~10h spedzonych z D. Polowa na matmie, a polowa na gadaniu. Az nie wierze, ze po pierwszych 5h mnie nie wyrzucila :-D
Zagraj a zobaczysz. Tylko, że jak w jedynkę grać, to najlepiej na konsoli, bo ta część na wielu konfiguracjach pctów się nie uruchamia. Po prostu jest czarny ekran i nic się nie dzieje.
Może też ew. tego Dirta kupię, jak złapię w swoich Biedronkach.
Co do A4Techa to mam klawiaturę od tej firmy, która niestety przerywa na złączu (ps/2) i się nie nadaje do użytku, ale teraz mam mychę od tej firmy i nie narzekam jak na razie.
O dziwo, czuję siędobrze!
Ustanowiłem rekord dnia na torze, z czego widzę, że po 6 okrążeniach nie liczyło nam czasów, jutro będziem dzwonić i krzyczeć..
Dobre uzasadnienie. Konsoli niestety nie mam i grałbym na komputerze. W trójkę nie grałem, także się nie wypowiadam.
Sprzęt jak to sprzęt, zawsze może sie zepsuć/być felerny. A4Tech to raczej solidna firma pod względem klawiatury/myszki.
Ja za to mam praktycznie nową klawiaturę jakiejś tam firmy i najpierw przerywała, aż w końcu zupełnie przestała działać na złączu usb. Aktualna klawiatura trup, myszka trup ale na moje granie powiedzmy, że wystarcza. Chyba nieopłacalne jest inwestowanie w akcesoria do sprzętu takiej jakości, no chyba że naprawdę nie będę miał co z kasą zrobić, to pokuszę się na nową myszkę + klawiaturkę i jakąś dobrą podkładkę.
Dobranoc Marcin.
Zdałem. Udało mi się zdać komis z ruskiego tym samym wypisując się z francuskiego. Jakieś 40% problemów szkolnych przez następne 3 półrocza mniej. Już nie mówiąc o fakcie, że kując po nocach, z francuskiego miałem ledwo dwa, a z ruskiego szykuje się co najmniej cztery i to prawie nic nie robiąc.
[207] Trójka jest gorsza od dwójki a dwójka jest gorsza od jedynki. Z tego co wiem, to znów planujesz zakup konsoli so?
Serio mówię: Jedynka najlepsza ale i z wadami na PC, więc nie zdziw się jeśli podczas uruchomienia gry w wersji PC zobaczysz czarny ekran i nic po za tym.
[208] A po jasnego ci ten francuski? Kochasz się w Lolicie czy co?
Gratuluję Rekin.
Dobranoc Wam
Cube - noga (piszczel), jak byłem w podstawówce jeszcze. Pamiętam, że po złamaniu przeszedłem jeszcze z 50 m i dopiero upadłem :p
Mieliście coś złamanego? Ja tak: Ręka i noga. Z nogą to było tak, że upadłem z dużej wysokości. Czułem wtedy takie oszołomienie. Nie potrafię tego opisać. Powiem tak: Dla mnie to trwało parę sekund a dla znajomych parę minut. Z tą nogą to miałem poważne złamanie (kość skokowa). Na komisji wojskowej dano mi grupę D.
Ja postanowiłem olać komisję i poczekać najwyżej do 24 roku życia. W tym czasie i tak będę starał się o obywatelstwo innego kraju, więc a nuż się uda uniknąć...
@up Teraz to komisja jest nieobowiązkowa ale w 2004 roku była i mało tego sprawdzali mi... no comment. Pytanie: Co ma wojsko do klejnotów? Zresztą było gorzej... (sprawdzali gejostwo)...
No dla mnie to jest średniowiecze totalne. Nie rozumiem tego, a poza tym konstytucyjnie żyję w "wolnym" kraju i nikt mi nie może nic kazać. Znam swoje obowiązki i prawa, nic tam nie było o żadnej komisji.
@ up Masz szczęście. Ja niestety musiałem to cierpieć. A odmowy nie było, bo jak nie to kara:-(
Data zakupu nie jest bliżej znana, więc się nie nastawiam.
Mój brat też pokazywał to i tamto (rocznik '87) mnie całe szczęście ominął ten cyrk i tylko spacerowałem na bokserkach.
Nie miałem nigdy nic złamane.
@up Jeśli masz zamiar jechać do UK przez jakieś firmy, agencje lub inaczej na to mówiąc na ślepo, to sobie to odpuść. I serio mówię. Spieszy ci się do UK? Mogę ci to wszystko załatwić na czysto.
Ja się tylko orientowałem co i jak, na tą chwilę nie wyjeżdżam i tego się trzymam. Już pisałem na jakiej zasadzie miałbym tam jechać, a że piszę z tele, to nie chce mi się pisać drugi raz. Krótko mówiąc - robiłbym ze znajomym który siedzi w UK wiele lat, a jest z mojej miejscowości i mieszkał ulicę dalej. Do niego właśnie bym jechał z dwoma kolegami.
A Ty cube skąd jesteś i co robisz ogólnie?
No nic. Dexter obejrzany, chyba można iść spać.
A Ty cube skąd jesteś i co robisz ogólnie? Z pochodzenia jestem ze świętokrzyskiego, a mieszkam na ziemi Shropshire. Więc co robię ogólnie? Pracuję w firmie.
Ogólnie to ta firma (firma produkuje a office Baco wdraża i sprzedaje) wdraża różne folie do przetrzymania żywności itp. A co do angielskiego no to nie wiem... Kupuję gry w UK, gram je po angielsku i je rozumiem w 90% chociaż czasem w 80%. A co do mówienia? Naprawdę nie wiem. Ciągle się uczę tego języka. Z wymową i układaniem zdań jest najgorzej.
Dooobreee!! Haha :d
Jak tam ? Lapanie na kostkach napierdala, skora popekała i teraz zrogowaciala... mascie daja krotkotrwaly efekt :p
Dobry.
Ems -> żaden :p
Xavier -> :>
mały -> pumeks i jedziesz. albo w jakiejś soli moczyć :D
Witajcie.
Sól i pumeks brzmi niźle :D moze nie zrovowacialy, ale po prostu suche, odwodnione :)
Zaraz bede mykal bo na rano do roboty :p
193 marcin -- mix na 24 miechy po 5 dyszrk zasilenie i 299,99 zs sam telefon :)

Nie wrzucałam cycków w tej części. o.O
Dobra, zobaczymy czy komukolwiek się spodoba :>
Ponczoszki.... <3
I tym optymistycznym akcentem kończę swój dzisiejszy pobyt w bezsennym barze :)
Fobrej wszystkim :)
<- [229]
mix na 24 miechy po 5 dyszrk zasilenie i 299,99 zs sam telefon :)
to całkiem korzystnie
Już myślałem że to Ems :o
Okej cube, kumam wszystko
Gruby holenderski wieczór, także witam i dobranoc.
Była u mnie możliwość dostania ujemnych punktów na pierwszym semestrze z jednego przedmiotu (TPI - Teoret. podst. inf.). Było można dostać od -20 do 80 pkt, a ujemne punkty tylko za "nieetyczne odpowiedzi" :D
Ja niedawno miałem egzamin w stylu: dobra odpowiedź +5 pkt, brak 0pkt a błędna -3pkt, jakoś udało się zdać, ale 2 osoby podobno miały wynik poniżej zera :)
dupa na dziś ;)
vimeo.com/85900020
spoiler start
blokada witamy... niby miesiąc minął ale linków wstawiać nie można...
spoiler stop
vimeo.com/85900020
<3
Ems jeśli nie działa Ci wstawianie linków napisz tutaj:
https://www.gry-online.pl/forum/gry-onlinepl-pytania-i-uwagi-stary-4/zbb91d56?N=1
Btw witam.
Zjadłem kolację, trochę wkręciłem się w DiRTa dwójkę i nawet sporo pojeździłem. Chyba pójdę szybciej się wykąpać i załączę sobie zaległe RAW. A jak tam? :)
Gratuluję :)
Mail też dobre wyjście, powinien rozwiązać Twój problem :>
/ za co mam gwiazdkę? o_O

Dobry.
Moja ostatnia przygoda na torze -->
Przez weekend może wrzucę filmiki, po wcześniejszej stabilizacji obrazu. Niestety kamerka zarówno na przednim i tylnym zderzaku nie spisała się za dobrze.
Następnym razem będziemy na kaskach montować, sam muszę postarać się pożyczyć od kogoś goPro3 :)
--
http://www.youtube.com/watch?v=CDT0ssSzjoI
Nie wiem co i jak, ale dzięki :)
Dobry, dobry. Już myślałem, że ten link to do video z toru, szkoda że się myliłem. Fajna sprawa sobie pośmigać. Wybieram się od dwóch lat i wybrać się nie mogę ;)
Niestety moment mojego wjazdu przy wychodzeniu na prostą z zakrętu (tor śliski strasznie, a na tym zakręcie nigdy nie hamowałem :D) nie został zarejestrowany na żadnej z dwóch kamer (jedna z trybun).. :(
Polecam! To był nasz drugi wypad w przeciągu nieco ponad miesiąca. Za każdym razem skusiłem się na dwa przejazdy ;p
Na krakowskim grouponie co jakiś czas są zniżki, ale w sumie po wyrobieniu karty cena i tak jest relatywnie niska. Bez groupona 34 zł / 8 minut. (10 zł za jednorazowe wyrobienie karty)
Gratuluję Ems zaliczenia, a Tobie thomas gwiazdki. ;p
Dzień jak co dzień. Jakichś przygód nie miałem, ani w pracy, ani po.
Arxel - gokarty, fajna sprawa. Może i kiedyś choć raz i ja spróbuję, zobaczyć jak to jest :]
U mnie nawet bez grouponów byłoby tanio, małe miasto, małe koszta. Zawsze zabrakło organizacji żeby się wybrać ;)
Dzięki Marcin, choć nawet nie wiem za co mi ją przyznano ;)
Zastanawialiście się co kieruje ludźmi w momencie popełniania samobójstwa?
Dzisiaj mój kolega został sam. Mama za granicą, rodzeństwo dorosłe, ma własne życie, tata się powiesił..
Jestem pograzony w hujoeiznie, tak slabo w obliczu sytuacji sie nie czulem. Zawsze probowalem znaleźć slowo, odowiedz, cokolwiek, ale wiem, ze cokolwiek bym nie zrobil to i tak Ją dkrzywdze. Krzywdze ja od momentu w ktorym sie do niej odezwalem. Choc bardzo bliska, mimo tego, ze ani razu sie nie widzielismy, nie powinna sie zdarzyc Kurwa.
Mowilem Em, spokojna miedziana rozczochrana :)
Wklei kto na pocieszenie te swinke co Em przeslala ? Bo huja idzie zrobic na telu. Ni skopiowac ni wyciac
Tomaszowy dostal gwiazdke za promowanie ziół leczniczuch pichodzacuch z klimatu pozwrotnikowego :)
Dpoko, i tak bys nie zrozumiał. Ja sam ledwo ledwo ogarniam sytuacje. Hijowy dzien. Jedna w tym sloju fziegciu znajdzie sie lyzka miodu- odwiedzilem stara znajoma w pracy, zjadlem wykurwiste tosty, wypilem jeszcze bardziej wykurwista wloska goraca czekolade, zapomnialem o wszystkim oi podroz skonczyla sie niespodziewanym dla mnie buziakiem i chcemy nastepnego spotkania. Niesmak po calym dniu ciezkich ewyborow jednak csly czas daje o sobie znac
No ta laske z linka na vimeo do dala 4 postu wyzej. Swinka-laska :)
Później będzie się tłumaczył. Trzymajcie się
spoiler start
^(oo)^
Proszę, świnka
spoiler stop
O ile wiem, to Natalia nie dolala mi nic do czekolady. :) wybaccie panie i panowie, ale dzisiaj moja melancholia siegnela zenitu. Pisze z telefonu, stad te literowy.
Trzym sie Młoda :)
spoiler start
hłiii, HŁŁIII, NOCH NOCH
spoiler stop
Ide, dobrej wszustkim :)

Zawsze jakiś plus Mały.
spoiler start
pics or didnt happen :D
spoiler stop
Fajna ta koleżanka? Na buziaku się zaczęło i zapewne się na nim skończy. Kto wie, może coś z tego wyjdzie? :p
Tak myślałem, że nie piłeś. Tyle razy mylił literki i jeszcze się nie rozeznaliście? Od razu o alkohol posądzają.. :D
Da się skopiować. Przytrzymujesz palcem na tekście, puszczasz, zaznaczasz odpowiedni fragment i kopiujesz. Na dowód ->
Same śpiochy, więc i ja do was dołączę :)
Dobranoc.
Ma ktoś lampkę do czytania w nocy? Potrzebuje rekomendacji czegoś co oświetli tylko książkę :)
Xavier, rozumiem że coś takiego http://www.barbelo.com.pl/sklep-ksiegarnia-internetowa/lampki-do-czytania-lampka-kindle-latarki-led-do-samochodu/49/lampka-do-czytania-szczegoly
W supermarket widuję czasami takie rzeczy. Sam się zastanawiam nad zakupem od dłuższego czasu, bo od kiedy nie mam żadnej lampki obok łóżka zrobiły mi się straszne zaległości książkowe.
Tak dokładnie coś takiego. Problem w tym, że wiele takich lampek jest zwyczajnie do kitu, dlatego pytam czy ktoś może nie ma jakiejś do polecenia. Przeglądałem różne i ta co wysłałeś wydaje się być najrozsądniejsza.
W cuda za 9 zł nie wierze, a 40 zł piechotą nie chodzi jeśli miała by się okazać lipna.
PS: Dobra, tym razem na serio. Dobranoc.
40 zł piechotą nie chodzi, ale i nie jest to jakaś fortuna. To tylko lampka. Klips i żarówka, nawet jeśli coś się zepsuje to łatwo będzie to naprawić.
Czemu zycie jest tak popietdolone, ze stawia nam wybory w ktorym jeden zawiera cale ryzyko, drugi smutek i lzy a srodek jest wielkim znakiem zapytania?
Dzieki Tomuś, Ty jeden mnie rozumiesz :*
Nie, te dwa dni sie dzieją. Na dobicie jeszcze napiasala do mnie byla juz laska mego kumpla i niby nie chciala, ale chciala. Kij wie czy mowi prawde o ich rozstaniu, ale nie bylby sklonny do takich rzeczy. Ale Bartus stanal na wysokisci zadania i ja naprostowal. I miej tu spokojne nerwy.
Ciekawe co u Łyczkowskiego...
Przez ostatni okres czasu nabrałem trochę doświadczenia co do płci przeciwnej. Na Twoim miejscu pogadałbym szczerze z kumplem. Jeśli to kumpel, to powinien wyznać Ci prawdę. Zachowałeś się dobrze, gorzej jakbyś wpadł w jej sidła..
Czemu zycie jest tak popietdolone, ze stawia nam wybory w ktorym jeden zawiera cale ryzyko, drugi smutek i lzy a srodek jest wielkim znakiem zapytania?
Tak to już jest, a czego byś nie wybrał i tak będzie do dupy..
U mnie też nie jest kolorowo. Jedyny plus dnia dzisiejszego jest taki, że udało mi się zarobić ~200zł i dowiedziałem się jeszcze, że mam zaproszenie na urodziny za tydzień. 50km ode mnie, do Torunia. Chętnie pojadę i sobie odbiję. Tym bardziej cieszy mnie fakt, że będzie sporo fajnych dziewczyn, których w ogóle nie znam :)
No nic. Czas dokończyć RAW.
Tylko co zrobic, kiedy wszytkie 3 przynosza przykrość?
Tak trzeba bylo tak zrobic. Z teszta co sobie myslala?
Tylko jeszcze zeby byly wolne :) bo fajna i wolna to oksymoron z naciskiem na moron :)
Witam! ;)
Skończyłem właśnie oglądać Ostatniego Samuraja i niektóre sceny z pola bitwy wciąż wywołują łzy w oczach ;)
spoiler start
Rezerwuję następną część!
spoiler stop
Hha ten juz obczaił :) nie ludx sie, do tego czasu beda mialy chlopakow :)
Mie wiem, nie ogladalem niestety :) witamy panow :)
Mały, a sam mnie ostatnio opieprzałeś, jak żem nieoptymistycznymi tekstami wyjeżdżał :P
Oj Glober, uwierz mi, to nie jest gadanie w stylu "jestem nudny i niladny. Dziewczyny na mnie nie spogladaja"
Siema Em. :)
Może nie tyle co obczaił, tylko zwrócił uwagę na wiek :p
Witam witam.
Tylko się Av uwijaj, bo jeszcze ktoś Cię wyprzedzi ;)
cześć, dawno mnie tu nie było.
Poluje na konto fify 14, w miarę rozsądnej cenie, bo nie uśmiecha mi się wydawać 100 zł na key.
Co słychać?
Tomaszowy--> Spokojnie, nikt mnie nie uprzedzi, na pewno nie mannan! :D
Tym bardziej cieszy mnie fakt, że będzie sporo fajnych dziewczyn, których w ogóle nie znam :)
Ładne te dziewczyny? ;>
Mały--> O co chodzi z byłą dziewczyną i kumplem?