Kupiłem w sylwestra ów wersję i okazało się, ze mimo zapewnienia o polskiej lokalizacji, nie ma żadnych napisów. W żadnej części nie ma opcji zmiany jeżyka napisów. Nie wiem w co Ubisoft Polska gra, ale najwidoczniej zapomnieli, gdzie mają swoją siedzibę. Uplay mam w polskiej wersji. Wysłałem zapytanie do Boku, że oszukują ludzi i zobaczymy co powiedzą. 120 zł piechotą nie chodzi. Oddać grę od razu do Saturna jako reklamacja za niezgodność towaru z opisem czy czekać na ich odpowiedź ? Wątpię, żeby coś zdziałali. Najwidoczniej dali europejską wersję gry bez polskiego języka. Bo przecież Polska to kraj 3 świata :D
Naprawdę chcesz robić taki problem bo nie masz polskiego języka w grze? jakby Ci dali złamaną płytę, albo zły kod, a tobie wszystko działa możesz grać ale nie masz języka polskiego i naprawdę z tego powodu trzeba płakać i robić problem?
tym bardziej że granie po angielsku bardzo polecam i w pewnym momencie człowiek sam zmienia język co za tym idzie głosy i napisy na angielskie. jedynym wyjątkiem jest chyba wiedźmin który po angielsku jest grą tragiczną, i jest taką przepiękną perełką jeśli chodzi o polskie dubbing ;)
Jak już musisz grać z polskimi napisami to zawsze możesz ściągnąć spolszczenie