bad company 2 nie mozna sie połaczyc ea
wczoraj grałem było ok dzisiaj próbuję włączyc i wyskakuje mi taki błąd
nie można się połączyc ea
czy to może być to że pobrałem wall hacka do tej gry normalnie uruchomiłem i grałem
wczoraj
widocznie pb cie namierzył i dostałeś perm bana po kluczu. Jedyne wyjście to iść do sklepu i kupić nową grę, a najlepiej odpuścic sobie granie po sieci, bo tylko skończone szmaty korzystają z cheatów w czasie gry w multi
pozdrawiam
Jeżeli w innych grach nie masz problemu z łączeniem się z grą w sieci, to dostałeś bana na konto i nie pograsz. Z drugiej strony to nawet lepiej. Jednego oszusta mniej.
ale mi powino wyszukac serwery bo moglbym zagrac na serwerach bez pb
kurde gdybym wiedział to bym nie właczał bo chciałem z ciekawosci nie wiedziałem ze daja bana na cd keya
Przez haxy namierzyli cię i masz bana. :) (prawdopodobnie)
spoiler start
I pieniądze twojej mamy poszły w błoto
spoiler stop
nie masz zadnego bana, tez sie nie moge polaczyc z serwerami a nigdy nie hakowalem. swoja droga nalezy ci sie ten ban.
Jak wyżej. Dzisiaj rano jeszcze grałem a po południu już nie mogę sie połączyć z kontem EA Online.
spoiler start
Nigdy nie używałem wszelkiej maści wynalazków do oszustwa :) więc to nie jest powód braku łączności
spoiler stop
Już działa :)
667 niech to bedzie nauczka że nie mozna oszukiwać. Gra na haxy jest bez sensu bo samych siebie oszukujemy.
panowie, było głąbowi nie mówić że serwery nie chodzą - kupił by nowy egzemplarz i wydał parę złotych to by zapamiętał, że nie wolno oszukiwać w MP. A tak, jak go nic finansowo nie zabolało, to dalej będzie cheatował.