Bezprzewodowy pad z xboxa 360 do pc
czesc
zastanawiam sie nad zakupem czegos takiego. fajna sprawa bez kabla. i tu moje pytanie- czy jak kupie odbiornik do pc to bedzie on wspołpracował z każdą wersją pada bezprzewodowego????
a co to za odbiornik? i czy mozna dokupic jakis kabel by to dzialalo?
Też mam wireless reciver, działa idealnie, co ciekawe Windows 7 ma już standardowo zainstalowany sterownik do tego odbiornika, nawet nie trzeba nic ściągać.
Nie :)
Polecam kupić podróbkę na dealextreme, 2x taniej niż na Allegro i nie ma różnicy w działaniu, a wykonanie jak najbardziej OK.
czyli cos takiego np?
http://www.dealextreme.com/p/pc-wireless-gaming-receiver-for-xbox-360-controller-black-129230?item=2
a nie ma opcji by podlaczyc bezprzewodowego jakims kablem? tam nie ma zadnego wejscia?
Nie podłączysz bezprzewodowego kablem, jest wejście, ale tylko do ładowania pada.
"połączyć bezprzewodowo kablem"
u made my day
michalek - no co?:) ps3 tez ma kabel bezprzewodowy a mozna go podpiac do kompa kablem i grac na pc:)
ale jak kabel może być bezprzewodowy.. Widziałeś kiedyś coś takiego jak np. 'bezkablowy kabel usb'?
Odnośnie pytania, to tam jest z przodu pada wyjście na headset chyba, nie podepniesz tym do pc, natomiast z przodu może do ładowania jak jak [10]
jasne, zle napisalem, tzn totalnie bez sensu, ale nie bede juz edytowal:)
chodzilo mi o to, ze bezprzewodowy pad z ps3 mozna podpiac kablem do pc i po prostu zastanawialem sie czy nie da sie tak zrobic z padem od xboxa
no ale nie da sie jak widac, trzeba mi kupic ten receiver...
jak rozumiem ten z linka jest ok?
haha ps3 tez ma kabel bezprzewodowy
el. kocyk you made my day!
Miloszek_16 - no juz napisalem ze bez sensu to bylo:) rozmawialem akurat przez telefon i takiego babola walnalem:)
jak rozumiem ten z linka jest ok?
mam go i polecam, jedyny "problem" jest taki, że trzeba manualnie zainstalować sterownik
Lepiej kupić ten WIRELESS RECEIVER i nie pieprzyć się z kombinowaniem :D
Link : ( [link] )
Polecam łączy się z 4 padami do xboxa
Podoba się wbij na mój kanał YouTube
( [link] )