Battlefield 3- pytanie
Grozi coś za to, że uruchomiło się prędzej grę programem hide ip ?
Może banalne, ale nie udaje mi się. Sam początek, metro, po wybuchu wiszę za oknem, mam nacisnąć spację i wskoczyć. Naciskam tę cholerną spację (są trzy szanse) i nic, ciągle ginę. O co chodzi?
ja nie wiem, ja naciskałem, on pare razy spadł ale tak powinno chyba być i nagle wskoczył.
a ja mam pytanie czy da się tą grę zainstalować normalnie jak zwykłą grę z płyt bez pobierania 12gb przez posranego origina, bo jeżeli nie to po co w ogóle wydają pudełkową wersję??
jak pokazuje ci się ikonka ze SPACE to musisz kilkukrotnie nacisnąć spację (ikona SPACE mruga)
cinekp89 --> Przeciez on Ci z Originu nie pobiera gry, tylko instaluje z plyty. Tak jest w wersji pudekowej, a pobiera wylacznie jesli klucz masz do wersji cyfrowej.
Polony--> Możesz wpisać do ORIGIN-a klucz z wersji pudełkowej i zassać całość z sieci, instalując wszystko bez wyciągania płyt z pudełka.
Mozesz, tylko po co, skoro instaluje z plyt, a z Origin ciagnie tylko 500 MB patch. Tak jest szybciej.
No ja podałem klucz gdy mnie o to prosił origin i mi zasysa a z płyty już pewnie nieruszy :/