Witam! Postaram sie jak najbardziej zrozumiale opisac mój problem z w.w grą. No więc jakiś rok temu kupiłem oryginalnego, nowego Assasina. Oczywiście jak to z nową grą bywa od razu poszedłem do domu żeby przetestować możliwości nowej gierki. Wszystko chodziło pięknie. Po przejściu gry pożyczyłem gierke koledze, i po jakimś czasie zupełnie zapomniałem że w ogóle miałem takową grę. Ostatnio byłem u tego kolegi który oddał mi grę, nie ukrywam że bardzo się ucieszyłem bo od jakiegos czasu szukam fajnej gierki i niestety NIC. Tak więc chciałem zainstalować gre po raz kolejny po roku. I tu wystepuje problem. Opisze kilka "akcji" które już zrobiłem, no więc: 1. Zainstalowałem grę z płyty, zaktualizowałem do najnowszego patcha. 2. Zainstalowałem grę z płyty bez instalowania najnowszego patcha. 3. Ściągnąłem instalke gry z programu firmy (cos w stylu STEAM, Przepraszam ale nie pamiętam nazwy a aktualnie siedze w robocie) i zainstalowałem najnowszy patch. 4. Ściągnąłem gre z programu firmy bez instalowania patcha. W każdym przypadku wszystko kończy się tak samo. Gra sie włącza, pojawia się czarny ekran i nagle.... błąd. Gra Assassin's Creed przestała działać. Od razu dodam że nie ściągałem żadych cracków fixów i tego typu rzeczy ponieważ wychodze z założenia że skoro zapłaciłem za ta gre to powinna śmigać aż miło bez żadnych tego typu problemów. Prosze o pomoc ponieważ juz totalnie nie wiem co mam robić. Czy to wina gry czy może komputera? Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Hej,
Możesz podać treść błędu?
Ma to służyć identyfikacji błędu :) np. czy directx, wina gry itp.
Dodam prt scr jak wroce do domu. Z tego co pamietam to nie było nic więcej, tylko komunikat ze gra przestała odpowiadać. Nie widziałem tam szczegółowo opisanego błędu. Wyglądało to tak jakby gra sie zawiesiła (tylko na samym początku) wyskoczył komunikat i jedyną opcja było kliknięcie "ANULUJ" na czarnym zawieszonym tle:) bądź też menadżer zadań->zamknij program.