Battlefield 3 - Zmoczył lont ?
Nie wiem, czy to tylko moje wrażenie, że Battlefield 3 jest krokiem wstecz? W porównaniu z BC2 modele zniszczeń są dużo gorzej wykonane. Co o tym myślicie?
Racja. BFBC2 lepiej się grało i było mniej błędów.
Zmoczył lont?
No to chyba zmoczył ten lont
To chyba taka metafora, że nie wystrzeliło/wybuchło (co też jest metaforą i to dwuznaczną :P)
Zmoczył lont ?
Interesujące.
Zaiste świetna metafora milordzie !
Oh nie czepiajcie się , bo nawet pasuje , gdyż beczka fajerwerków do końca nie wybuchła... W aspekcie modelu zniszczeń DICE trochę skopało sprawę , gdyż prawdę powiedziawszy ten z BC2 sprawował się w moim mniemaniu z lekka lepiej....
Jednak to nie zmienia faktu , iż to nadal tak miodna gra , że jest się w stanie spędzić przy niej kilkaset godzin bez żadnego przymusu....
A teraz grać ;)
Winienem Wam dzięki, moi zacni krajanie za docenienie metafory
Avenger - wpier itd. :)
AvengerXXX --> Nie wmawiaj ludziom, że nie jesteś trollem.. ;) To tak na przyszłość.

Zaczęło się ;] ------------>
Ja uważam że jest nie zmoczył lontu. Model zniszczeń jest lepszy, gra się bardzo przyjemnie, zwłaszcza na CQ64. Gra ma parę błędów, ale wszystko zapewne będzie poprawione w aktualizacjach.
No nie, knociarz Avenger się tu dostał!
Wyrazil swoje zdanie inteligenci, a wy sie czepiacie - to ja tez powiem, ze: BF3 to niewypal jak nie wiem co, co najwyzej swieczke zapalil - a nie lont.
sethlan - znowu zaczynasz?
Sethlan [ gry online level: 1 - Konsul ]
Nie bede prawil Ci jakis wywodow, bo nic to nie da - chce Ci tylko uswiadomic, ze w zadnym wypadku nie faworyzowalem MW3, owszem BF3 - uwazalem za kiepska gre, ale z kolejnymi filmikami na TVGry, co raz bardziej sie przekonuje. Po za tym, pytanie dotyczylo bardziej uswiadomienia sobie, jak tak wymagajaca gra chodzi na takim leciwym sprzecie.
A moim zdaniem dał dupy, obecne generacje fpsów wyglądają ładnie na papierze i nic więcej, CoD syf, BF syf, jedynie BC2 jest do pogrania.
Taa