Battlefield Bad Company2
Czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego musze od nowa aktualizowac ta gre ?. Przed chwila odpalam battlefielda a tu pisze ze musze to zrobic. Gra byla aktualizowana jakies 2 miesiace temu.
Nie musisz jej aktualizowac "od nowa" - musisz ja aktualizowac bo kilka dni temu wyszedl nowy patch, ale sciagasz tylko jego, a nie calosc.
Nowy patch zajmuje trochę ponad 2 GB. Wyszedł przedwczoraj chyba.
- Removed some memory leaks
- Fixed crashes when the game attempted to render lots of content (high detail, high FOV or multiple-monitor modes); this should particularly help multi-monitor users
- Chat window no longer causes lag spikes
- Chat window reworked opacity & visibility-time is controllable through settings in settings.ini
- Clantag is remembered when using auto-login
- Banner URLs can be up to 252 characters in length
- Minor performance enhancements
- Reduced rubberbanding on servers with more than 24 active players
- PrintScreen takes a screenshot, file stored in Documents\BFBC2\Screenshots directory
A jeżeli masz grę z innego źródła niż Steam, to kasuje też DRM.
https://www.gry-online.pl/forum/battlefield-2-bc2-i-3-czesc-202-bed-kapany-tszy/z3af5034?N=1
Jak by ktoś mógł podać linka do pobrania bezpośredniego pliku a nie przez aktualizator to był bym wdzięczny. Z obecną siecią mogę zapomnieć o pobieraniu przez aktualizator.
Niestety chyba nie ma innego sposobu niż aktualizator. Idiotyczne rozwiązanie, trzeba ściągać cały wielki patch z dodanymi nowymi zmianami od początku, co dziwne aktualizator zżera sporo zasobów procesora jak na operację pobierania plików. Do tego brak opcji wznawiania pobierania :O
Otóż chyba się mylisz. Patch który dodany był na premierę dodatku vietnam można było pobrać w pliku. Chyba że tego nie dali.
Nvm, ten link już nie działa.
Ten patch można było ściągnąć kilka tygodni temu, EA już go usunęło ze swoich serwerów, ale pewnie instalka gdzieś krąży po necie.
BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe - na trackerach.
Jak to możliwe że tamten patch został usunięty skoro ja go właśnie pobieram. ?
A ten nowy też muszę !