Assasssin's Creed Unity w Empiku
Siemka, wie ktoś może czy ACUnity ten z empika różni się czymś od tego z Uplaya?, czy może to to samo(chodzi mi o te dla mnie cenne 30min rozgrywki) no bo jednak na Uplay'u kosztuje 219zł, a w empiku 139zł, a to jest jednak różnica, wiecie, wolę się upewnić, ponieważ planuje zakup właśnie tej "Empikowej" edycji. Z góry dzięki za odpowiedzi;D
Ogólnie odradzam zakupy w sieci sklepów empik, nie tak dawno temu zamówiłem Assassin's Creed IV Black Flag w wersji Ubisoft Exclisive, oczywiście dostałem najzwyklejsza wersje z jakim marnymi dodatkami, gdybym był ujem to złożył bym reklamacje ale już mi się nie chciało, z reszta zapłaciłem 20/30zł mniej niż kosztuje wersja którą dostałem...
Co do tematu, z reguły jest tak że gry na stronie producenta (szczególnie pre-ordery) są niestety droższe niż te ze sklepu typu MM czy 3kropki...
A te 30min pewnie równie dobrze można przejść w 10 czy 15, szkoda kasy.
Jesli masz zamiar doplacac do AC ze wzgledu na dodatki, to moze lepiej kupic zwykla edycje + season pass. W SP beda wszystkie dodatki z limitowanych edycji (bronie misje etc.) + nowe duze rozszerzenia.
Nie kupuj "lepszych" wersji, głosuj portfelem za tym, żeby wydawano kompletne produkty bez "super ekskluzywnych dodatkowych 30 minut".
Dzięki za odpowiedź, jednak postanowiłem poczekać do premiery, a za tą kase co bym wydał kupie cos inne;P
jakbyś jednak miał kupować to brałbym tą z empiku, dobre ceny mają, sam ostatnio kupiłem sobie fife 15 bo też mają akurat promocję.