Witam!
AC raz już przechodziłem, teraz postanowiłem przejść ją na 100%. Wszystko fajnie szło, misje poboczne, rozwój willi Auditore, zakup wszelakiej broni i zbroi itp. Na przedostatnim miejscu wziąłem się za szukanie piórek. Po dość długich poszukiwaniach odnalazłem je. Zadowolony zaniosłem je do skrzynki w pokoju, i wszystko (chyba) szlag trafił. Ezio podchodzi do Marii, przytula ją itd. (już dalszy ciąg znacie), wiadomo, ekran ładowania i znów powtarza się ta cut-scenka. Byłem tym zaskoczony, no ale pozwoliłem sobie obejrzeć ją raz jeszcze. Ekran ładowania i znów to samo. Aż do 10 razu nie wytrzymałem, wyłączam grę, włączam ponownie, Ezio stoi przed willą, a zaraz jest w pokoju przytulając powietrze, a po ekranie ładowania stoi (Marii już nie ma), HUD zniknął, i ruszyć się nie da, tylko obracać. Czy ktoś także miał tak irytujący błąd? Nie po to postanowiłem szukać piórek do zdobycia pelerynki, żeby zablokować sobie grę.
ZA WSZELAKĄ POMOC DZIĘKUJĘ!
Wątpię żeby ten błąd dało się naprawić. Gry Ubisoftu tak mają. Jedynie można rozpocząć grę od ostatniego zapisu :p