battlefield3
czy jest szansa że odpale przynajmniej w 25-30 fps tą grę na moim laptopie?
bo z tego co słyszałem gra na max ustawieniach chodzi dopiero pod mocnym i5 i gtx 590
bo z tego co słyszałem gra na max ustawieniach chodzi dopiero pod mocnym i5 i gtx 590
Obawiam się, że to wciąż za mało dla tej gry. Zalecana jest jeszcze druga GTX 590 i Core i7 2600K.
spoiler start
Kto ci takich bredni naopowiadał?
Powinno być ok. na minimalnych ustawieniach.
spoiler stop
na moim
i5 2430m
4gb ddr3 ram
gt555m
smiga plynnie na wysokich z teksturami na ultra , jedyne kiedy mnie przykrzaczy to jak wyjde z budynku na przestrzen otwarta (ale to nie zawsze i to doslownie na 2 sekundy zmule zlapie) do przezycia
źle syszałeś
Sprzęt w sygnaturce. Caspian Border na Ultra czasami spada do 30 FPSów. Zazwyczaj jest w okolicach 40, a rekord zarejestrowany benchmarkiem Frapsa to 65 FPS.
@Narmo
Grasz na ultra z max rozdzielczością i z włączonymi wszystkimi bajerami ( AA na full itp. ) ?
Grafikę podkręcałeś? :D
Pytam bo sam chcę za jakiś czas złożyć coś podobnego ( jeśli kiedykolwiek sobie coś odłożę kasy -,- ).
Orzołek --> 1680x1050, wybrane ustawienia Ultra w menu. Nic nie podkręcałem (ani procesora, ani karty).
Próbowałeś grać może na 1920x1080 po OC karty? :D
Rozumiem, że HBAO włączone ( czy jakoś tak xd ) i MSAA na max ?
Jeszcze raz dzięki, ale wolę zapytać Ciebie niż patrzeć na testy, tam wszędzie co innego wychodzi...