Assasssin's Creed Unity w Empiku

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
25.09.2014 14:36
1
odpowiedz
M00RFIX
6
Legionista

Assasssin's Creed Unity w Empiku

Siemka, wie ktoś może czy ACUnity ten z empika różni się czymś od tego z Uplaya?, czy może to to samo(chodzi mi o te dla mnie cenne 30min rozgrywki) no bo jednak na Uplay'u kosztuje 219zł, a w empiku 139zł, a to jest jednak różnica, wiecie, wolę się upewnić, ponieważ planuje zakup właśnie tej "Empikowej" edycji. Z góry dzięki za odpowiedzi;D

25.09.2014 15:04
2
odpowiedz
zanonimizowany928629
76
Generał

Ogólnie odradzam zakupy w sieci sklepów empik, nie tak dawno temu zamówiłem Assassin's Creed IV Black Flag w wersji Ubisoft Exclisive, oczywiście dostałem najzwyklejsza wersje z jakim marnymi dodatkami, gdybym był ujem to złożył bym reklamacje ale już mi się nie chciało, z reszta zapłaciłem 20/30zł mniej niż kosztuje wersja którą dostałem...

Co do tematu, z reguły jest tak że gry na stronie producenta (szczególnie pre-ordery) są niestety droższe niż te ze sklepu typu MM czy 3kropki...

A te 30min pewnie równie dobrze można przejść w 10 czy 15, szkoda kasy.

25.09.2014 15:11
Ogame_fan
3
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Jesli masz zamiar doplacac do AC ze wzgledu na dodatki, to moze lepiej kupic zwykla edycje + season pass. W SP beda wszystkie dodatki z limitowanych edycji (bronie misje etc.) + nowe duze rozszerzenia.

25.09.2014 15:44
zmudix
4
odpowiedz
zmudix
157
Professor Fate

Nie kupuj "lepszych" wersji, głosuj portfelem za tym, żeby wydawano kompletne produkty bez "super ekskluzywnych dodatkowych 30 minut".

25.09.2014 17:03
5
odpowiedz
M00RFIX
6
Legionista

Dzięki za odpowiedź, jednak postanowiłem poczekać do premiery, a za tą kase co bym wydał kupie cos inne;P

25.09.2014 21:27
6
odpowiedz
dexter89
16
Legionista

jakbyś jednak miał kupować to brałbym tą z empiku, dobre ceny mają, sam ostatnio kupiłem sobie fife 15 bo też mają akurat promocję.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl