrzaśnie sobie kuśkę drzwiami 5 razy rzędem to pojawi się młoda Angelina Joli :D
przetestujesz? :D
przetestujesz? :D Przetestowałem iii... Okłamałeś mnie, bo zamiast młodej Angeliny Joli pojawił się ten utwór: https://www.youtube.com/watch?v=Lo2qQmj0_h4 :D
AV normalnie ty nie wiesz w co ręce włożyć ;)
a G@mer jeszcze kilka prób i będzie jak Pavarotti :P
@Avenger Dziś tu same kłótnie, a diablo na dodatek chce mnie... kimś uczynić? Sam nie wiem jakie ma intencje :)
kto co ? :P a ja to macham drzwiami? :D
kastracja może będzie spokojniejszy gracz... jak kot przed rują :D
@up Już musiałeś zajrzeć :D Tak to się pół godziny nie odzywasz ;)
ale serio pisałem czytając twoje watki czuje naprawdę jakby kilka osób je pisało :P
ja tam po cichu wiem i śledzę wszystko :>
a że po próbie z drzwiami
https://youtu.be/d_mLFHLSULw :)
No no no... Ktoś mnie śledzi co tu wyprawiam na tym forum... :D
OK. Uciekam. Słodkich Snów: https://www.youtube.com/watch?v=IphuXppT-5Y
Emilka znaleźliśmy dla Ciebie idealnego faceta .. ale jego nick to
spoiler start
.. G@mer ! :)
spoiler stop
plus się ciut wstydzi ;)
Que? Gamer błagam. Po kiego grzyba wyjeżdżasz mi z siwym? Już o nim zapomniałem, nie przypominam sobie sytuacji, żebym go bronił. Raczej na odwrót.
Oskarżam Cię o to, że jesteś jednym wielkim wałkiem i nawet 0,1% Twoich postów nie jest prawdą. Studia, żona, dziecko taa. Mów mi tak jeszcze. Czego Ty nie masz powiedz mi? O i Vita się znalazła. Może napiszesz że masz jeszcze Nintendo, Atari, Commodore? Nie wierzę, co za gość.
I po co wypominasz Jordana? To był troll, pisał zupełnie nielogocznie i kompletne brednie i wprowadzał ludzi w błąd. Nikogo nie przepędziłem, sam sobie poszedł. Jak przejść obok takiego czegoś obojętnie?
Wielu z forum potwierdzi, że cube to Twoje poprzednie konto. Na nim ładnie nawywijałeś, z czego w większości miałeś potyczki z siwym, bo już byłeś nawet informatykiem i też świeciłeś niewiedzą. Ciekawe kim byłeś na innych kontach.. A może to Ty jesteś Jordan? Z tego co pamiętam on też miał się wynieść za granicę. JK.
Możesz nawet mieszkać w Dubaju i pić drinki z Abdulem Wisimulacha, to nie o to chodzi.
Jesteś jakiś taki sztuczny, czytając Twoje posty człowiek ma niejednoznaczne odczucia. Człowiek do Ciebie się burzy, a Ty wnet mu w tyłek wejdziesz, jakbyś mógł to byś jeszcze przeprosił. Tak się przejmujesz forumowym życiem, jakbyś poza nim nie miał żadnego.
I'm out..
Wybaczcie panowie moją reakcję, ale jak widzę taki element, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Nie no ale ze mnie janusz biznesu:
Aukcja na olx, koleś sprzedaje karte pamieci za 29zł ale jest do negocjacji. No to pisze mu:
-Witam. Ogłoszenie aktualne? Za 25zł wezme :)
-Aktualne. A może spotkamy sie w połowie?
-Ok, to 27zł :)
No i wiadomo rozmowa poszła dalej ale to już mało ważne... chodzi o to że utargowałem 2zł! xD
A Wy już skończcie, bo gorzej niz dzieci, naprawdę :)
Damn! Dzis na cw. z orgo popelnilem male faux pas, ale mam nadzieje, ze nie zmniejszy to moich szans na kawe z Ola :-/ W sumie, chwile potem odwzajemnila moj usmiech, wiec moze nie bedzie tak zle.
małe fopa zawsze w cenie :)
Biorę w sumie tylko serię Bloodrayne i być może Shadows of the Vatican, bierze ktoś pozostałe gierki? :)
https://www.indiegala.com/hump
malyb ---> Na cw. wycinala krazek z bibuly, zeby do lejka przylozyc. Stwierdzilem, ze nie mam cierpliwosci do takich "recznych robotek" or sth. Ale, potem dala mi swoj wyciety, zebym mial na wzor. Obruszyla sie na te "robotki reczne" - nawet nie zdalem sobie wtedy sprawy mowiac, ze mozna to dwuznacznie zrozumiec.
A nie mówiła tego z przekąsem? :) Powiedzieć mogła, ale zażartować w ten sposób :)
Chyba tak. Hm. Potem, jej kolezanka powiedziala cos w stylu: zwinne rece - zimne serce, na co sie Ola zasmiala.
AV normalnie ty nie wiesz w co ręce włożyć ;)
Może i mam tylko muszę się zabrać za to z odpowiedniej strony ;)
@Avenger Dziś tu same kłótnie, a diablo na dodatek chce mnie... kimś uczynić? Sam nie wiem jakie ma intencje :)
Dlatego przybywam, żeby trochę pogadać o relacjach damsko-męskich ;)
Yey, skończyłem Wieśka 3 :) Na tyle się tym ciesze, bo zacząłem grać jakieś trzy miesiące temu. Trochę mit o zajęło. No ale spoko, Serce z kamienia już zainstalowane.
zwinne rece - zimne serce
pierwsze słysze takie coś. Rozumiem, że nie ma nic gorszego niż ciepła wódka i zimna cipka, ale takie coś? Co to w ogóle ma znaczenie? :) No to działaj tygrysku :)
Av - a i tak nie masz o czym gadać na ten temat :P
maly ---> Moglem zle zapamietac. Bo z 3-godzinnych cwiczen pamietam tylko skladanie zestawu do syntezy i jej usmiech :3
Av ja się pytałem czy wiesz w co, a mówisz tylko ze masz...
Czyli okazje są a talentu i doświadczenia brakuje ;)
Avi malutka się nie musi chwalić .. co by jej życie miało smaczek raz dziewczynka, raz komputer, raz chłopaczek ;)
https://youtu.be/PtiqguzmqbA?list=PL894C4109097C7C77
przez sentyment :)
Cr - ano widzisz, sam tyle gier pozaczylem, ze wielu nie dokonczylem... choc zawsze sie staram :)
Adas - widze, ze mamy wiele wspolmego :D
O dzizas na co się ja natknąłem
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=7638640 :D
całą kwintesencja Gola sprzed kilku lat :)
maly ---> Jak, wspolnego? :-D
Chcialem z Marta wrocic razem pociagiem na Swieta, zeby sobie pogadac, ale powiedziala, ze pewnie pojedzie innym niz ja albo po prostu ktos po nia przyjedzie. No coz.
Studia, żona, dziecko taa. Mów mi tak jeszcze. Czego Ty nie masz powiedz mi? O i Vita się znalazła. Powiem jedno. Zapomniałeś o konkursie z Wiedźminem 3. To też pewnie zmyśliłem...
Dziablo - czystaosiemdziesiunt postow w dobę. Kontrowerjsyjny watek to i mial wziecie :P no big deal.
Heh, przynajmniej mam roznorodnosc, a nie tylko rury wydechowe :)
Adas - ano to, ze skupiamy sie na rzeczach innych niz powinnismy i czasami palniemy z pozoru cos glupiego, ale jednoczesnie zabawnego dla naszych obdżektów :p ale po reakcji na to idzie poznac czlowieka :)
Av - ano, nie o wszystkim tutaj pisze :)
Ale i starych osób chęci do gadania ;P
ja zasadniczo poza bezsennością praktycznie już nie pisze ;(
może recka f4 za miesiąc :)
Pomidorku - niejako "tworzyliscie" od poczatku podwaliny pod takie forum, dziwisz sie? Gimbaza jeszcze wtedy nie wylegla to byl spokoj i kazdy mial jakis ten dystans. Kilka lat i polityczna poprawnosc i kult wlasnej, swojej jednostki sprawila, ze ten dystans zanikl. Z reszta nie tylko tu, idzie zauwazyc na internetach taka tendencje. Wiele osob po wytknieciu bledu zachowuje sie jak albo rozwydrzona piecioletnia dziewczynka albo jak obrazony piecioletni chlopiec. Ba, nie trzeba nawet wytykac bledu, wystarczy, ze napiszesz cos nie w ich mysl to od razu jada cie jak po gownie. Bo oni pomysleli inaczej. Jak islamki... dlatego w internetach udzielam sie w bezsennosci, w najlepszych tapetach, lowcach okazji, i filmach na ktore warto czekac. Poza tym od niedy napisze jakis komentarz na fejsie.. nie ma sensu wdawac sie w srado bezmogich baranow, takich tu chodza nie? :)
Thomas daj mu spokój już i tak testował drzwi ;)
Maleństwo - ale jakoś żal czasami :)
Tylko.. 2008 to już dzieci neo nie mów, że nie było :)
popatrzmy chociaż na takiego " AvengerXXX" :D
Bezsenni mam problem ! Mowie calkowicie serio, nic nie pilem dzisiaj. Ktos pomoze ?
Szymon kasjerka w monopolowym? :)
podchodzisz xx złotymi i prosisz o piwo ukochaną wódkę i działaj :D
Heh.
Dzis na fakultecie troche pogadalem z Marta. Powiedziala m.in., ze uwaza, ze jesli facet (na sfeminizowanych studiach) do IV roku sobie nikogo nie znajdzie (z tych studiow), to jest z nim cos nie tak :-/
A Ola, nim zebralem sie w sobie, by zaprosic ja na kawe w weekend, wyszla :-/
I teraz, jak to ja, zastanawiam sie, czy lepiej bedzie zaprosic ja na zywo (widzimy sie dopiero we wtorek), czy niekoniecznie i via FB tez moze byc O.o
Argh! A podobno tylko kobiety tak mysla o kazdym szczegole :-/
Amanci..
Cała seria o Czarnobylu od TubeRaiders obejrzana ponownie. Zasiedziałem się, dobranoc.
Zle to sformulowalem :P To ze nic nie pilem, to mialo byc potwierdzenie ze mwie serio
Narzeczona od 1 stycznia traci prace. Jest na kierunku ekonomicznym, moglaby np. robic za pomoc w biurze ksiegowosci, za jakas nieduza pensje. Moze ktos ma pomysl gdzie moglaby uderzyc ?
Reszort banku narodowego
Reszort, no kurwa no reszort.
Albo do sklepu za ksiegowa, calkiem spoko fucha :)
Adas - pkerdolenie o szopenie, co masz na sile szukac bo jakas laska ma takie mysli plus trzea pamiec... nie rwij dupy ze swej grupy :) co do Oli, szkoda, tyle doswiadczen, czlek wie, ze ma zrobic, ale czasami po psrotu nie moze bo ma belke w gardle i huja. Najlepiej to sie nie zastanawiac nad tym tylko isc. Latwo sie mowi, a ml e tez mam ten problem jak i wielu innych gosci. Nic nie tracisz, a mozesz tylko zyskac. No, najwyzej nie poruchasz... to nie czasy podstawowki :)
@d@m bo tak myślisz gorzej niż baba :P
ja wiem że wspólne czytanie, modlitwa to bogów skandynawskich, cokolwiek innego co pozwoli zdać sesję..
ale zaprasza się i tyle ;P (lub aż tyle)
maly ---> Wiem, ze z wlasnej grupy sie nie bierze. Mimo, ze Marta jest ladniejsza ;-)
Diablo ---> Wiem, ze mysle gorzej niz baba i to mnie wkurza :-/
@d@m to cie kuzwa uchlać, kopnąć w dupę, napuścić G@mera.. żebyż zamiast "zmyślać" zaczął działać ? :)
z dedykacją dla Ciebie :)
https://youtu.be/H9OWX9wkurM