Bo zostały w sumie porzucone ... Nie ma co wspominać :) Recenzje nigdy mi nie wychodziły. Ale jeżeli obejrzę to się wypowiem, ale to nie dzisiaj, może jutro. The Killing S03E09 i The Bridge S01E02 muszą być obejrzane pierwsze. A w sobotę wylot na 8 dni (7 nocy) do Kebabów na patelnię.
Ciągle zapominam, że karczma czynna od 22.
Też bym chciał do Kebabów :) Ale w tym roku posucha i za granicę będę leciał raczej w przyszłym, albo może w lutym pojadę się ogrzać do ciepłych krajów. Teraz raczej w w polskie góry się wybieram nabrać trochę kondycji ;)
Jak dobrze, że jutro mam wolne. I od razu dwa dni pod rząd ogniska. Pewnie nie zasnę dzisiaj szybko, jestem trochę podjarany, że być może już jutro odbiorę moją piękną.
cześć wam, ale ja tylko na chwile, bo padam dziś ze zmęczenia, więc od razu dobranoc. :)
miłej nocy.
W gazownictwie. Rozwożę butle z gazem po różnych wsiach.
Pomagier. Jestem wyłącznie od pracy siłowej.
X@Vier455 ---> Ja ostatnie dwa lata byłem w polskich górach, więc w tym roku wylatuję z kraju :)
Ostatni weekendzik spedzony na splywie pontonowym rzeka Delaware z http://goo.gl/aanA3P
Tutaj przystanek na wysepce na zarelko
I wracajac dzien spedzony w Camelbeach.
Tutaj macie kamery na zywo i polecam zobaczyc zip line. http://goo.gl/owh2AJ
Ja nie mam odwagi na zjazd
Witam bezsennych :)
Nie wiem co mnie podkusiło, ale właśnie obejrzałem film Postal. Jest tak samo popierdzielony, jak gra video Postal 2. Co prawda film beznadziejny, bez ładu i składu, ale na wieczorną nudę jak znalazł i nawet się uśmiałem.
Jakby ktoś chciał
http://www.youtube.com/watch?v=g76HeMY7rGQ :)
Say helo to my little friend:
dobry wieczór :>
thomas, ło jezu, oglądałem kiedyś (sam nie wiem, dlaczego).
powiem tak, oceniając ogólnie film - "straszna kupa", ale jak na dzieło pana Bolla - znośny (chociaż " Złotą Malinkę" za niego dostał :). takie 4/10 powiedziałbym. Ale oglądać nie polecam, chyba że ktoś rzeczywiście nie ma co oglądać.
rekin, niezłe wiosło. :)
Hi, little friend :)
Dobra, biorę pod poduchę książkę i znikam Panowie. Do zobaczenia na GOLu za 9 dni :)
[214]
muszę to powiedzieć... ładna sklejka na tym wiośle :P
Jakoś nigdy mi się te takie jakby paski nie podobały...
Prawdę mówiąc sam nie wiem dlaczego to włączyłem, no ale tak jak pisałem - "zabijałem" nudę :)
Łyczek - miłej podróży :)
Dobranoc
Huth, top to żadna sklejka. Rzeźbiony klon płomienisty.
Łyczku przyjemnego odpoczynku. ;]
dobra zwijam się, może jeszcze coś obejrzę. dobranoc.
Pierwsza w nocy, kawałek pola, nic nie widać, goni mnie wściekły typek z widłami. Moge umrzeć.
Ale mam fula, ja pierdziele...
A już chciałem pisać do swojej crush że ją kocham... Dobrze, że się powstrzymałem ;f
To widzę znowu za jedynego trzeźwego robię :/ Przed chwilą wróciłem z "ogniska" ze znajomymi. Dwie wódki parę piw, a ja nic nie piłem, aż jestem z siebie dumny. I mam zamiar to kontynuować, bo z przykrością stwierdzam, że niektórzy uważają mnie wręcz za pijaka.
wczoraj coś dużo nietrzeźwych ;p może dziś będzie lepiej :)
Panowie, przy okazji spytam. Jakiego thrillera z tych byście mi polecali do obejrzenia dziś wieczorkiem (może coś z tych akurat ktoś oglądał) ?
-Misery
-Czwarte piętro
-Potęga strachu
-Uśpieni
Spokoojnie, jeszcze tydzień.
Trzeba wykorzystać ten czas, przełamać się, wziąć w garść i zrobić coś, co zrobić w swoim życiu powinien każdy mężczyzna. Flage!
Pokojowy? No to powodzenia ;]
W sumie znajomy też jedzie jako patrol. Chociaż nadal troche nie rozumiem czy rzeczywiście warto. Pić ogólnie nie można, większość czasu zabrana na obowiązki itp. Ale nie powiem, własny toi to niezła zachęta ;D
Ja w sumie wczoraj byłem schalny, ale miałem trzeźwość umysłu, ale to obcy teren i przez tę dziewczynę. A dzisiaj nadkwasota w zólądku, na co pomogły dwa piwka ;)
roniq -> dobrze, że sie powstrzymałeś, na prawdę.
emil -> niestety nie poradzę, nie oglądałem żadnego z tych filmów
a Łyczek gdzie leci?:)
Tymczasem ide spać, dobrej nocy :)
Żaden pokojowy, zwykły woodstockowicz ;). W tym roku po prostu trochę wcześniej.
Chociaż faktem jest, że czasami chodzi mi po głowie zapisanie się do PP na któryś z Przystanków.
Ja myślałem, żeby jechać na Woodstock w tym roku, ale później na OFF-a zapowiedzieli taki line-up, że mi szczęka opadła : D A, że oba festiwale dokładnie w tym samym czasie...
Ale bilet już mam i w tym tygodniu czeka mnie męczenie się z PKP przez prawie 500km drogi do Katowic : p
W pociągu bywa ciekawie jeszcze jak jedzie się na woodstock, wyruszam 30 zobaczymy co się bd dziąło :D
W przyszłym roku pojadę z wami panowie, w przyszłym roku.
Żono moja, serce moje
Chwila.. Przecież ja już jestek w domu. Hisotira z wczoraj sie powtórzyła. Pierdole wiecej nie pije.Wybaczcie bezsenni kompani. Dobranoc
Nie chodzi o to żeby nie pić, tylko żeby robić to mądrze.
Pij madrze jak siedzi rodzina dziewczyny polewa ci i pij pij. Odmowic nie wypada. Jak na ich polewanie to i tak najlepiej sie trzymam
Ed.
Zdecydowaniw nuta na dzis
http://www.youtube.com/watch?v=OGEfoU8c5lw&feature=youtube_gdata_player
Jesli pokrecilem link to sory. Moze i piosenka nieciekawa ale w tym stanie refren potrafi sie wkrecic
Rzygam Pihem. Jest z Białego i często bywa w Suwałkach.. nie wiem czym tu się podniecać :(
malyb -> właściwie to się nie dziwie, nie są to jakoś bardzo znane thrillery. Ale obejrzałem Misery. Polecam, jak ktoś ma chęć na jakiś thriller, a nie wie jaki :p
pierdziele, chyba nie zasnę dzisiaj. 30 stopni w pokoju, dajcie spokój... :/
emil kuroń Klima się zepsuła i tak siedzę w pracy w lokalu usługowym dzisiaj od 11 godzin i jeszcze godzinę ...
Współczuje panowie. U mnie już chłodniej, chociaż nadal duchota. Na szczęście jestem wyposażony w wiatrak :>
I w końcu zaczyna się ta pora doby, w której można jakoś normalnie funkcjonować przy tych temperaturach. Cały dzień miałem dość tej żarówy. Jak wróciłem z roweru to myślałem że umrę.
A ja jutro sobie imprezuję, w czwartek w moim rodzinnym Augustowie, a w następnym tygodniu znowu wyjeżdżam do stolicy. Dostałem szansę od losu - trzeba korzystać!
Myślałem dzisiaj o tym jak postąpić wobec kogoś, kto dowiedział się o nieuleczalnej chorobie. Zastanawiałem się czy pogadać z nim o tym, wypytać, pocieszyć. Ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie pozytywne myślenie i pomoc. Zwłaszcza, że w tym wypadku ta choroba powoduje depresję.
U mnie też strasznie gorąco, wyszedłem dopiero z jakieś 3h temu z domu, a i tak taka duchota, że bez jakiegoś soku, czy napoju człowiek by nie wytrzymał. Na dodatek pierdzielone komary, całe nogi mam pożarte.. A w pokoju temperaturę mam w porządku, także z uśnięciem problemu nie będzie :)
Najgorsze jest to, że właśnie znajomy rozstał się z dziewczyną i jeśli nikogo do niedzieli nie ogarniemy z wyjazdu na domki lipa.. Od początku wakacji czekam na ten wyjazd..
Skrycie obserwuję.
Trafiłem przez zapodany kanał (coś tam żółto;)), kiedy nie działał, na jakieś rozgrywki M:TG.
Kuurde, pamiętam jak w podstawówce sie w to grało. Co prawda każdy miał nie więcej niż kilkanaście, w porywach 20kilka kart plus nie wiedzieliśmy jak sie gra, ale było całkiem spoko. Zawsze lubiłem na nich te wyrąbane obrazki ;D
Nie ma o czym pisać to nie piszę. Kolejną noc z rzędu gadam z koleżanką na twarzoksiążce.
No to i ja się dzisiaj dopiszę, też o niczym. Ciekawsze to, niż próba zaśnięcia przy takiej duchocie.
jestem jeszcze, ale wolałbym aby mnie nie było.
teraz spróbuje zasnąć, ale pewnie jeszcze przez 2 godziny będę się męczył nim zasnę, o ile mi się uda.
wiem, że zrzędzę jak typowy polak. ok, już nie będę...
dzięki za linka, przypomniał mi się trzeci Fallout :)
tymczasem bywajcie.
Za chwilę finał!
Niestety nie ma żadnego polaka :( Dotychczasowy mistrz świata - polak - zajął w półfinale 19 miejsce, a tylko 16 osób wchodzi..
http://www.twitch.tv/cubecastws2
http://www.twitch.tv/cubecastws1
Oj, uwierz mi - pół roku temu jeszcze miałem ogromną ochotę polecieć do Vegas.. Gdybym nie miał problemów z kasą to pewnie bym tam był.. Cóż, może na następnych mistrzostwa świata się wybiorę.. :-) A z pewnością na Europy - niezależnie gdzie się odbędą..
Wielokrotny rekordzista świata - Feliks - na WS2 - pomarańczowa bluza.. Co ciekawe, jeszcze nie zdobył chyba żadnego złotego medalu..
Chyba tylko raz w życiu udało mi się ułożyć kolory...
Ile kasy dostaje zwycięzca ? :P
http://www.cubingusa.com/wc2013/events.php
Za główny event, czyli 3x3 - $2,000
No, skończyli 4x4, czas na finał 3x3!!!
Co? Tylko tyle? Nie oglądam dalej :P
Nie no, serio... to się ledwo tam opłaca lecieć...
Wbije na chwile. Wakacje mijaja, czesto pracowicie. Nawet nie wiem czym tu sie podzielic, o ile ktokolwiek zauwazy ze jestem. A w sumie to niezbyt jestem, bo lece spac. Ale zapuszcze cos na dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=cX-8MHKuQ5I
Cztery ostatnie osoby zostały.. :-)
http://www.multitwitch.tv/cubecastws1/cubecastws2
No, ale ponoć w 5 sekund można zarobić dodatkowe $1600 - za ustanowienie nowego rekordu świata ;)
Finał wieczoru!!
Otwieram, dzisiejszą bezsenność w duszności.
Arxel -> Czy to nie trochę małe stawki jak na mistrzostwa świata?
Dostałem dzisiaj wyrzutów sumienia jakobym zaniedbywał swojego kota, więc w najbliższym czasie ufunduję mu odjechany, 99cm drapak z bajerami
To znaczy drapak miał być dopiero na Międzynarodowy Dzień Kota, tak by to wyglądało bardziej oficjalnie, ale jak zobaczyłem że jest to dopiero 17 lutego, to nie chcąc być posądzony o wymówki zrobię jednak niespodziankę czworonogu do końca następnego tygodnia, fochnięty kot to ostatnie czego mi potrzeba;)
X@Vier455 ---> No niestety coś niewiele w tym roku.. Dwa lata temu (Bangkok, Tajlandia) polak za pierwsze miejsce zgarnął 5500€, więc różnica ogromna.. :-)
Dziś spotkałem się z 21 znajomymi i z każdym oddzielnie. Uszczęśliwiłem chyba wszystkich, ale jestem padnięty masakrycznie. Polecam wszystkim horror Obecność. Przed chwilą wróciłem z kina i nie idę spać...
Z jakąś godzinę temu wróciłem do domu, wchodząc na swoją ulicę (ciemno, rzeka, drzewa, krzaki) zorientowałem się, że nie ma prądu. Kompletna ciemność, latarnie nie działały, więc szedłem sobie po ciemku. Idę na zakręcie, w najciemniejszym miejscu gdzie totalnie nic nie było widać, a kilka kroków za mną z chodnika odezwała się kobieta.. O mało nie padłem na zawał.. Okazało się, że leżała tam sobie ze swoim facetem w niezłym stanie. Metr w lewo i bym na nich wlazł.
Całe szczęście, że prąd włączyli, bo w takich warunkach nawet do łóżka ciężko dojść.
kokoju-> Ja proszę o zdjęcia owego drapaka! c:
cs-> To wyobraź sobie jak w takich warunkach musisz biec przez pole, przy okazji wpadając w dziesiątki kopek siana, musząc jednocześnie pobić swój rekord na 200m bo goni cie dość nieprzyjemna persona ;D Północ to zdecydowanie najdziwniejsza część doby;P
Co tam dziewczyny? :)
Jak można mieć wyrzuty sumienia wobec kota? :O W sumie nie, można mieć jak sie rzuca ościane, żę jużgryzoni nie złapio... :)
z kumplami ( w sumie to kumpel z laską i taka jedna laska) we 4 proponują mi wyjazd moim autem na woodstack. Ale po pierwsze nie czuje sie na siłach żeby tam jechać, po drugie mnei nie kreci ten klimat subkultury po trzecie w razie czego, szkoda auta.gdubu sie uszkodziło..
ale dostałem reprymende od znajomej, że mam nie być pizda i jechać :)
Witajcie ;)
Woodstock to dosyć specyficzna impreza, imo trzeba czuć ten klimat żeby się dobre bawić (albo być ze świetną ekipą, która wszystko zrekompensuje). Ja nigdy nie byłem, i póki co nie planuje.
Jakieś ciekawe plany na "wieczór" macie?
No pewnie, BF3, Drużynowy ''Śmierć-Bój'' (nazwa opatentowana!), i jakoś czas do 1:00 zleci;)
Ewentualnie dokończę drugi sezon LOST, ale przyznam że tu jakoś nie mam już takiej motywacji jak miałem podczas pierwszego sezonu
Montera z każdym oddzielnie ? :D To jakaś nowa dyscyplina speed meeting? xD Ja dzisiaj poszedłem na World War Z do kina i przynajmniej wyszedłem zadowolony. Rozrywkowe kino w sam raz dla ludzi nie mających co robić we wtorek rano :) Przyjemnie się ogląda, nie ogranicza się do tylko Hamerykańców, budżet spory więc efekty niezłe, ogólnie polecam :)
Dobra nuta: https://www.youtube.com/watch?v=j97WR_slydY
Ja dokończe drinka, potem mała sejsa w Sleeping Dogs :) Jescze musze przmyślećten wyjazd, bo czerze wole jechać nad jezioro 180 km bliżej, wiem gdzie jechać a tak samo sie nakurwie :)
obecny :) padnięty jestem, teraz w Fifę idę zagrać, może tu wpadnę później jeszcze.
Iluzja - polecam.
Dobry :)
O World War Z opinie wśród znajomych są podzielone, sam muszę się wybrać do kina i ocenić.
malyb - nie pij już :)
Dzisiaj fajnie mi minął dzień praktycznie całe popołudnie spędzone z dziewczyną, później doszli znajomi i w efekcie kumpel pogodził się z dziewczyną i na domki się wybieramy :)
Dobry.
Mi osobiście WWZ podobał sie o tyle, że nie był aż takim crapem jakim przypuszczałem :)
Chyba pogram w zielone GH. Świetna sprawa, polecam.
Szynszyl patrzy na mnie wzrokiem,
pełnym troski, zaufania,
zbliżam palec, całą rękę,
to początek podgryzania.
Trochę dyni czy rodzynki
i na chwile żarłok gaśnie,
wrzuce patyk, niech se gryzie,
to mój szynszyl, szynszyl właśnie.
Wieczór późny już nadchodzi
on dopiero się przeciąga
pyszczek ziewa, cały wstaje
mam jakiegoś dziwoląga!
I godzina 2 w nocy,
skacze z półki na półeczkę,
spać sie nie da, hałasuje!
Może zasnę za chwileczkę.
Gryzie kraty, znów szaleje
biega w kółko, nienormalny
zaraz wyjmę go z tej klatki,
chociaż wzrok mam już fatalny.
Ledwo widzę na te oczy,
szynszyl szybko mi ucieka,
łapać,łapać trzeba zbiega
zimny pot już ze mnie ścieka.
Gdzie go szukać?
Gdzie go znaleźć?
Kto mi na to dziś odpowie?
Nagle słychać, ciche piski,
obok szafy widać głowę
wyprostował się skubaniec
widać tylko już połowę.
Szybkim susem za nim biegnę,
w garść go szybko i do klatki,
to obraził się już na mnie
i plecami dotkął kratki.
Trochę taki to potworek,
lecz futerko ma puszyste,
za to kocham mego stwora,
będzie ze mną wciąż, zaiste.
-------------------------------
Wiersz sponsorowany przez moją szynszylę Gizmo
No to, jedziem na Woodstock! :)
Glober, spójrz na grupe. Jeśli jeszcze nie wyjechałeś :)
Oi!!! http://www.youtube.com/watch?v=vGzWBbpX4-0
Wyruszam za godzinke. Glany są, namiot jest-znaczy jestem spakowany.
nie wiem, czy ktoś bezsenny jeszcze czuwa, ale zapytam:
Był ktoś może w kinie na "The Conjuring" ? Warto stracić trochę złotówek na ten film ? :)
Byłem w poniedziałek i film jest naprawdę świetny. Więcej tutaj: https://www.gry-online.pl/forum/obecnosc/z2c3a6b3
Hm. dzięki Montera. Chyba się przejdę do kina, tak wszyscy go zachwalają ;)
Co prawda maniakiem horrorów nie jestem, ale od czasu do czasu lubię coś dobrego obejrzeć z tego gatunku.
ludzie na wyjazdach to i w bezsenności pustki. :)
malyb i Veron na Woodstocku, Łyczek za granicą. A reszta, nie wiadomo gdzie. :p Montera widzę jedynie na FB czuwa. :>
Mały nie jechał, zajrzyj na fejsa :)
[Ed.]
Taa, Montera na fb śmiga, ale tutaj już nie zajrzy :)
Montera natomiast próbuje udawać, że umie grać w gry multiplayer, tymczasem leczy kompleksy lamiąc w left 4 dead 2. Paszoł won od kontry.
http://www.youtube.com/watch?v=uHss5bMHXfg jest tu ktoś? Utwór może i nie wybitny, ale jak najbardziej pozytywny na noc :)