Będzin

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.10.2013 22:15
👍
1
odpowiedz
Piorgorn_NPC
22
Generał

Będzin

Witam
Ja to mam zawsze mówiłem, że ten Będzin to jakiś dziwny. Miasto gdzie podczas TdP jak helikopter z kamerą wleciał to sygnał stracił, gdzie jak na peronie spytałem gdzie tu toaleta to babka mi odpowiedział "Panie tu nic nie ma!" No i jego mieszkańcy .... Znam kilku normalnych ale ogólnie zawsze Będzin kojarzy mi się z jedną wielką patologią :/
No i czas na dowody. W MTV ma być emitowany program "Epika z Warszawy" - czyli coś jak "Ekipa skądś tam" (takie amerykańskie gówno) i jedną z uczestniczek będzie jakaś lolita z Będzina :D

http://www.plotek.pl/plotek/10,82573,14737465,Ania_z__Warsaw_Shore___Jak_facet_ma_tatuaze_to_jest.html
Ehhh... typowy Będzin.

My Dąbrowianie to mamy pecha. Takie ładne miasto a takich zjebanych sąsiadów mamy. Z jednej strony Będzin, a z drugiej Sosnowiec. Dobrze, że z trzeciej Pustynie mamy ;)

13.10.2013 22:34
Ciekawt Fryzjer
😊
2
odpowiedz
Ciekawt Fryzjer
16
Pretorianin

Genialna historia

14.10.2013 00:39
Diobeuek
😊
3
odpowiedz
Diobeuek
203
Quid est veritas?

Od Sosnowca to się proszę odczepić.

edit
Połowa Dąbrowy to pustynia :P

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl