Mam spory problem z BF3... Odpalam kampanie i po kilku minutach gra zawiesza sie i wraca do windowsa... Widze ja nadal na pasku, ale nie moge kliknac. Strasznie irytujace... Wiecej niz 5min chyba narazie nie udalo mi sie pograc wiec jestem delikatnie mowiac lekko wkurzony ;p
Mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty, ponizej specyfikacja mojego kompa
Intel Core i7 960 3.2 GHz
Gigabyte GA-X58A-UD5
Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB
12gb ramu
Spotkal sie ktos z podobnym problemem? Bede wdzieczny za jakies info.
Przed chwilą odpisywałem na podobny komentarz, ale powtórzę gra ma więcej problemów niż Homefront. EA spieprzyło wszystko! Reinstaluj BF3.
reinstalacja niestety nic nie dala.... jakies inne pomysly?
Instalowalem z plyt i dupa, pozniej zassalem instalke z origin i tez to samo...
Kiedy czekalem na przesylke z BF3 sciagnalem scene-release i przeszedlem singla, paczka doszla, usunalem pirata, zainstalowalem retail, zaczalem grac w singla od nowa i co kilka chwil jakies bledy, a to artefakty, a to zacinanie sie a to crashe do pulpitu. Pewnie wszystko to wina tego syfiastego BLoga, skoro wczesniej wszystko ladnie smigalo bez potrzeby uzywania przegladarki internetowej do grania.
No dokladnie.... Ja osobiscie mam zasade: albo org, albo wcale. Ale takie sytuacje na pewno nie zachecaja ludzi do kupowania legalnie gier. Poslalem juz im maila z bluzgami i podejrzewam, ze nie tylko ja... Mial byc weekend z BF3, a jest klops...