Ja zrobilem sobie za dluga drzemke po poludniu i teraz zamiast spac, to ogladam zalegle odcinki seriali :-P
A jaki serial? :D ja muszę nadrobić 4-5 odcinków walking dead a zasuwam w PoE :)
I prawidlowo :)
to sobie leci a ja gadam z znajomymi tłumacząc mechanikę gry po angielsku :D
i niech ktoś powie ze kurs angielskiego rozwija język i robi to lepiej niż gry ^^
Gry, seriale, filmy to tylko dodatek ;-)
U mnie to leci http://www.munich-radio.de/
4 prawie, chyba trzeba sie polozyc i sprobowac zasnac :-D
Dobry ;)
Ależ długi post szymonie. Niestety tl;dr :P
Byłem dzisiaj na "Aniele śmierci"/"Wakolda" . Mocna rzecz, na prawdę. Bardziej mi się podobał niż "12 Years of Slave". Za tydzień "Smak Curry" ale odpuszcze bo i tak bede w pracy, a i klimaty okołobollywoodzkie mnie nie rajcujo :) Za to 27 "Pozycja Dziecka" obowiązkowo :)
Dobry wieczór:)
Masakryczny dzień dla mnie - choroba(jakiś wirus) złapała...
Powoli wracam do Siebie.
Ale się wczoraj napruliśmy.. Ale było do przewidzenia, kiedy już na dzień dobry na stół wjechały shoty..
Ah, nasz team to jednak nie bez powodów jest wychwalany za tak dobrą integrację :D
No i barmanka (i jej koleżanka) była fajna, sympatyczna i ładna. Ale numeru nie dostałem. Nie dziwię się - raz, że chciałem numer koleżanki, a po informacji, że ma faceta przełączyłem się na barmankę, a dwa że w moim stanie sam bym sobie nie dał numeru ;)
Dziś pierwszy angielski, był early morning hangover..
MEguś ---> No kurcze, ja wiecznie czekać nie będę! Jeszcze dorzuciłaś, że nijak blisko się nie przeprowadzasz to co ja poradzę.. :D
Arxuś, gdybyś wiedział, na co czekasz, to.. byś czekał! :P Poza tym hola hola, na razie tylko jedną miejscówkę mam spaloną, pracy szukam nadal, kto powiedział, że nie znajdę niczego w sensownym pobliżu? :P
gdybyś wiedział, na co czekasz, to.. byś czekał!
Ale.. Ale ja właśnie nie wiem na co miałbym czekać :( Może na nic i co wtedy?
Pffff "na nic"? Wracaj do swojej barmaneczki, na pewno ma dużo do zaoferowania! ;P
Meg, no na pewno ma duzo do zaoferowania. Np robi dobrze dpbre drinki :)
Siemka wszystkim przybylym
Ponoc z bita smietana sa dobre.
Ja z kolei robie dobre filety wiec zapraszam jak Arx bedzie Ci wchodzil za skore :)
Czymcie kciuki za mnie. Jeśli nabije się sporo wyświetleń, to będę miał fajną fuchę na dłużej :)
Hej hej.
CL? Wtf mannan? :p
Meg z Arxem jak stare małżeństwo :D
Hmm.. Czy ktoś tu wspomniał o filetach?
A ja ogólnie zajebiście gotuję :P
O, widzisz Meguś - ja za to mam bardzo, bardzo sprawne palce.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=njnVSiUj0XQ
Sprawne palce sprawnymi palcami, ale przy filecie potrzebna jest rowaga gdzie uderzać i rozklepać ;)
Tomasz
Nie wiem, czy bardziej mam się zbulwersować o "stare" czy o "małżeństwo"! :)
Maluch
Będę pamiętać, aczkolwiek zrobienie dobrych filetów to żadna większa filozofia! ;) Poza tym mam pewne opory, po Twojej niedawnej scence rodzajowej szczegółowo tutaj przedstawionej, do końca świata i o jeden dzień dłużej będę Cię kojarzyć z dziewczyną, randką, samochodem i bronią biologiczną. ;P
Arxxxxiu
Uaa. :) Się rozumie, że kostka Rubika robi swoje. :D A jak u Ciebie z hmm językoznawstwem? Może mówisz biegle po francusku? ;)
Meg, wiedz, że każdy z nas to robi. Przynajmniej z początku kiedy nie wypada prutać w obecności :P
Arx, to JA jestem od klepania filetów (takie filety to tylko ja robie) a Meg słyszałem, że robi dobrą jajecznice z kiełbaską :)
Ja pisałem o fletach, ale okej - klepaj tam sobie, klepaj.. :D
Niestety moje zaplecze praktyczne nie jest już takie bogate - mało osób, z którymi można by się podszkolić. Chyba mam pecha i trafiam na osoby, które nie są fanami francuszczyzny ;)
AvengerXXX --> Właśnie czekam do 2:30 na rozpoczęcie sezonu F1 :) Tylko jak znowu "urwie mnie od internetu!" to trochę się zdenerwuję :D
Ja wczoraj miałem jajecznicę z kiełbaską :>
Kto wybije mi pomysł z głowy - kupno X360 tylko po to by grać w GTA V?
spoiler start
Niech w końcu R* zapowie edycję na blaszaki... :-|
spoiler stop
Mały, dziękuję, obrzydziłeś mi was wszystkich! :D
Arx, spoko, ja jestem w sumie multilingwistyczna.. no chyba że jednak wolisz barmankę /albo jej koleżankę/. :P
http://www.youtube.com/watch?v=L1vjBLMSYFs
/ktoś słucha w ogóle tych zlinkowanych kawałków? :P bo pomysł przedobry i warto się dzielić :)/
W sumie "projekt" to za duże słowo. Bardziej artykuł, test.
Projekt ładnie brzmi. Wszędzie się mówi, że "robię projekt". Poza tym to mój debiut, więc wiadomo, że pewien stresik i niewiadoma jest.
maly --> Grałem u znajomego w GTA V właśnie na PS3, ale wolę interfejs konsoli jak i pada w X360. Pomimo tego na pewno kiedyś PS3 kupie by zagrać w F1CE :D
Łe, Marta - wolę oryginał.
U barmanki jestem już spalony tak czy owak ;) A poza tym, dobrze wiesz, że zawsze Ciebie bym wybrał!
Ja zaglądam, ale często-gęsto mam kilkusekundową selekcję czy słucham dalej czy nie..
Marcin--> Nie wiedziałem, że taki fan F1 z Ciebie ;) Czyli masz jednak jakieś zainteresowanie oprócz dziewczyn :D
Misio, ale to JEST oryginał. :)
Aaa w ogóle, to mi się przypomniał pewien przedobry kawałek, a że ostatnio był temat o pracy.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=CuUx_dV2tXg
Ja zaglądam, ale często-gęsto mam kilkusekundową selekcję czy słucham dalej czy nie..
+1
Meg -> Spoko, nie ma za co :D
Marcininwsokisz -> pad lepszy imho, soft do przyzwyczajenia się, ale pomyśl jeszcze nad PS+ :)
ostatnio zasłyszane na "Czwórce" o 14:50 :)
https://www.youtube.com/watch?v=oRSijEW_cDM
Avenger --> F1 interesuję się od lat 90', pierwsze wyścigi jakie oglądałem (pamiętam jak przez mgłę) to sezon 1999. Za to mój ojciec od sezonu 1976, zaraził mnie tą pasją i bardzo się cieszę :). F1 ważniejsze od dziewczyn!
maly--> Już nawet nie chodzi o wybór, tylko prośba by ktoś wybił mi to z głowy kupować konsolę dla jednej gry :)
EDIT: Pamiętam jak katowałem demko NHL 2002 ze znajomymi, co za czasy!. Ja z kolei grałem w lokalnej drużynie w piłkę nożną jako bramkarz przez 2 lata. Zrezygnowałem z powodu częstych kontuzji, ale to było ponad 10 lat temu...
Marcin--> Ja znowu jestem zakochany od dziecka w hokeju ;) Kiedyś grałem w pewnej drużynie, ale od pójścia do liceum zrezygnowałem i postawiłem na naukę ;) Teraz jestem na AGH, a mogłem być w lidze NHL (najlepsza liga hokejowa) :D
edit:
NHL 2002, to były czasy ;)
Meg, jak już jesteśmy w tematyce pracy, to oczywistą propozycją jest
http://www.youtube.com/watch?v=yR6A-Bk9eZQ
oł.. Ale już wiem dlaczego pierwsze do głowy przyszedł mi Jose Gonzalez - cover nagrał w tym samym roku, co wyszedł oryginał..
No to trochę niemuzycznie:
http://www.youtube.com/watch?v=IpbDHxCV29A
ale muzyka także niczego sobie:
http://www.youtube.com/watch?v=KvCGzwCrjlw
Apropos pracy:
https://www.youtube.com/watch?v=5zhmwkptXcc
Arx, co do first kiss to nie wiedzieć czemu pozytywny film i wywołał uśmiech , ale właśhnei nie wiem, bo nie widze tam nic szczególnego... :P
Dokładnie! :)
Spodobało mi się zachowanie panny w pasiastej.
A propo pracy to ja idę spać.
Maluch
STRANGERS for the FIRST time. słowa-klucze. :)
Video pozytywne, chociaż pierwsze skojarzenie, jakie mi się nasuwa, to angielskie "odd".. Choć to pewnie dlatego, że ja jestem eee.. staroświecka. I w ten sposób mogłabym całować tylko Arxa. :D
Arxiu
Zaczynam wyłapywać Twój gust muzyczny :) Umówmy się, że Ty robisz obiad/kolację, a ja soundtrack! :D
https://www.youtube.com/watch?v=qTgG-dtGIfs
Hurt me, cut me, serve me
Arx, a mi widzisz Meryl Jessica Parker po 60 nie przypadła do gustu :P No młoda pasiasta zajebista sprawa :) Niska w panterke też fajnie :)
Meg, wiem widzę i rozumiem, ale no nie rozumiem co w tym fajnego, że sprawiło mi to uśmiech. Chyba śmiechy zawodników :)
....cycki na pewno.
Na nie czekam.
Chociaż Meg z tego co widzę, to leci na innych facetów z tego wątku.
No ale cycki to cycki. Cyckami się nie gardzi.
Av, stawiasz litra! :)
Nie słyszałem bardziej sympatycznego, rytmicznego i przymiotnikowego wyrazu uczuć i szacunku do cycków.
https://www.youtube.com/watch?v=8bcgd8EVS2o
Marta - awww!
I w ogóle, co ze śniadaniem?
A mój gust muzyczny jest dziwny ;) Ale [256] fajne!
Spotkanie? A kto się będzie z kim spotykał /i po co/? ;)
Arxiu
Ha, no kwestię śniadania jeszcze trzeba jakoś ustalić, żeby było sprawiedliwie.. coś się wymyśli ;)
mav
Z tego, co kojarzę, to Ty już masz swoje prywatne "cycki" i to w dowolnej porze dnia lub nocy, nie bądź zachłanny!
I dementuję, ja na nikogo nie lecę!
Adam
Co tam zmalowałeś?
Cześć cześć
Wczoraj zorganizowałem u siebie imprezę urodzinową. Zeszło się z 20 osób, a cieć już o 23 przyleciał, że sąsiadka się skarży, że głośno. Kurde, rozumiałbym, żeby to był środek nocy, albo żeby to była cotygodniowa impreza. Ale że raz na miesiąc czy dwa miesiące przyjdzie trochę osób i będzie głośno i afera? O 23? Niemniej dalej też było fajnie, do klub poszliśmy ;)
Taki dowcip jest, to, że jestem na diecie, nie oznacza, że nie mogę zajrzeć w menu
Oj chlorki, chlorki :)
Filety dobra rzecz.. Btw trzeba wrzucić coś na ruszt.
Meg
Najlepiej nie bulwersuj się o nic, nie napisałem tego w złym kontekście :)
Marcinkiewiczius
Ja Ci nie będę niczego z głowy wybijać. Jeszcze bardziej Cię do tego zachęcę :)
Sam kupiłem dla jednej gry X360. A konkretniej to też dla GTA, ale IV. Aktualnie zbieram kasę też na X360 (chcę ograć V, jak Ty :), bo PS3 jakoś mnie nie przekonuje. Pad wygodny, live, interfejs itd. To rzeczy do których już przywykłem i nie chcę ich zmieniać na rzecz PS3. W sumie nie tylko kupiłem Xboxa dla GTA. Takie było początkowe założenie, a w międzyczasie :
http://zapodaj.net/c313d032abc2b.jpg.html
http://zapodaj.net/3d3fe9e6bc127.jpg.html
Też pykałem w demko, a później pełną wersję NHL. Chyba jeszcze starsza część niż 2002. Później już tylko '06. Też grałem w lokalnej drużynie, ale na pomocy :)
Jak ja już się ustawię, to do mnie możecie wbijać, tylko że będziecie mieli jakieś ~1200km :)
Megera_ ---> Niby nic. Ale jak to ja, rozmyslalem niewinny (?) gest, ktory popelnilem na spotkaniu z D.
Arxel ---> LOL :-D To pierwsza litera imienia :-P
Glupio mowic, bo w moim wieku juz takich problemow rodem z liceum nie powinno sie miec :-D
Gadaj, nie smęć..
Aczkolwiek przeczytam i się wypowiem jutro, bo padam całkowicie..
Czynne: 22:00 - 7:00
Wiecie co macie zrobić z Marinkiewicziusem ?
Nikt ze mną nic nie zrobił. I'm out :(
Otwieram, muszę się powozić nowiutkim (no, od środy) nabytkiem
Zajęło mi to w sumie 4 lata, ale widać cierpliwość popłaca
A kto powiedział że z tego cokolwiek pisałem?xd
Nie no, sprawa wygląda tak że o ile pisanie za pomocą rysika jest bajecznie przyjemne, tak już internet jest mega nieintuicyjny, karczmy ''Bezsenność'' nie miałem nawet jak wyszukać. Mam z E-shopa apkę do YouTuba i mi to w zupełności wystarcza.
Bo najważniejsza kwestia to gry, a to to czysta bajka:) Mam kolekcjonerke z Zeldą Beetwen Worlds i ta gra jest niesamowicie grywalna, ale najwięcej zyskuje z włączonym 3D właśnie. Gram na tym trybie godzinami, oczy się wcale nie męczą więc na szczęście nie zaliczam się do tych osób które wyłączają po niespełna 5 minutach albo nic nie widzą. Ogarnąłem też kilka dem (m.in. Castlevania, Metal Gear) ale na razie brak mi na nie czasu
W każdym razie jestem bardzo zadowolony, w sumie to moja pierwsza konsola przenośna i mam nadzieję że przez wiele lat będzie mi dobrze służyć
witam na chwilkę :)
kokoju -> fajna, rzeczywiście tez ciekaw jestem jak się korzysta na tym z neta i się na tym pisze :>
ed. a, ok. Wiadomo, gry to priorytet na takiej konsolce. To jej główne zadanie.
4 lata? Co jak co, ale oszczędzenie 800 zł przez taki okres to "ciutkę" długo..
Nie wiem o czym rozmawiacie, chciałam jedynie zaznaczyć swoją obecność /i połasić się do Arxia ;*/.
Note to self: ludzie są maksymalnie popieprzeni i nie należy się przejmować.
Arxel
Niby tak ale w 2010 to tylko widziałem na E3, w 2011 miałem wreszcie okazję pograć i jakby dopiero wtedy jakoś o tym bardziej myślałem, 2012-2013 zleciał mi za to na innych hobbystycznych wydatkach, poza tym dokładałem się do remontu domu
Teraz przynajmniej baza gier jest tak wielka że i do 2019 będę miał co ogrywać, akurat wtedy już powinien być na rynku następca
Tu macie przykładowy komentarz na GOLu jak wygląda z mojej perspektywy ----->
Już się domyślacie czemu nadal piszę z kompa?
OK, taka sytuacja to już bardziej zrozumiała.
Marta ---> Ciebie nie sposób nie zauważyć, łasiczko :)
Misiu Rubikowy, śniłeś mi się dzisiaj :) Więc się łaszę z podwójną przyjemnością! :)
Aww, słodzisz tak bardzo, że zaraz nabawię się cukrzycy.
Mam nadzieję, że to nie był mokry sen, bo aż strach pomyśleć, co będzie jak już się spotkamy!
Wpierw parodia pt. First handjob, a teraz to..
http://www.youtube.com/watch?v=Rk2L8xU5jNs
Tak głupie, że aż śmieszne :D
Arx
Na szczęście nie był mokry, i faktycznie, strach pomyśleć co będzie, jak się spotkamy.. ;) W każdym razie, żadnych zamkniętych pomieszczeń w pobliżu ;)
Dzisiaj tylko tręsy /i mam nadzieję, że Łyczu doceni! ;)/
https://www.youtube.com/watch?v=AcoI8Zr5l3Q
Za 2 tygodnie A State of Trance 650!
http://live.astateoftrance.com/
Żadnych zamkniętych pomieszczeń? Nie stać mnie na wyjazd na Saharę na spotkanie na neutralnym gruncie :(
spoiler start
No dobra, może i stać, ale nie warto ;p
spoiler stop
WTF że nie warto?!
A przed zamkniętymi pomieszczeniami to Ty się, Paskudzie, broniłeś.. Że niby jak zapędzę w ślepy zaułek to dramat :P
Jezu, co tu sie dzieje :-D
malyb ---> Jak na razie zadnych zmian nie ma :-P
Nie warto bez zamkniętych pomieszczeń.
I wciąż się boję.. Ale od dłuższego czasu hiszpańskiego chciałem się pouczyć.. :>
Nie wiem czy uda mi się Wrocław w tym roku odwiedzić, bo pewnie więcej niż planuję wydam we Wiedniu, a do tego zaczynam zastanawiać się nad wyskoczeniem gdzieś do ciepłych krajów na wakacje, ale wciąż liczę, że Ty znajdziesz powód, żeby w Krakowie się pojawić.. :)
Hiszpański może być, ale mnie tam bardziej zawsze pasjonował grecki..
Lol, Wrocław, nie wiem kogo tam spotkasz, ale na pewno /już/ nie mnie ;P
Nad Krakowem myślę intensywnie, jako że mój friend zaprasza mnie tam od jakichś 6 lat... aczkolwiek nie czuj się znobilitowany, Arx! Poważne podpadziuchy zaliczyłeś :(
Jeśli to wątek o sciślej nie sprecyzowanym tematem to się zapytam
Mieliście lub posiadacie motocykl WSK 125 ?
Jeśli tak to od razu parę pytań na temat eksploatacji czy lejecie olej jakiś lepszy czerwony czy zwykły miksol?
Czy zestawy naprawcze(wał, cylinder, tłok, pierścienie) z allegro za ok 300 zł się do czegoś nadają ?
I jakieś porady dla osoby planującej odrestaurować takie cacko
Może być?! Hiszpański to p(ro)ozycja obowiązkowa! Zaś jeśli o grekę chodzi to.. Ja jestem za zacieśnieniem naszych stosunków. Może mi ostatecznie nie podejść, ale jak już z bdsm zrezygnowałem to może jednak warto spróbować innych rzeczy.
Oj no, pierwsze co sobie przypomniałem to był Wrocław. Takich dziur, w których aktualnie przebywasz nikt nie pamięta ;)
Poważne podpadziuchy zaliczyłeś :(
W którym miejscu! A tak się starałem!
partyzant121 ---> Tak.
Tomaszku
zupełnie nie rozumiem czemu czujesz się skrępowany :)
ArxXx
Hiszpańki to dla mnie żadna nowość, więc as you wish ;P Poza tym :O, nie znam nikogo komu greka by nie podeszła!
Ja Ci dam, że nikt nie pamięta.. ;*
Podpadziuch dziś wyliczać nie będę, taka miękka faja ze mnie ;)
Panie Partyzant lej pan olej, ale roslinny! Szwagier mowil ze Dziala lepiej niz benzynka!
Adam , jak yo bez zmian? Tak sie zapowiadasz jak poszlo wszystkovnaprzod :)
Zajebisty wieczor, nie ma co :)
Uh, kobiety, co nie..? Te, to potrafią czasem bezpodstawnie przetrzymać człowieka na nogach.. ;)
Dobrej nocy
Zupełnie nie wiem, jaka kobieta przetrzymała Arxa na nogach, ale na pewno miała jeden decydujący argument.. :)
Dobranoc :)
maly ---> Po prostu jest tak samo dobrze, jak zwykle :-D
Dzis znow wspaniale spedzone ~9h :-)
W żadnym wypadku nie czuje się skrępowany Meg :)
Co tam?
Typowa niedziela. Pogoda szara, nawet specjalnie wychodzić się nie chciało, większość czasu przesiedziałem w domu.
Mój ojciec posiada WSK. Do teraz stoi w garażu.
Matkoicórko, dawno nie miałam tak bezproduktywnej niedzieli - cały dzień spędzony totalnie na niczym i na dodatek ból głowy doskwierał. Weekend powinien trwać 5 dni! :)
Adam
No ale weź nam coś opowiedz, jak postępy, co się dzieje.. Kiedy się widzimy na weselu itd ;)