Atak na księdza Olszewskiego przez Tuska

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
07.02.2026 23:58
😐
1
odpowiedz
serious
17
Pretorianin

Atak na księdza Olszewskiego przez Tuska

Co sądzicie o ataku na księdza Olszewskiego przez obecną władzę? Ciągnie się to już długo. Jak dla mnie to obrzydliwe mieszać politykę do religii. Wiadomo, że ta władza nienawidzi kościoła, ale nie myślałem, że posunie się do takich rzeczy.

Tłumaczą to tym, że ksiądz popełniał jakieś oszustwa, tylko czy są na to realne dowody? Prawdziwe, a nie stworzone przez tę koalicję. Zauważyłem, że jak kogoś się uczepią, to zawsze znajdą jakieś "dowody", nie ma tak, że ten ktoś okazuje się czysty, tylko zawsze jest winny. Inne wyroki sądu, niż chce władza też im nie pasują i powtarzają rozprawy, aż przychylny im sąd wyda taki wyrok jaki chcą.

Mam nadzieję, że niedługo ta banda kłamców na czele z tym pseudo prokuratorem generalnym zostanie rozliczona.

08.02.2026 00:05
1.1
rpg-7
99
Generał

Złodziei należy trzymać za kratkami. Jak ksiądz to może kraść bezkarnie?
Niech się za robotę wezmą a nie wyciągają łap po cudze!

post wyedytowany przez rpg-7 2026-02-08 00:06:08
08.02.2026 00:07
Soulcatcher
2
1
odpowiedz
Soulcatcher
288
Crimson Desert

Premium VIP

Ja nie do końca wiem czy o tym samym myślimy.

Chodzi ci o tego złodzieja co z innymi złodziejami kradł kasę dla ofiar przestępstw i wybudował sobie za to hotel i studia nagraniowe żeby robić programy propagandowe?

Jeżeli o to chodzi, to oszust jest, taki z niego ksiądz jak z koziej dupy trąba. Nie może być księdzem ktoś kto okrada potrzebujących i pokrzywdzonych.

Spoko, już siedzi na ławie oskarżonych. Już były pierwsze rozprawy.

08.02.2026 00:12
-=Esiu=-
3
odpowiedz
-=Esiu=-
219
Everybody lies

Via Tenor

Strasznie słabiutki bait...

08.02.2026 00:17
CoByByłoGdyby
4
odpowiedz
CoByByłoGdyby
5
Chorąży

Ja bym chciał, żeby takimi sprawami zajmowała się prokuratura i sądy. Winny to niech idzie do więzienia o kropka.

08.02.2026 00:28
claudespeed18
5
1
odpowiedz
claudespeed18
222
Call me Snake
Image

Jak dla mnie to obrzydliwe mieszać politykę do religii.

Niespecjalnie rozumiałeś(o ile wgl słuchałeś) co mówiła pani na lekcjach Historii.

Muszę cię zasmucić chłopcze ale to koegzystencja działająca od kilku tysięcy lat za plecami obywatelów.

Dla podtrzymania zabawnego wątku tutaj lepsza akcja >>>>>>>>

08.02.2026 01:00
papież Flo IV
6
odpowiedz
papież Flo IV
104
Kardynał

Co sądzimy? A co my, dwunastu gniewnych ludzi, że mamy go jeszcze osądzić?

08.02.2026 01:12
Cuksol
😈
7
odpowiedz
Cuksol
8
Chorąży

Ksiądz Robak

Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl