Beata to brzydkie imię według mnie, a Paulina wie, że jej imię to "Pała na linie" :)
Zwlaszcxa w pewnej piosence :) to do Beaty
Co do Pauliny to z ta lina to kojarzy mi sie "Ala nie wali mu paaały!
Mlody sam wie, normalnie"
Patrycja mi sie w miare podoba, ale Patryk juz nie bardzo :D
Jak cos ..
słuchajcie wujka Diablomaniaka dzieci :D
Malutki - Ciapens ma mózg ^^ i to jako kobieta aż dziwne :D
Ciapens ma mózg ^^ i to jako kobieta aż dziwne :D
Miło było Cię poznać, Bracie...
Mówię tak, w razie gdyby okazało się, że w czasie czytania tego posta będzie PMS :)
Własnie, Meg dzięki za polecenie Tove Lo. Utworek wszystkim się podoba, remix jak i oryginał. Ba, ściąnąłem już płytę :P
BTW. jak macie origina to ślijcie zapkę na malyb89 :) Może uda się ugrać partyjkę w BFa trzeciego :)
spoiler start
Właśnie przypomniało mi się, że mielismy się zgadać na partyjkę w Lefta i mało co wyszło z tego :P
spoiler stop
Jak Marta wparuje to Diabolo dostanie po głowie za post [203] ... Aż będę się bał tu zajrzeć :o
Jakby to powiedział Jigsaw z Piły "The game has just begun" ...
W drodze powrotnej do domu. Panowie na przystanku elegancko walą sobie browarek, na dobry początek dnia :)
A ja walczyłem pół nocy ze skutkami nawałnicy... połowa drzew do okoła a to z korzeniami, a to w pól, ato pól korony urwane... https://www.facebook.com/GazetaJarocinska?fref=ts
Tacy to mają dobrze :D
Eee.. to niech mi może męska logika wyjaśni, czemu rzekomo mam się burzyć za tekst Diabola /który w sumie był chyba takim zawoalowanym komplementem - cieszę się, że mam mózg/, a mam się nie burzyć za tekst małego, że każda coś ma, NAWET ja :P /czy jestem obywatelem gorszej kategorii?! czegoś mi brakuje?!/
emil
Mnie Messi nie grzeje tak naprawdę, kibicuję Argentynie jakoś tak tylko sentymentalnie. Mój typ odpadł w ćwierćfinałach i I don't wanna live on this planet anymore. :(
Za duży slashy.. nie zrozumiałem Cię..
oh wait, jesteś kobietą, czyli wszystko jasne..
Kobiety... ehh... któż je zrozumie... : /
Łyczek - liczyłem na miejsce chociaż w pierwszej 500 ale nie wypadłem z 1000.
A Argentyna ma jakiegoś mega farta bo dla mnie gra po prostu kiepsko i wszystkie mecze są nieciekawe... mam nadzieję, że dostaną solidnie od Niemców, podobnie jak Brazylia.
Arxiu
Ty mnie od początku nie rozumiesz! :[
Co do Tove Lo, /mały/, to album jest zjawiskowy, niestety ma jeden mankament - zdecydowanie za krótki.
Dzisiaj cały dzień nuciłam "You're gone and I gotta stay high" :)
Argentyna to jest jakaś farsa piłki nożnej, niestety. Bożyszcze Messi jest zupełnie niewidzialny /może tak go napasły te chipsy i Pepsi, że już nie ma sił../. Mam nadzieję, że zwycięży futbol i wygrają Niemcy.
No cóż, jak to było na jednym obrazku zawidzianym w necie - Portugalia ma Ronaldo, Brazylia Naymara, Argentyna Messiego, a Niemcy drużynę.. ;-)
I podpisuję się pod tym obiema ryncami.. Aktualne "topowe" drużyny, które dla których kiedyś oglądało się mecze, już nie istnieją.. Teraz po boiskach biegają gogusie z żelem na włosach, aktorzyny jedne..
Pamiętam po dziś dzień jak w podstawówce graliśmy w piłkę nożną na WF - zostałem wpuszczony na boisko.. Chciałem zyskać dla naszej drużyny rzut wolny.. Long story short - ani dobrym aktorem ani piłkarzem nie zostanę.. Wolnego nie było, ja musiałem zejść z boiska..
Megs, wiesz, kazda cos ma i kazdy cos ma. :) widzisz, ja z tej pererspektywy odebralem to jako pocisk. Nie pytaj dlaczego. Nawet nie bylbym Ci e stanie tego wytlumaczyc :) co do Truth Serum to te 6 piosenek to jedna piosenka o tym, ze nie moze zapomniec... wiadomo dlaczego? Zmarl? Bo po zerwaniu raczej takich piosenek sie nie pisze...
Argentyna ma Messiego, Portugalia ma Ronaldo, Niemcy maja druzyne :)
Arxiu mnie wyprzedzil :)
A Francja ma Griezmanna. I to całkowicie wystarcza ;P
Bo po zerwaniu raczej takich piosenek sie nie pisze...
Biorąc pod uwagę, że "I'm staying high" od pół roku.. To nie wykluczałabym tej możliwości. ;)
I jak mówiłem :P
Jakoś żyje nic urwanego nie mam itp ;D
A co do czytania ma PMS ? (plus nie wiadomo jaka wersja ) :D
Dziś przynajmniej było odpowiednia temperatura :D
A Polska ma, Polska ma... no właśnie - kogo ma? :/
Portugalia ma Ronaldo, Brazylia Naymara, Argentyna Messiego, a Niemcy drużynę.. ;-)
Wczoraj dokuczałem tym tekstem znajomemu na fb, to w pełni prawdziwe słowa.
Ja sobie znowu do Pink Floydów wróciłem, to muzyka która mnie uspokaja.
https://www.youtube.com/watch?v=uhV4me_k8Y8&feature=kp
Mam nadzieję, że fani Pink Floyd nie zjedzą mnie za to, że najbardziej podoba mi się Division Bell.
No, w kooońcu, zaktualizowałem sobie profil na LinkedIn.. Ciekawe jak bardzo wzrośnie liczba maili i telefonów.. ;-)
Zerkając dziś, takie info:
Twój profil był wyświetlany przez 6 osób w ciągu 3 ostatnich dni.
Twój profil pojawił się w wynikach wyszukiwania 13 razy w ciągu 3 dni.
Dobry wieczór.
Mały - pamiętasz Magdę? Wyznała mi dzisiaj pewną rzecz i friendzone jest pod znakiem zapytania, co mnie bardzo cieszy :))
Weekend prawdopodobnie w robocie, jutro wstać też trzeba. Od poniedziałku się obijałem, czas szybko niestety zleciał :/ ;)
No to dobranoc, nie?
Zastanawia mnie jedna rzecz. Olivia Wilde czy Olga Kurylenko?
Ja siedzę w domu... tak z natury :/
DiabloManiak - ooo jakoś tego kawałka jeszcze nie słyszałem :D
Mam nadzieję, że fani Pink Floyd nie zjedzą mnie za to, że najbardziej podoba mi się Division Bell.
Mi się ten album też bardzo podoba - może dla mnie nie jest najlepszy od PF ale nie widzę w nim też nic złego :)
Olga :)
Tez raczej z natury siedzialbym w domu, ale...
Nie ma to jak spontaniczny wypad na zaproszenie sympatii z jej koezanka z narzeczonym :) choc na trzezwo to i troche sztywno szly tance, ale. :D
The Division Bell jest bardzo OK, ale w moim rankingu nie mieści się w czołówce. Wyżej na pewno The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here i Meddle...
Pozytywny dzień, wieczór i noc w doborowym towarzystwie :)
Jestem zadowolony, mogę iść spać :)
Dobranoc.
Kurde, niektórzy idą spać po 4, a ja dzisiaj wstałem ok. 4:30, ponieważ córka (rok i 2 miesiące) chyba zdecydowała, że to jest najlepsza porą na pobudkę.
Tomal_P - Tomal przyzwyczajaj (się) ;)
idealne rozwiniecie nicku :)
No dzieci .. Arxiu np tylko grzechotki i marzy o cycku ;)
Xav, odpowiem za thomasza. Byl on w Holandii kilkanascie dni. Teraz od dlugiego czasu jest w Polsce :)
Tomal, nic nie zeobisz, takie uroki bycia ojcem. :D kazda rola i kazdy wiek ma swoje prawa i obowiazki :)
DZIEŃ DOBRY :)
Hej Xav, u Netherlandsów byłem miesiąc, od początku maja jestem w Polsce. Biuro okazało się niewypałem i widzisz.. Ale dzięki za pamięć :)
Mały, przypomniał mi się Twój post o L4D2. Graliśmy razem z GOLasami i to kilka razy. Ja, emil kuroń, Xav, sewciu, Emsik. To tak m.in. i z Patem też grałem :) Ty nigdy nie mogłeś :p Ale zagrałbym z chęcią ponownie :)
Ale pusto tutaj. Nocka zakończona, coś pięknego przejechać się 5km o 3.30 nad ranem rowerem z odpowiedniem oświetleniem. Cisza, spokój, ciemność.. :)
Po pracy, po kąpieli, mogę iść spać, bo już ptaki zaczynają mi przy oknie śpiewać :p
Dobranoc! :)
Witka.. No dzisiaj 29,50 km zrobione w 2g 10 minut :)
Thomasz, fucktycznie, zapomniałem :) Trebaby się zgadać kiedy :)
Własnie nie wiem czy goły, wspominali tylko, że ktoś wleciał - oczywiście nie pokazali całej sytuacji.
O, jest filmik
http://instagram.com/p/qZ7NuCCTLO/
hah, jednak Vitaly
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152589855318828&set=o.145134942288090&type=1&theater
[189]
Mam nadzieję, że Niemcy zdobędą MŚ ... Tak bezpłciowa drużyna po prostu nie może wygrać MŚ :(
1. Niemcy, 2. Argentyna, 3. Holandia, 4. Brazylia
Tak, a nie inaczej musi być :)
To znaczy to był post po półfinałach :) Ogólnie to typowałem przed MŚ finał Niemcy - Holandia :D
Dobranoc Wam.
Witam. Weekend w górach zaliczony. Trochę się człowiek dotlenił to się inaczej będzie myślało :)
Brawa dla Niemców! Może my za jakieś 100 lat też będziemy się tak cieszyć :P Fajne mistrzostwa, ale już koniec.
ups Ale już po pierwszej, dobrej ;p
Poniedziałek, śpimy.
niedziela nie spimy, na zachodniej polkoli.
Śliczna emo, studentka informatyki, lubiąca całkiem dobrą muzykę, jeżdżąca na motocyklu z bardzo interesującym charakterem.
Aha, i lubi kobiety.
spoiler start
Płaczę pod łóżkiem.
spoiler stop
Śliczna emo, studentka informatyki
Aha, i lubi kobiety.
Czemu mnie to nie dziwi? :P
stealth -> która godzina? :)
Szymonie majewski, jesteś gdzieś tu? potrzebowałbym ekspertyzy w klasyce amerykanskich aut :D
witka. :)
Dzisiejszy poniedziałek był nowym piątkiem.. Połowę dnia same problemu - niedziałający mostek konferencyjny, padające środowiska, braki w dostawie prądu i inne takie chocki klocki.. :-)
Problems, problems, problems, problems..
https://www.youtube.com/watch?v=WXvsl8xgRxc&t=52s
DiabloManiak
miejsce w rankingu: 51
typowanych meczy: 64
poprawnie: 43
błędnie: 21
Czyli jak nie znający się piłce i nie oglądający meczy trolował w piłkarskiej ruletce ;D
Kolejne 3h spędzone na wiadomościach z nią.. Powoli, do celu.
Sory za dwa posty, dobranoc.
Żeby nad morzem, w sezonie, nie móc znaleźć pokoju jednoosobowego na weekend, to jest jakaś dyskryminacja :(
Tomasz
Okolice Koszalina. Na szczęście już mi się udało zarezerwować pokój, także w tym roku będę mieć zajebiście skrócone, 2dniowe wakacje :P
"Kolejne 3h spędzone na wiadomościach z nią.. Powoli, do celu."
cswthomas -> nie zebym sie czepial, albo chcial ci zrobic przykrosc, ale cos czuje, ze chyba niepotrzebnie sie nastawiasz. Przy czym nie znam historii, byc moze prowadzisz z nia negocjacje handlowe, wtedy kajam sie, ale znajac ten watek i problemy tu poruszane ... Coz. Dobrej nocy i obym sie mylil tym razem
Widze, ze maly ma jakis interes, niech napisze, moze pomoge, choc ostrzegam, ze jestem o wiele lepszy w autach bloku wschodniego ;)
Nie będę się rozpisywać, ale mylisz się szymon :)
Sytuacja się powoli rozwija, wiem co jej siedzi w głowie, ona wie co siedzi mi i tak dążymy do podejmowania dalszych kroków. Bez pośpiechu, jest czas :)
/ żeby nie było - spotykamy się tyle samo, co piszemy. Do niczego nie mam żadnych zastrzeżeń i może być tylko lepiej, wiem to ;)
A teraz dobranoc.
Czlek przyszedl po pracy zmeczony a tu jakie szarpidruty wyjo... spokojnia nie mozna Pianisty czytac...
Tak jestem humanistę :)
Szymonie, mialem zagwozdke, ale racze mimo checi mi nie pomozesz :) customowy Buick Wildcat '70 z wiekszymi kątami na grillu, a tylna czesc pokladu z szyba nie skladala sie prosto, ale tak jak w Corvette C2, taki charakterystyczny rybi ogon...
Troche jasniejszy niz wisniowy kolor, chromowanych dodatkow cala gora i w takim konfiguracji.... tak czysty, ze az chcialo sie podejsc i polizac :D
No co jest z Wami.. nikt nie pije?
Kto obleje moje urodziny :D? Bo ja jeszcze czekać trochę musze :/ Na swoje zdrowie ani się napić nie można :D
Dziękuję, nie piję, ale poświętować mogę.
Ja mogę opalić Twoje zdrowie ;>
Chociaż piwko też już dzisiaj wypiłem. Dzień, wieczór, noc - jak z bicza, a na 11.00 do roboty ;)
Także dobranoc :)

Jak dla mnie to bardziej do tytułu wątku pasowałoby to zdjęcie, ale fakt to z pierwszego posta jest sympatyczniejsze :3
U was też tak ciepło? U mnie pogoda taka że do 18.00 siedzę w domu bo 35 stopni a po 18.00 jak idę na dwór to zaraz wracam do domu bo komary :D
Z w/w powodów siedzę jak przysrany przy kompie :)
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów.. Nawet w czwartki jak szaleliśmy ze znajomymi z pracy i siedziało się do późnych godzin i wstawało do pracy to było przyjemniej..
Dawno nie mieszałem wódki i whisky..
Diablo
Coś mi się wydaje że każdy z dolnej części Polski marudzi. Jeszcze z pięć lat temu to lato było takie że się na dworze cały czas siedziało. Teraz to w domu bo w nim jest chłodniej. Ani z młodszym bratem nie mam siły w piłkę pokopać.
Wy to chyba z Wawy jesteście jak się nie myle to lata tak nie odczuwacie :D Ja na śląsku będąc najniżej w Polsce mam niezłe tortury z temperaturą :D
Bizon - marudzisz, na termometrze było blisko 45 w pewnym momencie :P
no i jesteś chłop czy plączące kuźwa niemowlę? ;P
Temperatury dokuczają, ale są metody chłodzenia, baaa widoki poprawiają nastrój więc ! :D
marudzisz ;D
Możliwe że marudzę....ale i tak jest ciepło :D
Okej ja spadam bo jutro o 7 trzeba wstać
Dobranoc :D
baaa widoki poprawiają nastrój więc ! :D
dokładnie Diabolo, dokładnie ;p
Wolę "tylko" takie upały niż pożary jak w USA czy huragany jak w Azji.
Sobota spokojna, szafę sobie złożyłem dzisiaj :D Jutro basenik, nic specjalnego.
Jak dla mnie monco przereklamowane- jest kilka śmiesznych momentów, ale po animacji zazwyczaj oczekuję znacznie więcej.
Wczoraj i dziś gra mi nie dawała wygrywać zasadniczo za bardzo, to sobie odpuściłem..
10h w robocie, zaraz potem mały balecik i w ten sposób zaraz zasnę z telefonem w ręku..
Jutro, a w zasadzie dzisiaj sobie odeśpie, obiad, jeziorko z moim obiektem zainteresowania itd, też nic specjalnego. Mam nadzieję, że imprezka wypali, bo mam opcje wyjechać na całkiem fajny event ~30km ode mnie, na plaży :) Ale to dopiero wieczorem.
I zaś jasno.. Dobranoc ;)