Batman AA GOTY - nie działa ze spolszczeniem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
11.12.2013 12:29
claudespeed18
😐
1
odpowiedz
claudespeed18
221
Call me Snake

Batman AA GOTY - nie działa ze spolszczeniem

Zrobiłem tak jak masa ludzi zaleca. Spolszczenie wgrane(oba foldery) i zmienione w Installer int na pol. Tylko że menu jest po polsku ale nie chce się uruchomić po wciśnięciu 'Graj' :/ . Paczka ze spolszczeniem ma jeszcze folder 'binaries' i po podmianie gra działa ale wrzuca GfWL do właczenia. Także mam wersje ze steama i również właczone GfWL. Niby nic tragicznego w końcu wszystko(prawie, bo tekst podczas wyzwań czasem nie jest) po polsku. Jednak nie działaja mi acziwmenty :/ Podmnieniłem plik achievements.int tak ja radzi Egon w 332 poście tutaj: https://www.gry-online.pl/forum/lowcy-okazji128/z9c591be?N=1
ale też nie działa - sprawdzam podczas powalania Zsasza a zaliczonego nie mam aczika.

Co więc zrobić, czy trzeba podmieniać te Binaries, czy można to jakoś inaczej uruchomić i by były acziki?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl