Ulepszyłem sobie magazyn w stateczku d pojemności 2k. Czy tylko tyle mogę mieć wszystkich towarów? Mogę kupować jakieś magazyny? Problem jest taki, że płótno zajmuje mi już ponad połowę i pytam czy płótno ma jakiś sens? Z tego co widzę nie ulepsza ono statku pod względem waleczności, tylko mogę nowe żagle sobie uszyć. Sprzedać to w pizdu czy trzymać?
Nikt nie wie? Nikt nie grał?
nie pamietam jak to jest z tym skladowaniem dokladnie, raczej nie mozesz skladowac nigdzie indziej niz na statku (poza tym to 2000 to zdaje sie na kazdy surowiec, a nie na calosc)
z plotnem za to nie rozumiem, jesli jest niepotrzebne do ulepszania to sam zdecyduj czy jaraja cie zagle czy potrzebny ci hajs
Nie można kupować magazynów składujesz tylko na statku. Płótno jest tylko dla zmiany barwy żagli. 2000 pojemności jest na każdy z surowców także spoko możesz sobie trzymać jeszcze.
Jak nie zamierzasz zmieniać koloru żagli to sprzedawaj, bo na nic innego ci się nie przyda płótno..
A to jak 2k na każdy surowiec to bez spiny, nie ma problemu. Myślałem, że to suma wszystkich i bałem się co dalej jak miałem 1,1k płótna.
Dzięki za pomoc :)