Avatar The Game Problem z włączeniem
Witam
Zainstalowałem Avatara i gdy go włączam wyskakuje mi okienko żeby wpisać klucz. OK wpisuję klucz zatwierdzam pokazuje się okno Avatar i znika i nic czy ktos zna rozwiazanie tego problemu ?
Tak spelniam wymagania przepisalem kod z ksiazeczki i wyskakuje tylko okienko startowe i dalej nic ?
może spróbuj zainstalować patcha albo może porostu źle wpisujesz cd-key albo masz pirata:
Mam pożyczonego od kolegi
jak masz pirata to weź cracka wstaw i będzie git chyba pirat jest zrypany a jak orginala spróbuj patcha albo upewni się ze nie mylisz się w cd-keyu i np piszesz 0 zam zamiast O i mozliwe tez ze płytka jest zarysowana za bardzo i upewnij się ze twoja karta graficzna pasuje do avatara
a da sie zrobic ze te okno do wpisania kodu wyskoczy ponownie bo prubuje i nic. Dodam ze instalowałem demo i też to samo a wczesniej dzialalo
i to nie raz
a jaką masz karte graficzną bo w cd action pisało ze na ati niedziała
a patcha żeś zainstalował a właśnie najpierw się upewnij czy avatar obsługuje twoja kartę
Standardowo: Zdjęcia gry + karteczka!
Tak, trzeba za każdym razem, bo możemy złamać regulamin! Ale i tak nikt z Was go nie przeczytał. :P
Nie mogę dodać zdjęcia bo kumpel wzioł płytę a 30 km nie ędę jechał po nią.
heheh zaczynam myśleć ze masz pirata a pyzatym kto by czytał regulamin;)
raczej nie bo cd-keya trzeba wpisać, zresztą po instalacji próbowałem ją włączyć i nic (a płyta była w napędzie)
1)Nie mam pirata
2)Zapytałem się o rozwiązanie problemu
3)A jak narazie to tylko nabijacie sobie posty tymi samymi odpowiedziami.
Na pewno byłeś już do tej pory u tego kolegi i trzeba było zrobić zdjęcie tej gry i wrzucić tu.Sorry,ale dziś jest już tyle piratów(oczywiście nie mónwie że ty nim jestess)że nikt ci nie uwierzy jak jakiś błąd wyskakuje i prosi żebyś wpisał klucz,bo jeśli płyta jest w środku to nie powinnwo takirego błedu wywalac.
Wpisałem klucz klikam ikonę pokazuje się okno włączania i dalej nic ....
jak chcesz pograć w avatara kup se oginalaxD
nie no żartuje masz coś z kapem albo wina płytki jak u kumpla chodzi to winna kapa ale zapytaj kumpla tez czy coś instalował jak tak to zrób to samo może masz directx nieodpowiedniego pamiętaj zapytaj kumpla chyba ze go se wymyśliłeś:
A czy zarejestrowałeś grę?